Dügün takılarımı nasil geri alabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü her türlü haksızlar. Ben de kayınaile tarafından da bakarım ama buradaki olay resmen borç diye kandırıp üzerine yatmak. Durumları yoksa tapudan payını versinler kadının, böyle uyanıklık olmaz.

Araba alalım kredisini ödesinler, bunu yapmayın sakın. Bunun borcunu da eşiniz üstlenir iyice batarsınız. 2-3 taksit öderler sonra da oğlum ödeyemiyoruz derler. Saç baş yolup asıl krizi o zaman geçirirsiniz. Eşiniz para-aile denkleminde güvenilmez biri. Kafasında bitirmiş altın olayını hatta size içerleniyor git konuş dediğiniz için. Ona göre mal alınmış yatırım yapılmış, ileride zaten ona kalacak. Ama hesap etmediği şu, ben ve ailem kirada oturuyoruz, yeri geliyor kredi kartlarını ödeyemiyoruz iki çocuğum var, altın- para bana şimdi lazım.

Yapacağınız en mantıklı iş tapuya ortak olmak. Tek kardeş olsa tamam ama kardeşi var ve o da evlenecek aile kuracak.

Üzgünüm ama üzerinden yıllar geçmesine rağmen altinlarinizi geri vermek için tek hamle yapmamış insanların altinlarinizi vermeye hiç niyeti yok. Ben bile sinir krizi geçirdim burdan. Zehir zıkkım olsun karaktersizler. Gelinlerin zinetine nasıl göz dikerler hiç mi haysiyet yok bu insanlarda.

Yok artık. Açık şekilde altınlarınızı almak planlanmış. Ve tüm sülale bunun için çabalamış. Hepsi kocalardan kaynaklı üzgünüm ama. Basiretsizler. Hanımlarını susturup analarına laf edemezler

Evet iş kocada bitiyor onlar izin vermese bu kadar cüretkar olamaz o insanlar
Bakın akşam konuyu açtığımdan beri yine aniden hasta oldu ve çocuklara karşı yine agresiflesti ve benim çocuklara rağmen bu duruma tahammül edecek gücüm kalmadi

Dün akşam yine açtım konuyu çocukların geleceği için biseyler yapmamiz gerekmiyor mu artık
Ne zaman istemeyi düşünüyorsun ben artık daha fazla beklemek istemiyorum
Ev alma şansını kaybettik hiç degilse kart borçlarımızi kapatip belki bi ihtimal araba alabiliriz. Sen konuşmayacaksan ben isticem bilgin olsun dedim. Tamam önümüzdeki h sonu gidip konusucam dedi
Sabah kalktığında beri yine daha önceden yaptığı gibi surat beş karış çocukları tersliyor
Ve ne tesadüf ki bu konuyu her açtığımda olduğu gibi yine aniden hasta oldu
Abi gerçekten ne yaşıyorum ben ya

Çok tuhaf gerçekten yaa. Hiç olmazsa kusura bakma, haklısın ama imkanlari yok filan dese. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler, aynı öyle sizi bastırmaya çalışıyor.

Adam kendine bakmiyor hâlâ onlara acıyor üzülüyor
Demiyor ki bunlar gerçekten iyi bi anne baba olsa hadi bizi s..tir et şu çocukları düşünür utanırlar biz istemeden peyderpey biriktirdikce geri öderler ama yok
Rahatsız olmuyor ki bu durumdan ona göre de olması gereken buydu
Evet zehir zıkkım olsun biz bunca sıkıntılar yaşarken

Çok tuhaf gerçekten yaa. Hiç olmazsa kusura bakma, haklısın ama imkanlari yok filan dese. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler, aynı öyle sizi bastırmaya çalışıyor.
Tam olarak yaptığı bu evet
Hep bu şekilde tavır değiştirerek susturmaya çalıştı yıllardır
Başardı da
Ama gerçekten sabrım bitti artık inceldiği yerden kopsun

Dolandırılmissiniz. Hak etmişsiniz ama bu adamlar sizi daha çok öper özellikle evli olduğunuz kişi. Siz ama sakın agzinizi açmayın Allah korusun ya kocanizla aranız bozulursa?

Sizin kocaniza ve size uyarliyalim mi aynı yorumu iyi bir anne ve baba olsanız o birikimi kaptirmazdiniz sizin koca merakınız adamın da aile merakı yüzünden olan çocuklara olmuş .

Üzgünüm ama hakettiginizi yaşıyorsunuz . Hayatta insanın öğrenmesi gereken bir kural var ÖNCE BEN VE BENİM DOĞURDUKLARİM.
Adamın önceliği ailesi olduğu icin siz ve çocuklarınız azarlanabilir birer amaç. Yani şunu eşim yapmaya cesaret edemez. Bakın ciddi söylüyorum edemez . Bilir ki ben onu parçalarım. Bu hayatta önceliği başkasına verirseniz böyle ezilirsiniz

İyide bu insanlar bankadan kredi çekmiş olsa her ay kredi ödeyeceklerdi, kirada otursalar her ay kira vereceklerdi. Yıllardır kiraya yada krediye verecekleri paranın yarısını kenara atsalar dünya kadar para biriktirdi. Ayıp gerçekten.

Tam olarak yaptığı bu evet
Hep bu şekilde tavır değiştirerek susturmaya çalıştı yıllardır
Başardı da
Ama gerçekten sabrım bitti artık inceldiği yerden kopsun
Biz araba alalım borcu onlar ödesin olayına sakın girmeyin. Bunu diyenler olmuş sakın girmeyin. Borcu ödemezler taksitler gene size kitlenir aman diyim. Evden hisse versinler ya da altını versinler.

Nasıl böyle bir saflık yapabilidiniz ya vallahi konu öküz gibi oturdu içime. Zamanında kendiniz için degerlendirseydiniz takılarınızı şimdi belki kendinize ait bir eviniz olurdu kendiniz ve çocuklarınız için bir güvenceniz olurdu. Sizin yerinizde olsam gidip açık açık konusurdum altinlarimi geri verin diye vermek istemezlerse herkese rezil edin. Utanmazlar.

Koca meraklisi mi? Elestiriye acik biriyimdir fakat sizin bu üslubunuz saygısızlığa giriyor.
Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum . Bir insan doğru dürüst tanımadığı bir aileye neden tüm birikimini verir ? Kocanizla kavgadan korktuğunuz için yapmadınız mı ? Hemde hamileyken iki çocuk gelecek siz birikiminizi elinizde herhangi bir belge olmadan başka birine teslim ediyorsunuz. Hadi diyelim bosandiniz ne olacak ? Evet miras adama kalır size ve çocuklarınıza ne kalacak ? Tüm bu riskleri bir insan neden alır

Bunları yapan adam o altınları ailesinden alıp yemiş çıkarsa şaşırmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…