düğün öncesi vazgeçme isteği

meybi

29.05.2011-29.05.2015-∞
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
298
120
34
Nişanlıyım ve hatta düğünüme birkac hafta kaldı.. Hersey güzel başlamıştı. Öyle de gidiyodu. 2 ay kadar önce nişanlım değişmeye başladı psikolojik problemleri olduğunu farkettik. O gün bugündür hayat zehir oldu. Ne bende ne ailemde bi heyecan bi istek kalmadı. Neden bozmuyorum diye düşünüyorum devamlı... Annem altıncı hissi kuvvetli biri. Ve çok huzursuz bu durum beni daha da kötü etkiliyo. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Aklım çok karışık. Sorunum rahatsızlığı değil. Sonucta bi tedavi süreci gerekiyor ve illaki düzelir fakat bende ki huzursuzluk gider mi..bilmiyorum. Evlenecek insanlar gibi mutlu değilim içim rahat değil. Bi akıl verin lütfen.

Canım bence sen ayrılmak istiyorsun ama ayrılmaya ya cesaretin yok ya da bahanen bence kendini bile bile ateşe atma annen bu kadar huzursuzsa mutlu olamazsın.. Daha zamanın varken ayrıl kurtul..

anneler bu dönemlerde damat iyi olsa bile huzursuz olabilirler kızları evlerinden gidiyo sonucta kolay degil:) ama tek sorun annenin huzursuz olması degil belliki nişanlının ne gibi rahatsızlıgı var yani neye dayanarak psikolojisinin bozuk oldgunu düşündün .bunu sana ne düşündürttüki......eger aşılamayacak bir durum varsa hemen ayrılmalısın zararın neresinden dönsen kar.evlendikten sonra gec olabilir.

Rahatsızsa doktora gitmesini teşvik edin.
Hemen vebalı gibi uzaklaşmak çözüm mü ?

K
Rahatsızlığı nedir?
Doktorla yüzyüze görüşmedi bunu kabul etmedi yani. Fakat bi depresyon haliymis doktor öyle soyledi. Mutlu hissetmeme hayattan zevk almama insanlarla iletisim kurmada sorun yasiyor

Canım bence sen ayrılmak istiyorsun ama ayrılmaya ya cesaretin yok ya da bahanen bence kendini bile bile ateşe atma annen bu kadar huzursuzsa mutlu olamazsın.. Daha zamanın varken ayrıl kurtul..
Seviyorum gerçekten. Evet korkuyorum da. Onsuzlugu düşünemiyorum. Onunla ne olacak bunu da göremiyorum .

K

Doktorla yüzyüze görüşmedi bunu kabul etmedi yani. Fakat bi depresyon haliymis doktor öyle soyledi. Mutlu hissetmeme hayattan zevk almama insanlarla iletisim kurmada sorun yasiyor
Onu seviyor musunuz?

Şimdi ayrılman ilerde boşanmandan çok daha iyidir

Rahatsızsa doktora gitmesini teşvik edin.
Hemen vebalı gibi uzaklaşmak çözüm mü ?
Farkettigim gunden beri ugrasiyorum fakat yanasmiyor. 2 ay sonunda halen gitmedi. Doktor ayarladik herseyi yaptik. Sadece ilaca başladı bikac gündür bunu da israrlarimiz yüzünden yapti galiba.

Farkettigim gunden beri ugrasiyorum fakat yanasmiyor. 2 ay sonunda halen gitmedi. Doktor ayarladik herseyi yaptik. Sadece ilaca başladı bikac gündür bunu da israrlarimiz yüzünden yapti galiba.
Depresyon neyden kaynaklı olabilir bilgin var mı? Acaba evlilik fobisi mi var?

sorunu varsa bunu sizden gizlemiş demektir yani sizi kandırdı. yalan üzerine bir evlilik olmaz!

Bence iyileşinceye kadar erteleseniz düğünü. Değişir diyorsunuz ama insanlar değişmeyebilir de ama bir yandan da bu kadar çabuk insanlar harcanmamalı diyorum. Yani sizin biraz aceleye gelmiş sanki, zamana ihtiyacanız var. umarım hayırlısı olur sizin için.

Seviyorsaniz tabiki hemen ayriligi dusunmeyin. Kendini ve in sanlari sevmeyen , kalabaliktan rahatsiz olan kendini ifade etmekteyetersiz biriyle 1 yildir beraberim. benimde korkularim vardi. Tamamiyle asla degisemez ama biraz cabalarsa kendinin farkinda olursa duzelebilir cogu sorunu. Sevgilimin duzeldi bazi yonleri. Psikologu kabul etmisse hic endiselenmeyin.siz onu sevmeye ve yaninda olmaya devam ettikce olumlu karsilik alicaksiniz ins. Ama duzelmeden evliligi erteleyin derim

Gerekorse dugun tarihini erteleyin, diygularinizdan emin olmadan evlenmeyin.
Simdi ayrilmak,bosanmaktan daha kolay olur

Dul kalmak yerine neden nisan atmayı tercih etmiyorsun. 5 ay sonra hersey geçer iyiki ayrıldım dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…