- 13 Eylül 2015
- 21.798
- 68.511
Ya hep ya hic diyenler,olmusken en iyisi olsun diyenleri gercekten merak ediyorum ben.devlet işi olmazsa olmaz mış ama lütfen
devletdeki bütün boş kadrolar hanım kızımızı bekliyor oysaki
eğitim durumunuzu çok merak ettim konu sahibi
Hangi üninin hangi bölüm mezunusunuz acaba
Bir de ben şunu anlamıyorum, devlet kurumlarını namuslu, diğerlerini kötü mü görüyorlar acaba ne yani, ikisinde de para kazanılmıyor mu? illa devlette çalışmasını istiyorlar? Bu zihniyet gerçekten kötü, özel sektöre hakaret olarak görüyorum şahsen. Bir de hanımının çalışmasına izin vermeyen erkekler, üstelik bununla da övünen hatunlar var, bunları da anlamıyorum...devlet işi olmazsa olmaz mış ama lütfen
Bir de ben şunu anlamıyorum, devlet kurumlarını namuslu, diğerlerini kötü mü görüyorlar acaba ne yani, ikisinde de para kazanılmıyor mu? illa devlette çalışmasını istiyorlar? Bu zihniyet gerçekten kötü, özel sektöre hakaret olarak görüyorum şahsen. Bir de hanımının çalışmasına izin vermeyen erkekler, üstelik bununla da övünen hatunlar var, bunları da anlamıyorum...
Evet öğretmenim . Ancak yazinizdaki yanlışları görmek için öğretmen olmak gerekmiyor.
Kadinlara öfkeli olduğum için degil onların madur olmaması adına konuştum.
Siz kadinlara öfkelisiniz bence. Sizin gibi düşünmeyen kadınlara . Tekrar cvp yazma gereği duymuyorum size polemik yaratmayalim.
Son tavsiyem bol bol kitap okuyun. Hem kendi yazdıklarınızı hem baskalarinin yazdıklarını daha iyi anlarsınız.
Buradaki bazı arkadaşlar kadınları savunuyormus gibi yapıp derdi sıkıntısı olan kadinlara burda fırça çekerek ego tatmin etmeye calisiyorlar.Bosverin siz onları.Bu arada iş bulsamda nişanlım beğenmiyor orada çalışma devlet işi olmazsa çalışma diyip duruyor size katılıyorum ben buraya herşeyin en ince ayrıntısını yazıp insanları sıkmak istemiyorum size sorunu kabalama yazdım sadece. Herşey eşit olamıyor zaten düğün isteyen bi insanda değildim nikah olsun dedim ama kabul etmiyo karşı taraf bizim alçağımız eşyalarda olcak onlarıda burda hepsini yazamam hiç bişey yaqmıcakmış gibi erkek tarafına savunmanız ilginç.benim konuyu yazma sebebim tecrübeli insanların fikirlerini almaktı. Kendimi anlatamıyorum yazmayı bıraktım. Benim duygularına tercüman olmuşunuz sizde
Bu arada iş bulsamda nişanlım beğenmiyor orada çalışma devlet işi olmazsa çalışma diyip duruyor size katılıyorum ben buraya herşeyin en ince ayrıntısını yazıp insanları sıkmak istemiyorum size sorunu kabalama yazdım sadece. Herşey eşit olamıyor zaten düğün isteyen bi insanda değildim nikah olsun dedim ama kabul etmiyo karşı taraf bizim alçağımız eşyalarda olcak onlarıda burda hepsini yazamam hiç bişey yaqmıcakmış gibi erkek tarafına savunmanız ilginç.benim konuyu yazma sebebim tecrübeli insanların fikirlerini almaktı. Kendimi anlatamıyorum yazmayı bıraktım. Benim duygularına tercüman olmuşunuz sizde
Gazi adalet bölümü katiplik için şuan uğraşıyorum yanidevlet işi olmazsa olmaz mış ama lütfen
Hangi kurumda çalıştınızvallah ben devlet kurumunda çalıştım
orası hiç de namus abidesi insanlar ile kaynamiyor du
Ozamanlar msn diye bir yazışma programı vardı belki bilirsiniz
onu kullanırdık whatsapp vs yoktu
sonra ona kısıtlanma getirildi, sonra tamamen kapatıldı bir süre
iş için kullanırdık, birbirimize dosya atardık vs.
yani kapatılınca biz zorlanmıştık ve açılması için taleptde bulunmuştuk bilgi işleme
bilge işlemde çalışan arkadaşlara sorunun ne olduğunu sorunca adam iş için kullanan çalışan sayısı %15i geçmiyor, işyerinde yan odadaki evli kadın ile diğer odadaki evli erkeğin birbirine olan aşklarını ilan etmesini, haftasonları nasıl buluşup eşlerini aldatırken nasıl eğlendiklerini okumaktan bıktık usandık demişti
Kurum içi aşk yaşayan, ordan iğrenç iğrenç sohbet eden insanlar okadar çokmuş ki adam anlata anlata bitirememişti. Çok şaşırmıştım ozamanlar cahillik mi desem saflık mı desem inanamıştım. Bir süre herkese sapık gözüyle bakmıştım.
Sade nikah annesi istemiyor takı da 2 bilezik istedim biri nişanda biri düğünde takılcakDüğün yapma nikah yap. Takı da isteme. Yetet de artar bile. Çok lüks eşyaya da gerek yok.
Hangi kurumda çalıştınız
Yatak odası 10 bin zaten mutfak ve küçük ev aletleri 7 bin tutcak 4 bilezik takcak annemgil 25 bine kına için bi yer tutcaz zaten bunları toplayınça eşit gibi olçak. Erkek tarafı biraz daha fazla masraf yapcak ama çok aşırı bi fark olmıcak
25 binlik takı takcaklar noktalama kullanmadığım için yanlış anlaşılmış kusura bakma25 bin liraya kına için mekan mı varmış?
devleti garanti görüyorlar muhtemelen. işten atılmaz, maaş kesin olur. kafa bu bana göre.Bir de ben şunu anlamıyorum, devlet kurumlarını namuslu, diğerlerini kötü mü görüyorlar acaba ne yani, ikisinde de para kazanılmıyor mu? illa devlette çalışmasını istiyorlar? Bu zihniyet gerçekten kötü, özel sektöre hakaret olarak görüyorum şahsen. Bir de hanımının çalışmasına izin vermeyen erkekler, üstelik bununla da övünen hatunlar var, bunları da anlamıyorum...
Özelde çalışırsam şöyle bir durumda var benim bölümümde çok kalabalık bir ortam olmuyor. Bi erkekle sadece ben aynı büroda olabilme ihtimalim oluyordevleti garanti görüyorlar muhtemelen. işten atılmaz, maaş kesin olur. kafa bu bana göre.
ben de aynen özel sektöre hakaret olarak görüyorum, özelde karısının çalışmasını istemeyen insanların bu tutumunu.
kötülük insanın içinde. bunun devlet çalışanı yada özel çalışanı olmakla alakası yok.