- 28 Haziran 2015
- 698
- 4.659
- 33
Son fotoğrafta tarlatan olmasa eltiyle kayın daha gelinle damat olmuşAhahajjajahshshshsh ilk resimdeki elti ve kayınmış son resimdeki gelin ve damat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son fotoğrafta tarlatan olmasa eltiyle kayın daha gelinle damat olmuşAhahajjajahshshshsh ilk resimdeki elti ve kayınmış son resimdeki gelin ve damat
Eski konuymuş zaten,70 sayfa okumaya üşendimKonu Nerede @Mune
Eski konuymuş zaten,70 sayfa okumaya üşendim
A fotoğrafı gördün mü kız ben göremedim kalkmışMelek haresi tactan sonrasına odaklanamadim ya la
Goremedim o nasıl taç yaaaA fotoğrafı gördün mü kız ben göremedim kalkmış
fotoğraf hangi sayfada
fotoğraf hangi sayfada
Elti nerden ogrenmis bu konuyu bilen var mi?
Fotolar paylasmis, eltinin bi yakini da gorup haber vermis. Yanlis bilmiyorsamElti nerden ogrenmis bu konuyu bilen var mi?
Yüzsüz elti. Ben olsam utanirim bu konunun hesabini sormaya. Gelin cok hakli çünkü.Fotolar paylasmis, eltinin bi yakini da gorup haber vermis. Yanlis bilmiyorsam
Kız bibi eltiyi sen çağırmışın ya işteEşime gösterdim bu kıyafet ne sence dedim gelinlik tabiki ne olucak dedi valla sizde eşinizee çok sabırlıymış ben düğün olmadan saçını başını ni yolardım sonra giysin bakim gelinlik nasıl giyiyor terbiyesiz utanmaz kız elti buraya üyeysen sen nebiçim kafınsın hiç utanmadınmı rezilll