düğün öncesi vazgeçme isteği

annelerin hisleri kuvvetlidir.zaten psikolojik olarak normal insanları anlamak ta hiç güç değildir
bir akrabamızın gelini için de aynı şeyleri söylüyorlardı psikolojisi bozuk falan diye evlendikten sonra sorunlar iyice arttı.kız çift kişilikliymiş. tedavi oldu ama bir işe yaramadı. her psikolojik rahatsızlıkta tedavi edilemiyor malesef. 6ay dolmadan boşandılar.

bence yapmayin bu dugunu
hayatinizi karartmayin ..

kimse vazgeçilmez deildir
baska bi hastalik olsa kesilir biçilir ameliyet olur vsRABBiim dermasniz dert vermesin ama bence psikoloji bambaska biseyi,gozle gorulen bisey yok te$his de bulgularda ,adam hasta oldugunu bile kabul etmiyor

aileni kendini dusun vazgeç ..

Canim topige bayadir ugramiyordun ben de merak etmistim seni meger canin sikkinmis. Seviyorsan yaninda olmalisin gibi seyler soylrmeyecegim sana cunku rahatsizligin ne oldugu onemli. Kimi psikolojik rahatsizliklar gecmiyor. Doktora gitmedi ama ilac kullaniyor demissin. Nasil oldu bu sen mi gidip konustun doktorla? Nasil teshis kondu kafasina gore mi ilac kullaniyor? Evlilik stresinden kaynakli depresyonsa gecer elbet ama baska tur genetik rahatsizliksa zor. Sizofreni bipolar bozukluk gibi rahatsizliklar hem kisiyer hem de cevresindekilere cok buyuk zorluklar yasatiyor. O yuzden hastaligin ne oldugu cok onemli. Hastaligin ne olduguna gore hareket etmelisin. Nisan atmak bosanmaktan daha kolaydir eminim ki... Hakkinda hayirlisi olsun...

konu sahibi ne kadar zamandan beri tanıyor nişanlısını.

Seviyorum demişsiniz o halde tedavi olmaya ikna edin. Dediğiniz belirtiler anksiyete bozukluğuna benziyor çözülmeyecek bir sorun değil. Ayrılmak yerine destek olun ve bu süreç geçene kadar evliliği rafa kaldırın en sağlıklısı bu olur.

Eğer tedaviye yaklaşmıyorsa düğünü ertele. Belki şimdi seni kaybetme korkusu ile tedavi olabilir ama evlendikten sonra gitme konusunda inat yapabilir.

Yanlış mi anlattim bilmiyorum fakat anladığniz sekilde bi durum degil, kendisini uzun zamandir taniyorum ve bu rahtsizligi 3 aydir filan var. Ben sadece evlilik stresi diye düşünürken 1 ay kadar sonra oyle olmadigini farkettim. Durumu doktor aile büyükleri herkesle paylastik. Bahsettiginiz durumlar yok yani

annen baban onun annesi ve babasiyla konussun. bu is sakaya gelmez buyukler her zaman bizim goremediklerimizi gorebilir.
En başından beri onlar devrede zaten. Bu meseleyi ben halledemezdim tek başıma

Teşekkür ederim motivasyon oluyo boyle mesajlar

Haklısınız kafam allak bullak gercekten

Sanırım durum aynen böyle birsey. Teşekkür ediyorum.

nasıl davranıyor mesela nasıl farkettiniz.
Ben 8 yildir taniyorum kendisini 2 yil beraberlik son sene de nisanlilik oldu. Şu klasik konusmak istememe bisey yapmak istememe hicbirseyden zevk almama gibi seyler. Biraz icine kapandı bu sekilde farkettim ve en son kendisi de hic iyi olmadığını çok kötü hissettiğini vs söylemişti bunun üzerine bi doktorla görüştüm.

Sağol canım bahsettigin hastaliklari iyi biliyorum. Fakat nisanlimi onceden de taniyorum. Bu gibi bi durumu yoktu. 3 yildir da beraberiz. Rahatsizliginin kaynagini biliyorum aslinda. Evlilik maddiyat is yerini sevmemesi bu arada ailesinden biri agir bir hastalik yasiyor...bu tip seylerin üst üste gelmesinden sonra ortaya çıktı.

Ilk once bir doktora görünmesi şart bir rahatsizliğı varsa bunu bilmeye hakkiniz var. Bazı ciddi psikolojik rahatsizliklara sahip kişiler yıllarca etrafa farkettirmesen yaşayabiliyorlar. En azından ićin rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…