Dügün kocam kaynim kaynanam

Bu anlayış damarı kurumuş akrabayı talukata uyuz oluyorum birde evlenmiş ama hala kocalıktan çok ana kuzusu olan kendini adam sananlara.

Evlenirken neden erkek tarafının ailesi yok sayiliyor ?
Kaynananizi cok seviyor olsaniz ayni tepkiyi verirmiydiniz merak ediyorum.
Kaynanalarin olmesi , baba evinize donmeniz tarzi akıl vermek ne kadar mantıklı .. Ve bir kadın olarak soylemek ne acı .
Esinizin tavri cok sinir bozucu ama bence siz durumu yonetememissiniz.
Ayin sonunu kendisinin dusunmesi gerekiyor.
2 gun onceden gidip kendi hallerine birakmaliydiniz.
Kayninizin calismamasini dile getirmenizi de hic dogru bulmuyorum.
Siz dugune odaklanin gezmek isteyen istedigi gibi gezsin .
Esinizi de kendinizi de sıkıntıya düsürmemis gereksiz tartismaya girmemis olursunuz.
Allah yardimciniz olsun.

eşin kafayı yemiş nasıl dolduruyorsa annesi onu. hiç alttan alma.

hayır anlamadıım esin doktor mu muhendismi aylık maasım 5 bin bile olsa bedavaya kaynanan kayın bileti alalmam yan kaynananın parası varsa kendi alsın ki burdan da anlasılıyo esin annesine ille para veriyoldır isin zor ama en azındna hatasını anlayan erkek 5 dakka sonra geldi dedin ya bunu yapmayıp sktr git ailene dese napıcam bide öyle tipler var

kaynananan ve kaynın gelmek ıstıyorsa masraflarını da kendılerı karsılasınlar sız karsılamak zorunda degılsınız kı yasadıgınız yerde dugun zaten olacakmıs bu nedenle oraya gelmeelrı saçmalıktan başka şey değil.
eşinize gelince benim aileme laf yapacak adam daha anasının karnından doğmadı gelemzse gelmesın s.. olsun anasının dızının dıbıne der keyfıme bakar kardesımın dugunune de sallana sallana gıderım esımden ızın alacak halım yok ya.

Ben senin yerinde olsaydım hemen ertesi gün kız kardeşimin yanında olmak bahanesiyle giderdim evden. Şuna bak seni düğüne göndermezmiş diyemedin mi 'pardon da sen kimsin 'diye. Çanta gibi taşımak zorunda mısın kaynananı hem

ana delisi biri daha böyle erkekler evlenmesin anasının dizinin dibinde yaşasınlar ... yerinizde olsam anneme giderken haber vermem kendisine kapıyı içten kilitler uyurum gitsin anasının kucağında uyusun ... sürekli böyle davranışları var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…