Merhaba arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var. Kardesim evleniyor bizim yasadigimiz sehirde de dugunu olacak. Birde esinin memleketinde dugunu olacak. Ve yine bizim yasadigimiz sehire gelin geliyor. Dugune kaynanam da gelmek istiyor asiri gezme sevdalisidir birde bedava tabi niye gelmesin ve annesinden asla ayrilamayan bi kaynim var 24 yasinda oda gelmek istiyor. Ucakla gidilecek elbetteki kaynimin ve kaynanamin ucak biletini almak bize kaliyor. ( kaynim univden mezun olmasina ragmen hala calismayan calismaya hevesi olmayan, ben calissamda part time calisirim ben gelemem sikintiya diyen bi tip, ve annesine asiri bagimlidir. Evden asla cikmaz cikinca annesini ozluyormus.) 4 kisilik gidis donus ucak biletini biz alacagiz yani. Tamam hadi alalim sorun degil ancak benim dugun yerine 1 gece onceden gitmem gerekiyor. Gelinin ablasi olarak sabah direk kuafore gitmek gerektigi icin dugunden bi gece once orda olmamiz gerekiyor. Bir gece de dugunden sonra kalinacak toplam 2 gece kalacagim. Havalimani ile damadin koyu arasi 1.5 saatlik yol var. Biz o gece kuafor icin havalimaninin sehrinde otelde kalacagiz. Bunlar benimle gelirse ya bunlari koye goturecek araba lazim yada bunlarada otel kiralanmasi lazim. Yahu diyorumki esime neden kendimi mahcup edeyim. Alin bu kayinvalidem buda kaynim hadi bunlari agirlayin bakalim iki gece der gibi resmen beni zor duruma sokuyorlar.
Siz dugun gunu gelin sabahtan madem dedim esime yine koye gitmeleri icin araba lazim. o sabah gelirsem araba kiralamam lazim hemde 4 bilet cok masrafimiz olur daha taki alacagiz ustun basin var daha dedi. Ee dedim gordunmu anladin beni sonunda gelmeseler nolur ki dedim. Sonucta burdada dugun var. Tamam ben halledecegim dedi. Sonra annesine soyledi, yer sikintisi varmis o gece demis. Kaynanam gururlunun allahidir. Ne dese iyi. Meraklisi degilim gelmem o zaman. BIR OGLUMLA BENI SIGDIRAMADILARSA BURDAKI DUGUNE DE GELMEM!!!!
Esim basladi vay anamin kalbini kirdinda vay anam uzuldude. Bana yagdirdigi hakaretleri buraya yazamam inanin utaniyorum. Benim ailem icin demedigini birakmadi. Sen kendi aileni ne saniyosunda senin ailen kimkide. Sen benim ailemin kalbini nasil kirarsinda. Senin kardesin insan bile degil. Seni o dugune yemin olsun gondermem dedi. Seni anana yollamam benim aileme saygili olacaksin dedi. Avazi ciktigi kadar bagiriyor ama bu arada. Ben sinir krizi gecirmiscesine agliyorum. Cikti odadan 5 dk sonra geldi. Aglamama dayanamadi. ozur dilerim hata yaptm nolur affet diyor. Banyoya goturdu yuzumu yikiyor ama ben deli gibi agliyorum. Yahu allah askiniza soyleyin 5 dk da nasil affedeyim. Git dedim ya dokunma bana dedm. Senin yanina gelen adamin agzina s.... ben diyor. Senin yanina gelende kabahat dedi.
Bu olay bayramin son gunu gerceklesti tam 5 gundur hiiiic konusmuyoruz kizlar inanirmisiniz oyle uzuluyorumki ayri odalarda yasiyoruz. Ve en kotusude ne biliyor musunuz. Kaynanamla alt ust oturuyorum kus oldugumuz icin aksam eve hic gelmeden anasina cikiyor yemegini yiyor saat 10 dan asagi gelmiyor. Bak bugun haftasonu kahvalti icin cikti daha yeni geldi. Demiyorki tartismamizi belli etmeyim surda bende yeyim demiyor. Bu boyle yukarda yasadikca annesi gil tartistigimizi anliyor tabi. Kesin bana neler diyordur nasil kinleniyordur. ben kendime kadar corba yapip yiyorum. Asla barismak gibi bir cabasi yok. Gecen anneme gidiyodum is cikisi haber verdm msj attim cevap bile vermiyor. Oyle sogudum ki.