Düğün yeri krizi!

Ben de varya şey sandım adamın yeri daha ucuz falan da işte sevgiliniz de orda yapalım geriye kalan parayı başka şeyde falan kullanırız diyecek. Başka türlü o adama rest çekememesini sizin istediğiniz yeri hala tutamamış olmasını açıklayamıyorum.

Tanıdığın mekanı daha ucuz olsa kafaların karışmasını anlarım ama fiyat aynıyken ve siz beraber bir karar vermişken yapacağı tek şey "biz orada olsun istiyoruz" deyip kestirip atmaktı.

Herkesin her sözünden bu kadar etkileniyorsa işiniz var. Sizin yerinizde olsam önce bunu konuşurdum. "Biz gidip beğendik, bir karar aldık. Başkalarının lafıyla her kararımızı sorgulayacak mıyız böyle, önce bunu halledelim" derdim. Alınıyorsa da alınsın. Israr ederse gitsin o tanıdıkla evlensin.
Çiftler yeri gelince birbirini alttan almalı tabii ama bazı konular mevcut konunun ötesinde şeyler barındırır. Ne zaman alttan alacağınızı iyi seçmeniz lazım.

Valahi kimsenin kırılmasını unursamayacağım artık istemiyorum kesinlikle

Önce nisanlini ikna et.adama bahane bulursunuz nasilsa.ne sinir bozucu is nerden ciktiysa.nisanlin biz karar verdik diyememis anlaşılan

Önce nisanlini ikna et.adama bahane bulursunuz nasilsa.ne sinir bozucu is nerden ciktiysa.nisanlin biz karar verdik diyememis anlaşılan
Ya adam nişanlımdan baya büyük bizimki işte saygısızlık olmasın kimse kırılmasın derdinde ama ben ağırlığımı koyacağım buraya yazmadan acaba ben abartıyomuyum dedim ama herkes hemfikir olunca cesaret geldi

Net tavrını koy ..
Burasını anlaştık konuştuk hayaller kurdum ömür boyu orda düğün yaparsam içimde kalır de.
Saçmalığa bak adamdaki ya illa para onun cebine giricek ..
Hiç unutmuyorum birgün ailecek toplandık .
İftar yemeğine gidicez 10 kişi felanız normalde sürekli gittimiz bir restorantı var arada sırada oraya gider yemek yer ailecek muhabbet sohbet ederiz hesabı her zaman babam öder ( bu sürekli gittimiz yere en fazla 350.400 öderiz ) bir akraba babamın aklına girdi yeni bir mekan açmış gelinde size ikramlarda bulunuruz akrabaya kazandırında gidelim diye yalvardı resmen 30 km yol yapıp gittik 800 lira hesap çıkardı babamda biraz fazla tanıdık kontenjanımı diyince adam babama dönüp akrabadan kazanmıcaksak kimden kazanacaz be abi 50 lirada bahşiş çekelim karttan demişti pişkin pişkin sizinkide o hesap ..

Bizimkiside o hesap işte işgüzar akraba iş başında adamı bir kaşık suda boğacağım zaten görünce

Nişanlınız niye adamı kırmamaya ugralıyor ki adam tamamen işine bakıyor para kazanmanın derdinde ne alaka kırılmasın. O kadar ince düşünen birisi olsa illa burda yapın diye ısrar edecegine nişanlınızın onun kapısını çalmasını beklerdi. Bence burada duygusal düşünecek bir durum yok. Yerinizde olsam büyük tepki gösterirdim nişanlınız sizin nabzınızı ölçmüş. Bence ilk fırsatta asıl istediğiniz mekanın sizin istediğiniz tarihlerde kapılacagını ve anlaşmanız gerektiğini söyleyin. Düğün sizin millet para kazansın diye hem isteklerimden vazgeçeyim hemde daha fazla para ödeyim. Yok ya! Nişanlınız fazla iyi kalpli sanırım karşıdakini kırmayım diyr kendi cebinden oluyor resmen.

Adam nişanlımın o parayı verebileceğinin farkımda dediğiniz gibi o yüzden ısrar ediyor.Ama yarın konuşacağım kesin

Nişanlınizin ailesinin bu mekanda düğünün olması konusunda bir baskısı/mudehalesi olabilir mi?Birden kardeşin düğün videoları çıkarılmış,gosterilmis vs...genelde bu tür plan değişikliklerinin altında bir kadın parmağı olur.

Ya tabiki nişanlımın erkek kardeşi en başta abi orda yapın diyor ama bende bu aileden evlenen herkes aynı yerde düğün yapmak zorunda mı dedim ? Hiç hoşlanmadığım olaylar gerçekten.Birde işime karışılmasından hiç hoşlanmam

Benim kayınbabada 300 kişilik anca alan bi düğün salonu diye diretmişti bana, hatta şehir dışında çalışıyodum ben ta babama şikayete gelmiş kızın tuttuğum salonu beğenmiyo, ben akrabalarıma rezil mi olacam tüm sülalem orda yapıyo diye... bi kavga herşeyi çözdü madem o kadar yakınsın adam sana küser niye senden kapora aldı bu kadar güveniyosanız birbirnize, o düğün salonunu kabul eden bi gelin bul dedim hemen u dönüşü, bi cinnet çözer herşeyi sinir oldum

Kendi karısı evde onun başının etini yemesin diye yapıyor.Yoksa eminim sizin nerde düğün yaptiginiz umrunda bile değildir.

Valahi önce konuşacağım ama olmazsa küçük çaplı bir savaş çıkarmayı düşünüyorum

Sakın kabul etmeyin. Sizin için pekte önemli olmayan bir adam için neden hayalinizden vazgeçesiniz ki? Nişanlınız da arkanıza dursun. Kırmak istemez anlarım da bu ne böyle mecbur gibi

Nişanlın'a bir kez düğünün oluyor.icimde uhte kalsın istemiyorum.Eger istediğim gibi ,düğünüm olmazsa,ömür boyu içimde uhte kalacak .sonra seninde zoruna gider diye konuş.

O adam ne diye burnunu sokuyor yahu! Ona mı kalmış sanki.İstediğin yerde yaparsın. Akıl hocası mı sanıyor kendini. Bazı insanların kalbini kıracaksın ki kendine gelsin. Bul adamın numarasını ara konuş. Düğün benim istediğim yerde yaparım, nişanlım sen akrabasın diye seni kırmak istemiyor fakat sen de bi daha işimize burnunu sokma de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…