-
- Konu Sahibi 26merve2626
İnsanlar neden hala düğün yapar,bileniniz varmı?
Yahu vallaha acıyorum su kınaydı,nısandı,dügündü sacmalıklarına dökülen paraya!Millet bir kac saat eglenecek diye kac sene borc ode,varmı böyle sacma birsey!
Bastan asagı sacma bir olay,bir de su onu taktılar bunu takmadılar zımbırtısı varya,10yıl sonra bile konusuluyor!
Yap nikahını,o paraylada esyanın ucuzuna kacacam diye dügün yüzünden en kalitelisini alır koyarım evime,yada bir tatile giderim,ya da ya da ya daaaa.Uzar gider.Neye harcarsan harca ama dügün bos..
Dügün yapılırken o parayı harcıyorsun zaten,gelen para harcadıgının üstündemi olıyor?Bilmiyorum valla ben yapmadıgım icin.Valla millet düğünde takilanlarla araba alıyor, ev pesinati yapıyor. :)) düğün yapılmazsa o paralar gelmez.
Dügün yapılırken o parayı harcıyorsun zaten,gelen para harcadıgının üstündemi olıyor?Bilmiyorum valla ben yapmadıgım icin.
Kizlar size iki sorum var ;
1. Benim dugunum icin biriktirdigim 35 bin lira param var. Aileme dahi yuk olmadim simdiye kadar dugunumde de yuk olmak istemem kimseye. Şimdi sadece bu parayla dugun salonu + esyalar ( koltuk hali mutfak takimi masasi beyaz esya vb ) nisan ve kina gecesi olur mu yada ne kadari olur ortahalli dusunun gozum hic yuksekte degil.
2. Karsi tarafin birikmis parasi yok ama kredi cekme olayi olacak ben diyorum ki benim parayla her seyi halledirsek dugun takilariyla ve sonrasinda krediyle ev aliriz yada is kurariz diye düşünüyorum.
Sizce bunu kendi aileme ve karsi tarafin ailesine desem ne tepki alirim . Kendi ailem bir sey demez sanirim ama isin icine dugun girince bilemiyorum tepkilerini. Yada hic kimseyr demesek yine ogrencekler . Kafam cok karisik nasil desem yanlis anlarlarmi borc hic sevmem sirf borç olmasın kimseye yuk olmiyim diye calisip harcamadan biriktirdim o paralari ne yapayim kizlar ?
Ya çok tatlısınız sizin gibi gelini varsa şanslıymış kayınvalideniz :)benim kv okusa bu konuyu direkt talip olur sana kaynım için
ah ah bide o bunun farkına varsaYa çok tatlısınız sizin gibi gelini varsa şanslıymış kayınvalideniz :)