Doktorla yüzyüze görüşmedi bunu kabul etmedi yani. Fakat bi depresyon haliymis doktor öyle soyledi. Mutlu hissetmeme hayattan zevk almama insanlarla iletisim kurmada sorun yasiyorRahatsızlığı nedir?
Seviyorum gerçekten. Evet korkuyorum da. Onsuzlugu düşünemiyorum. Onunla ne olacak bunu da göremiyorum .Canım bence sen ayrılmak istiyorsun ama ayrılmaya ya cesaretin yok ya da bahanen bence kendini bile bile ateşe atma annen bu kadar huzursuzsa mutlu olamazsın.. Daha zamanın varken ayrıl kurtul..
Onu seviyor musunuz?K
Doktorla yüzyüze görüşmedi bunu kabul etmedi yani. Fakat bi depresyon haliymis doktor öyle soyledi. Mutlu hissetmeme hayattan zevk almama insanlarla iletisim kurmada sorun yasiyor
Şimdi ayrılman ilerde boşanmandan çok daha iyidirNişanlıyım ve hatta düğünüme birkac hafta kaldı.. Hersey güzel başlamıştı. Öyle de gidiyodu. 2 ay kadar önce nişanlım değişmeye başladı psikolojik problemleri olduğunu farkettik. O gün bugündür hayat zehir oldu. Ne bende ne ailemde bi heyecan bi istek kalmadı. Neden bozmuyorum diye düşünüyorum devamlı... Annem altıncı hissi kuvvetli biri. Ve çok huzursuz bu durum beni daha da kötü etkiliyo. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Aklım çok karışık. Sorunum rahatsızlığı değil. Sonucta bi tedavi süreci gerekiyor ve illaki düzelir fakat bende ki huzursuzluk gider mi..bilmiyorum. Evlenecek insanlar gibi mutlu değilim içim rahat değil. Bi akıl verin lütfen.
Farkettigim gunden beri ugrasiyorum fakat yanasmiyor. 2 ay sonunda halen gitmedi. Doktor ayarladik herseyi yaptik. Sadece ilaca başladı bikac gündür bunu da israrlarimiz yüzünden yapti galiba.Rahatsızsa doktora gitmesini teşvik edin.
Hemen vebalı gibi uzaklaşmak çözüm mü ?
Hem de çok...Onu seviyor musunuz?
Depresyon neyden kaynaklı olabilir bilgin var mı? Acaba evlilik fobisi mi var?Farkettigim gunden beri ugrasiyorum fakat yanasmiyor. 2 ay sonunda halen gitmedi. Doktor ayarladik herseyi yaptik. Sadece ilaca başladı bikac gündür bunu da israrlarimiz yüzünden yapti galiba.
Doktora gitmeden nasıl ilaç başladı anlamadımFarkettigim gunden beri ugrasiyorum fakat yanasmiyor. 2 ay sonunda halen gitmedi. Doktor ayarladik herseyi yaptik. Sadece ilaca başladı bikac gündür bunu da israrlarimiz yüzünden yapti galiba.
evet bende anlamadımDoktora gitmeden nasıl ilaç başladı anlamadım