Düğün zamanı ve yatılı misafir sorunu

Bence de planlamam lazım ki sonradan onlar da zor duruma düşmesin ben de. Keşke bu kadar uzun kalmasalar ama öyle alışmışlar.

Gecen yil yegenim evlendiginde bizimkiler hepsi gitmisti ama 3 gub kalip geldiler.kaldiklari evlerdede sabah erkenden kahvalti yapmadan cikip geziyorlardi aksamda yemekten sonra gelip sadece uyuyorlardi.boyle olsa bile 15 gun asiri fazla.bide size kac kisi gelecek gelenler cocukluysa cok zor

Benim eşim de doğulu bize göre aşırı kalabalıklar ama bizim düğün zamanı uzaktan gelenler maksimum 5 gün kaldı. Şimdi eşimin tarafının düğünlerine bakıyorum yine en fazla bir hafta falan kalıyorlar. 15 gün gerçekten çokmuş ya. Sizinkiler premium doğulu herhalde

Karar sizin alışık olmayan için o kadar kalabalıkla 15 gün kalmak çok zor olur. Kabul etmeyecekseniz şimdiden söyleyin ki insanlar ona göre plan yapsınlar. Ya da en fazla mesela bir hafta kabul edebilirim diyin. Ama yaptığınızın da mimleneceğini göze alın.

Benim kv nin evi yol geçen hanı gibiydi. Kimde düğün olsa bunun evi dolar taşardı. İnsanlar yerde yorgan üstünde yatardı. Ben nişanlıydım o zaman. Bir gün dedim ki kusura bakmayın ben böyle saçma işlere gelemem. Ne bu üst üste yatmalar. Baştan söylüyorum ben kabul etmem. Aman birazı da sende kalsın demeyin bana zamanı gelince. Şimdiden söylüyorum. Bu kadar insan evde olmaz gitsin otelde kalsınlar..

Biraz bozulmuştu ama umrumda değil tabii. 8 senelik evliyim. Bir kamyon dolusu misafir ağırlamadım hiç. Şimdi kendisi haklıydın der. Bir de 15 gün kalmak öyle mi? Şok oldum. Bunların sülalesi yerleşmeye ev arıyor bence

15 gün misafirlik olmaz ki. Üstelik düğün bitince kalmaya neden devam etsinler bunların işi gücü yok mu? Evinize mi ortak olacaklar anlamadım. Bir iki gün tabi ki kalınabilir ama 15 gün çok fazla

Böyle günlerde bunların hesabı yapılmaz kaç gün kalacaklarda bunalacaksınız?İnsana insan gerek bugün onlara yarın size o şekilde düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…