Öfff ne çirkin muhabbetler ya, baban hiç mi utanmamis,başlık parası gibi altın isterken. Sen çalış kendi kızına tak ,madem bu gurur meselesi. Ben baban adına utandım. Bir de sana verilen bileziği baban mi gasp edecek,ona ne? O zaman erkek tarafı değil 5 , 15 bilezik kiralasin , düğünden sonra Tapu parası, arabanın bilmemnesi diye alsın senden. Bunu mu istiyor?
ben o zaman kiraya çıkarım evinizde oturmiyim kiracıdan kirayi almaya devam edin ama mobilyaları ben ödemem o zaman dedim ve bir hışımla kv dem kalk kalk gidiyoruz bunların herseyi para olmus diyip çıkıp gitti.
Offf ne muhabbeti bu ya? Ama mobilyayı ben almam... mobilya dediğine sen oturacaksin, neden ona buna kakalama derdindesin ki kendin yatacağın yatağı . tüm evi kayinaileye dizdiriyorsunuz,sonra gelip burada agliyorsunuz kendi evi gibi sabah akşam bende,misafiri bile bende ağırlıyor diye
Artistlige bak , kiraya çıkarım, mobilyayı almam.
Almazsan taşta otur, kadına ne?
Bugün en yuzune bakilmayan evlerin olmuş kirasi iki bin lira. Bunun depozitosu,bilmemnesi... Millet size ev vermiş, sizdeki havalara bak..
Valla kadın iyi yapmış kalkmakla. Sizin işten daha fayda gelmez, çok yüzgöz olmuşsunuz. Ayrılın, başkalarıyla bu yollari daha sakin yürüyün
*Bizim evden de gelin çıktı , ne altın konuştuk ne salon konuştuk. Hala da bilmeyiz kim ne taktı ne etti, salon kaç para... Nisan salonunu gelin damat seçti,bütçemize uyan bir yer, babam ödedi. Düğün salonunu gelin damat seçti,butcelerine uyan bir yer,kayınbaba ödedi. Ne takildiysa da kutuya koyuldu yani. Bize ne erkek tarafı ablama şunu takmış,bunu takmış. Evde bir gün lafı bile olmadı. Ablam da bize sormadı 'siz ne takacaksiniz' diye, herkes kendine uyan bir şeyi yaptı, takı sırasında taktı. Yapmasa da laf söz olmazdı çünkü umrumuzda bile degil yani. Ne çirkin konular