düğün öncesi vazgeçme isteği

Psikolojik Rahatsızlığı olup bunu sizden iki ay öncesine kadar gizlediyse pek öyle geçecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Depresyon deyip geçiştirilmeye çalışılan Hastalığın altından şizofreni ya da Bipolar bozukluk gibi daha ciddi ve evlendiğinizde sizin de hayatınızı etkileyebilecek bir hastalık çıkabilir. Üstelik bu tür psikiyatrik bozukluklar genetik yükü de olan ve çocuklarınızda da ortaya Çıkma olasılığı bulunan hastalıklardır. Psikiyatri hastalarına negatif bir bakış açısı oluşturmak istemem ancak bu Tür hastalarla uğraşmak kendi anne babası için bile yeterince zorken evlenen eşin tahammül edebilmesi daha zor olabilir, herkesin yapabileceği bir durum değildir. Evlenmek iki insanın hayat sorumluluğunu beraber paylaşmasıdır ve eğer kronik bir Rahatsızlığı varsa siz hayatın yükünü çoğu zaman iki kişinin yerine tek başına göğüslemek zorunda kalabilrsiniz. Bu Tür bir kararı vermek zordur. Allah hakkınızda en Hayırlısını nasip etsin. Size önerebileceğim en gerçekçi şey Hastalığının ne olduğunu bir doktordan öğrenin, çünkü ailesi sırf evlensin yuva kursun diye kendilerince iyi niyetli sebeplerle bazen bu tür rahatsızlıkları olduğundan daha hafif gösterme eğiliminde olanilir

Birincisi nişanlının ruh hali evlilik stresinden olabilir sorumluluk ev geçindirme falan o yüzden böyle olabilir.

Senin gel gitlerin ise ya çok tutkulu bi evlilik çıkarır ortaya yada bitirir uç duygular çünkü.

Düğüne yakın çok insan nişanlın gibi olabilir mesela ben.normalde çok neşe küpüyüm ama o dönem çok karamsardım

karakterine bak iyiyse sana değer veriyorsa acabaları at bir kenara

mutlu bir yuva dilerim

annen baban onun annesi ve babasiyla konussun. bu is sakaya gelmez buyukler her zaman bizim goremediklerimizi gorebilir.

annen baban onun annesi ve babasiyla konussun. bu is sakaya gelmez buyukler her zaman bizim goremediklerimizi gorebilir.

içinde bu şekilde bi çelişki varsa yol yakınken dön ya da düğünü erteleyin biraz.boş sevgi bir şey ifade etmiyor canım bunu sen şimdi anlayamazsın ama evlendikten sonra pişmanlık yaşaman daha kötü.

rabbim yardımcın olsun
ne gibi psiokolojik durum söz konusu?
nişandan sonra ne gibi değişimler oldu?
size davranışları nasıkl?
onda bir heyecan var mı?

ve düğüne yakın erkeklerde psikolojik çöküşler oluyor korkular vs bunuda unutmayın.. biz söz attık eski sözlüm antidepresanlarla yaşıyor bende aynıyım iyi mi kötüü mü oldu tabıkı zaman göstercek

K

Doktorla yüzyüze görüşmedi bunu kabul etmedi yani. Fakat bi depresyon haliymis doktor öyle soyledi. Mutlu hissetmeme hayattan zevk almama insanlarla iletisim kurmada sorun yasiyor

canım benim bu dönemsel birşey bak aynı durumdayım ben şu anda inan sözlendim sözümden sonra hayat zehir tabi karşı taraf yuzunden psikolojım bitti huzursuzdum hiç hevesim kalmamıştır demekki ondada bişeyler var al onu uzak bir yere götür bak kaçamak gibi hangi şehirdesin bilmem al adaya git uzaklaş sakin kafa dinlensin ruhu ve oturup konuşun ben bunu yapmıştım

Benim arkadaşım da nişandan önce böyleydi. "Ha oldu, ha olacak. Hadi şimdi iyiye gidecek. Aman nişana az kalmış nişan mı bozulur" diye diye, kız nişan günü bayıldı, hastanelik oldu. Nişanı attılar sonra tabii ama ne oldu, "boşuna nişanlanmış oldum" diye bu sefer sıkıntıdan bayılmaları devam etti.

Sen de en başından o huzursuzluğu hissediyorsan, otur bir daha düşün.
İş işten geçtikten sonra her şey daha zor oluyormuş,

evlilik stresine girse nişanlınınız neyse dicem ama sizden saklanmış rahatsızlığını altında daha büyük problemler çıkabilir.bazı kişiler bu tür rahatsızlıklarını evlenmeden önce söylemiyorlar.siz önce bence ne rahatsızlığı varmış iyice bir öğrenenin.kafanıza yatsa dahi düğünü erteleyin hayatınızı zehir etmeyin ve alalemin ne derse desin aldırmayın hayat sizin hayatınız.umarım herşey yolunda girerer.

Seviyorsan bu durum nasıl çözülür ona bakacaksın.
Psikolojik tedaviye yönlendirebilirsin.
Önemli olan senin nişanlına inanman canım.
bu sebeple duruma böyle yaklaşmanı ve hemen uzaklaşmak yerine mantıklı düşünüp hareket etmeni önerebilirim.
hayat senin hayatın olacak, ömrü geçirecek olan sensin.
ama hemen tek çözüm ayrılık olmaması adına çözülebilirliği tartışılmalıdır.

Normal bir depresyon süreci ise saklanmasına anlam veremiyorum.
Bunun dışında ne olduğunu tam olarak öğrenip, kaldırılabilecek bir durum ise yolunuza devam etmenizi öneririm.
Sizin de çünkü şuan evlilik stresinden ruh haliniz normal değil.

Konu dışı olarak söylüyorum, çok yakın bir arkadaşım artık nişanlısının değiştiğini farketmişti ve en sonunda düğün günü düğünü iptal etmek istedi ailesi düzelir filan diye ikna etti iptal etmediler. 2 yıl sonra boşandı halada o gün iptal etmediğine pişman olur. Demek istediğim seviyorsan her zaman yanında ol tedavide olsun ama herşey içine sindiğinde evlen düğün yaklaşıyor filan diye düşünme. Olmuyorsada sonradan pişman olacağın şeyler yapma...

Ayril bence ilerde pisman olursun bu sefer bosanmak zor gelir bosanmazsin cocuk yaparsin bu sefer ayrilmak daha da zor gelir ama icinden bunlari geciriyorsan demek ki ayrilmalisin artik donusu yok diye dusunme bu forumdaki kadinlarin bir cogu keske hic evlenmeden gercekleri gorup ayrilsaydim simdi geri donusum cok zor diye dert yaniyor. Yine de sen bilirsin ama sakin sakinnn ola ki nisanliyiz dugune az kaldi rezillik olur ayip olur kim ne der naparim ne ederim diye dusunup evlenme bir omur sen yasayacaksin bu hayati baskalari degil unutma. Kolay gelsin

ayrılmalısın şuan seviyorsun ama evlenince üst üste yapacağı hatalar davranışlar seni çok soğutacak ondan böyle düşünmeyeceksin şuan hep geçer diye bakıyorsun ama hiç geçmiyor düzelmiyor bir çok insan bende dahil düzelir evlenince geçer yalanlarıyla hayatımızı maf ediyoruz ki evliliğin kötü gitmesi kadar hiç bir şey insanı zorlayamaz özeliklede kadın

eğer seviyorsan sakın vazgeçme.biz 6 aylık nişanlılık döneminde neler yaşadık. aynı senin nişanlın gibi benimki de depresyona girdi. hiç yüzü gülmüyordu hiç bir şey yapmak istemiyordu ev için alışverişe bile gönülsüz geliyordu. en sonunda beni sevmediğine ama 10 yıldır birlikte olduğumuz için kendini evlenmeye zorunlu hissettiğine inandırdım kendimi. bi kere ağlaya ağlaya yüzüğü kafasına fırlattım geri taktı. en son düğüne 1 hafta kala acillik oldum stresten kalp atışlarım yükseldi tansiyonum fırladı şekerim diyabet hastası kadar yükseldi halbuki şekerim yoktur benim dahiliye uzmanı çok şaşırmıştı. benden kısa süre önce evlenen arkadaşlarımı aradım siz neler yaşadınız diye hepsi aynı şeyi söyledi düğünün ertesi günü hiç bir şey kalmayacak her şey güzel olacak hepimiz aynı şeyi yaşadık dediler. inanasım gelmedi hiç birine o anki duruma bakarsak ne olacak da bir günde değişecek her şey dedim. ama sana yemin ederim aynı dedikleri gibi oldu. düğünü atlattık balayında yenilendik. erkekler kadınlardan daha cesaretsiz evlilik konusunda. düğün borçları nasıl ödenecek evi nasıl geçindiricem karıma yetebilecek miyim gibi şeyleri çok sorun ediyorlar anladığım kadarıyla ama eskidenmiş bütün yükün erkeğin omuzlarında olduğu zamanlar. artık kadın da elini taşın altına koyuyor ama işte yine de depresyona giriyorlar. eğer sana karşı bir saygısızlığı yoksa ve seviyorsan gerçekten vazgeçme.

Psikolojik rahatsizligi depresyon gibi gelmedi bana. Olayın iç yuzunu ögrenin ona gore hareket edin. Psikolojik rahatsizliklarin duzelmesi cok uzun bir zaman aliyor. Siz bu surece hazir misiniz once buna karar verin. Sevgilinizin rahatsizligi duzelmezse onu bu sekilde kabul edecek misiniz bu ihtimalde söz konusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…