- Konu Sahibi blueMoon2712
-
Afferin gız iyi demissin simdiden yerini yapıyorlar
ailemde görmedi olanları takı mersimine geldi sıra salon boşaldı herkes gitti annem geldi kızım bunlar birşey takmayacakmı amcaları kardeşleri bilmiyorum dedim meğerse dış kapının önüne masa üstüne tencere giden oraya koyup gidiyormuş bizde takmışız kırmızı kuşakları saf saf bekliyorumO ne terbiyesizlikmiş öyle? Ailen birşey demedi mi? Nasıl müsade ettiniz?
Eski moda falan ama en güzeli takı merasiminde arkada hafif bir fon müziği, misafirlerin gelinle damada takması.
kız sen çok fenasın idolümsün vallak peder bile bana telefonları niye açmıyorsun aramıyorsun bizi diye kızdı bana ..Annesi o konuyu da açtı o gün.. Bi tane babanız var dedi.Bende dedim ki benden önce doğması benim tercihim değildi..,büyük olması haklı olduğu anlamına gelmez dedim. Bu yine şoklar da.
Çok açık sozluymussun sonra beddua etmesin sana agzin gozun yamulurk peder bile bana telefonları niye açmıyorsun aramıyorsun bizi diye kızdı bana ..Annesi o konuyu da açtı o gün.. Bi tane babanız var dedi.Bende dedim ki benden önce doğması benim tercihim değildi..,büyük olması haklı olduğu anlamına gelmez dedim. Bu yine şoklar da.
kız sen çok fenasın idolümsün valla
ee yuh valla sen bunlardan uzak dur bacımailemde görmedi olanları takı mersimine geldi sıra salon boşaldı herkes gitti annem geldi kızım bunlar birşey takmayacakmı amcaları kardeşleri bilmiyorum dedim meğerse dış kapının önüne masa üstüne tencere giden oraya koyup gidiyormuş bizde takmışız kırmızı kuşakları saf saf bekliyorum
git çalış diyende o zaten borç var kardeşlerini hanımları evde yatıyor ben borç için çalışıyorum benim düğün parası ve altınları alıp nişan düğün yapıyorlar bende eşşek gibi afedersiniz çalışıp borç ödüyorum benimkide altın parası gönderiyo yok okul harçlığı yok bağ masrafı yok da yok deyip gönderiyoçalışma baksın kime bakıyorsa sen al al bol bol ye. ne komik adam ya
ailemde görmedi olanları takı mersimine geldi sıra salon boşaldı herkes gitti annem geldi kızım bunlar birşey takmayacakmı amcaları kardeşleri bilmiyorum dedim meğerse dış kapının önüne masa üstüne tencere giden oraya koyup gidiyormuş bizde takmışız kırmızı kuşakları saf saf bekliyorum
etsin ben çok tartıştım küçük meselelerdden ötürü. K validenin yüzüne de dedim hatalarını. Yapacak birşey yok.Ederse etsin bende çok ettim eşimde biliyor.ve hatta kınadan önce ki gün eltisi ve onu ağlattım içimden tüm geçenleri söyledim.Çok açık sozluymussun sonra beddua etmesin sana
hakediyorlar napımoyle ya ama.eltisi bile diyor kvalide sana birşey sormaya çekiniyor diye.Bende dedim ki sen benden daha fenasın elinden öperim dedim.
bir tel yetiyo uzak olsam ne olcak tel geliyo gönder eşim tık bilgisayarın başında havaleee yuh valla sen bunlardan uzak dur bacım
benimkide bana siz altın taktılar sizde takın yatırım olsun diyor
bende sen takarsın o yeter dedim
bu kadar altın kaldı dedi eşime
bende hadi ordan araba alcam diyon sen ona sakladın demi dedm
yok valla o kadar diyor
hakediyorlar napım
daha evime gelemedi bi tencerem bile yok alamadım
annemin eskileryle idare ettim
annem tabak almış 12 tane onlar var bende
üzülüyorum zoruma gidiyor yazık değilmi
kız almadılar ben eşimi aldım
onalrın tarafta öyle der biz seni almadık oğlumuızu sana verdik derler
bir tel yetiyo uzak olsam ne olcak tel geliyo gönder eşim tık bilgisayarın başında havale
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?