- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
annelerin hisleri kuvvetlidir.zaten psikolojik olarak normal insanları anlamak ta hiç güç değildirNişanlıyım ve hatta düğünüme birkac hafta kaldı.. Hersey güzel başlamıştı. Öyle de gidiyodu. 2 ay kadar önce nişanlım değişmeye başladı psikolojik problemleri olduğunu farkettik. O gün bugündür hayat zehir oldu. Ne bende ne ailemde bi heyecan bi istek kalmadı. Neden bozmuyorum diye düşünüyorum devamlı... Annem altıncı hissi kuvvetli biri. Ve çok huzursuz bu durum beni daha da kötü etkiliyo. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Aklım çok karışık. Sorunum rahatsızlığı değil. Sonucta bi tedavi süreci gerekiyor ve illaki düzelir fakat bende ki huzursuzluk gider mi..bilmiyorum. Evlenecek insanlar gibi mutlu değilim içim rahat değil. Bi akıl verin lütfen.
bir akrabamızın gelini için de aynı şeyleri söylüyorlardı psikolojisi bozuk falan diye evlendikten sonra sorunlar iyice arttı.kız çift kişilikliymiş. tedavi oldu ama bir işe yaramadı. her psikolojik rahatsızlıkta tedavi edilemiyor malesef. 6ay dolmadan boşandılar.