Dügün kocam kaynim kaynanam

Dünürler elbette düğüne davet edilir onlar da imkanları nasıl gerektiriyorsa o şekilde gelir.. Bir başkasına yük olmak neden bu kadar basitleştirilmiş anlayamıyorum.
Eskiden babalar anneler çocukları aman yeni hayat kuruyor diye dikkat eder ellerine geçtikçe para verir, düğünlerine yardım eder, bebekleri doğunca yardımcı olurlardı.
Şimdi ise nasıl çocuklara yük olsak diye bakıyorlar. Elbette kimde imkan varsa ona göre davranılacak ama direk tabi oğlum yapacak fikri evlatlarının yuvasında huzuru bozuyor.

Yapacağın en güzel şey oturup hislerini yazmak. Burada verilen düşünceleri de içine katarak ne kadar kırıldığını incindiğini yaz. Her akşam suratına bakmadan annesine gitmesinin seni o evlilikte yapayalnız hissettirdiğini yaz. Duvarlar üstüme geliyor, bu eve artık ait hissetmiyorum kendimi yaz. Her mantıklı önerimde işine gelmedikçe beni bu şekilde terk edeceğini düşünüyorum, böyle evlilik mi olur yaz. Ver eline mektubu, düşünmen için sana bir gece veriyorum annemde kalacağım de, dön arkanı git. Bak bakalım seninkinin paçalar tutuşuyor muu tutuşmuyor mu. Başka türlü böyle tepene çıkar o da anası da.

24 yaşındaki kaynın anneden ayrılamaması da ne ya ne saçma düğünde onun ne işi var kaynanan bunu düşünemiyor mu ne gereksiz insanlarmış hiç üzülme bence kocan da anasını madem çok düşünüyor masraf yapıp götürsün . düğün evi mecbur mu yabancı sayılırlar sonuçda iki kişiyi iki gün önceden misafir etmeye

çok haklısınız düşüncelerinizde.. düğünü dernegi bırakıp onlarla ugraşacaksınız..
alınsın yani eşin de önce hak ver sonra kavga et dengesiz mi nedir..
ya gelecekler hiç ilgilenmiyceksiniz bakın görün işte ısrarın sonucunda bu olur gibi.
ya da gitmeyecekler küserlerse küssünler..

3üne de burdan kafa atmak istiyorum bu ne saçmalık ya.
durduk yere niye masraf çıkarıyorsun, neden kendini zorla davet ettiriyorsun, neden oğlunu gelinin üstüne salıyorsun? oy kaynana kaynana.
eşinizin de 2dksı 2dksını tutmuyor.
siz haklısınız. üstte bi arkadasın önerdiği gibi mektup yazın.

Kendi annesi ve kardeşi ise masrafı o halletsin sende işlerine karışma valla bak sonra kötü olan sen oluyorsun ama hem bedava gelip yiyip için yatıp gitmek ayıp bence çünkü sizinde bi aile butceniz var ve sana bu sebepten söylediği şeyler cidden çok ayıp bence sen uğraşma hatasını anlasın

Of çok can sıkıcı ne Eşiniz ne ailesi çekilecek gibi değil. Eşiniz çok agresif ve annesinin sözüyle hareket ediyor, en kötüsü de bu. Kv ve kayın neden kendi yol paralarını vermiyorlar, para vermeleri gerektiğinde vazgeçerler zaten. Hiç sevmem böyle bedava gezmek isteyenleri

Yani bence kiz tarafındaki dugune gelmek istemeleri bile sacma
Orada ki dugune gelsinler yeter. Zaten siz telasli olacaksiniz orada bi akraba kurulu duzen yoksa zor.

Yani bence kiz tarafındaki dugune gelmek istemeleri bile sacma
Orada ki dugune gelsinler yeter. Zaten siz telasli olacaksiniz orada bi akraba kurulu duzen yoksa zor.
Zaten sonra anladım onlar düğüne cok gitmek istedikleri icin değil bedava memelekete gitmek için bu kadar israrcilar
Ben gelin için mecbur düğüne gidiyorlar zannettim

Ben olsam bekler bekler kendilerinin bir düğünün de bu yaptıklarını burnundan fitil fitil getirirsim

Bu erkek annelerin agzina s.cim.. ya iki yerde dugun var madem neden digerine gelip size yuk oluyorlar o yasta hala calismayan erkek etek giysin benim de kaynim 30unda hala issiz ve gecen bos bir zamanim vardi pcde bisey yaptim diyo dilimin ucuna geldi 'canim senin tum zamanlarin bos demek sustum suan da gorusmuyorum esin madem anasina cikiyor yemege cek surguyu kitle kapiyi s... ol ananin evine uyumaya de ben olsam hayatta almam eve benle konusmuosa baska kapiya yada anasiyla kardesi sigir gibi yatmasin calissin ucak biletini otelini kendi karsilasin...

Yuh yani eşinden amma abartmış, yok anne siz gelmeyin burdaki törene katılırsınız diyemedimi. Millet vallahi köstek olmaya bayılıyor, pes doğrusu

Ya lütfen yanlış anlama ama bence her biriniz baştan sona hatalısınız... keşke düzgün bir dille kendin anlatsaydın.. hatta keşke bi şekilde hepberaber gidebileceğiniz daha ekonomik bi yol bulmaya çalışsaydınız... keşke eşin sana hakaret etmeseydi, keşke özür dilediğinde oturup konuşsaydın vs vs.. bu arada kaynının durumu bence bu olayın konusu değil.. ayrıca kendi hayatı, boşver..

Hem biz bu konulari tartisiyoruz ama erkeklere is dusuyor onlara konusmak lazim. Yani akli onlaea vermek lazim da almazlar asla:) is isten gecmis ama boyle durumlarda biraz onceden tahmin edip onlarin yaninda durumdan bahsetmek. Mesela ben olsam bikac erken bikac gun gec gidicem muhabbetni onceden baslatrm. Snra yine bisy cikarsalar ona gore dusunulurdu. Az cok taniyosundr onlari. Valla ayni seyi bende yasicam yakinda ama Allahtan ayni yerde yasamyrz onlarla. Ama ona ragmen gelnce agirlamalari hesap ediyorz.

Hem olayı yoneteme, herşeyi birbirine kat.
Sonra birde utanmadan üste çık
Allah sabır versin dicem ama vermese de olur gibi geldi...

ne kadar anne kuzusu iki oglu da ya

hic sevmem sürü halinde is yapmayi
düğünde bi de onlarla mi ugrasacaktiniZ maddiyat desen zaten 4 ucak bileti fln of cok fazla ne gerek var

en iyisi siz kendiniz gidin esinizide annesinde birakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…