Düğün yeri krizi!

Söylüyorum zaten ısrarcıda olacağım ben kırılacağıma başkası kırılsın.
Aynen istekdiklerimiz olmadığında çok uzuluyoruz özellikle böyle mevzularda, neden başkasının keyfi için kendi isteklerini yok edeceksin. Senin özel günün sonuçta akrabaya neymiş. .

Şu hayatta az çok öğrendiğim bir şey varsa o da ben üzülüp dert edineceğime millet düşünsün. Inanın o zaman hayat çok daha güzel ve kolay oluyor. Nişanlınızda olsa hayır demeyi bilin, ipin ucu bir kaçarsa yarın çok pişman olursunuz.

Tesekkur ederiz, biz diger tarafta yapacagiz demek bu kadar zor mu? Nisanljniz maddi bagimsizligini ilan etmis ama akli bagimliligi var anlasilan, bu daha kotu

Kendi demiş zaten para başka yere gitmesin diye. Kendi yarı fiyatına dese hadi neyse.
Nişanlınızın elin adamı dururken sizi kırması da ayrı bi sorun.
Ya aslında kırmadı şuan düğün orda olacak diye belli birşey yok ama ben kırılacağıma başkası kırılsın napayım kesin fikrimi söyleyeceğim.

Hem bu konuda kesin fikrinizi söyleyin , hem de konusu acilmisken böyle durumlarda nasıl hareket edeceğinizi konusun .

Ilerde de böyle çok maydanoz olanlarla ya da iyi niyetle size fikir sunup kafanızı karıştıran insanlarla ikiniz de karşılaşacaksınız. Her defasında caniniz sıkılma noktasına gelmesin, karar alma adimlarinizi bilin bence.

Bu arada demek istediğim katı kurallar değil. Bilmeden birbirinizi kırmamak adına şimdiden adım atmaya çalışmak .

Diğer mekan ücretsiz olsa tamam da anlattığın şartlarda gerekirse kır nişanlıni.

Valla o iki saat hayatımızın en özel zamanlarından biri oluyor. Ben düğün yeri konusunda çok net bir şekilde isteğimi belirttim eşimde sağolsun aynı fikirdeydi. Etraftan çatlak sesler geldi ama “bir kere olacak ve gelin olarak ben bunu istiyorum. Olacaksa burası olsun” dedim. Eşinizi de sıkıştırıyorlarsa nişanlım o düğünün gelini olarak burayı istiyor diyebilir. Sırf tanıdık diye istemediğiniz yerde yapmayın kesinlikle. Ay şu insanlarında hayır diyememelerinden çok sıkıldım ya.

Ayyy hiç sorma bende adamın suratına açık açık söyleyeceğim artık uykularım kaçıyor bunun yüzünden kim kırılıyorsa kırılsın

Başkasını kırmamak için sizi kırıyorsa sizin hayallerinizi yok sayıyorsa bu evliliği bir kez daha düşünün bugün bunu yapar yarın daha büyüğünü.

Başkasını kırmamak için sizi kırıyorsa sizin hayallerinizi yok sayıyorsa bu evliliği bir kez daha düşünün bugün bunu yapar yarın daha büyüğünü.
Şuan için beni kırdığı bir durum yok sadece bana bu konuyu açtı böylr bir durum var diye bende nişanlımı kırmadan istemediğimi söyleyeceğim.

Ya gerçekten sinirim bozuldu kaç gündür .

Tanıdığını kırmamak sizin hayallerinizi yıkmaktan daha mı önemliymiş? Hem de size söz verdiği halde? X’e söz verdim diyememiş mi? Ne kadar ayıp ediyor. Asla kabul etmeyin. Sadece düğün mekanı meselesi değil. Öncelikler listesinde siz o tanıdığı adamdan aşağıda olmamalısınız. Orası daha ucuz olsa bile kabul etmemeli.

Gelin kız istemiyor denmesi yeterli, kimse ısrar edemez, sonucta bu işlerde gelinin ne istediği önemlidir bence. Kaldı ki aileden cıkmayacak para öyle olsa maddi anlamda makul olan düşünülebilirdi.Bunda kırılacak birsey yok. Net olun yeterli. Allah mesut etsin =)

Anlaştığınız, ortak karar verdiğiniz bir durum için aklına girilen karar değiştiren 'hem de fiyat farkı yokken'nişanlın iken ,niye bozulan nişanlın oluyor da sen kırmadan ikna ederim derdindesin.

Şuan kesinleşen birşey yok henüz ama söyleyeceğim hayalim farklı bir düğün haklısınız kırılacak birşey yok bunda aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…