- Konu Sahibi EU1
-
Cadı sıla valla bende bılmıyorum oynamayı rezıl olurum sahnededans etmeyıde bılmıorum ögrenmek lazım aslında.Düğün ıstemıorum hem gerek duymuyorum hemde cok masraflı 10mılyar salona verene kdar o parayla parısde balayı yabarım .mılelt eglencek dıe evlendıkden sonra salon borcu ödemek ıcın kendımı sıkmak ıstemıorumm
Öncelikle herkese merhaba neden bu başlığı açma gereği hissettim bilmiyorum burayı baya takip ediyorum ancak baktım ki herkes düğün,kına gecesi vs. aramızda düğün istemeyen var mı diye merak ettim...
Tabiki illa bir tören olucak ama ben salonda olan düğünlerden nefret ediyorum asla öyle bişi yapmıcam..Kına gecem olsun istiyorum ama ne bileyim herşeyi farklı düşünüyorum...
Örneğin,nikahtan sonra gidilip bir mekanda yemek yenebilir,o gün kutlanabilir.İlla gelinlik giymek de benim için o kadar önemli değil,neden bilmiyorum ama böyle.a.s Hayalimde şöyle uzun kuyruklu bembeyaz bir elbise var.Nişanlım da ben de oynamayı sevmiyoruz yani bizimki öyle bir tören olmamalı..
Bu konuda düşünceleriniz,fikirleriniz neler?Yani klasik düğünün dışında neler yapılabilir?Cevaplarınızı bekliyorum ...:icecream:
düğünleri sevmiyorum davullu zurnalı falan bana göre değil. Oynamayı eşim olacak şahıs da pek sevmiyor düğünü de sevmiyoruz sanırım nikah ardından yemek yapcaz gönüller bir olsun :asigim:
seni kim alacaksa ecabatukrbayragi
belki bulunur üzülme nanvereliniortak
simillerimin reklamini yapayim bu arada eklemiş kazen abidelikafadulden
Öncelikle herkese merhaba neden bu başlığı açma gereği hissettim bilmiyorum burayı baya takip ediyorum ancak baktım ki herkes düğün,kına gecesi vs. aramızda düğün istemeyen var mı diye merak ettim...
Tabiki illa bir tören olucak ama ben salonda olan düğünlerden nefret ediyorum asla öyle bişi yapmıcam..Kına gecem olsun istiyorum ama ne bileyim herşeyi farklı düşünüyorum...
Örneğin,nikahtan sonra gidilip bir mekanda yemek yenebilir,o gün kutlanabilir.İlla gelinlik giymek de benim için o kadar önemli değil,neden bilmiyorum ama böyle.a.s Hayalimde şöyle uzun kuyruklu bembeyaz bir elbise var.Nişanlım da ben de oynamayı sevmiyoruz yani bizimki öyle bir tören olmamalı..
Bu konuda düşünceleriniz,fikirleriniz neler?Yani klasik düğünün dışında neler yapılabilir?Cevaplarınızı bekliyorum ...:icecream:
benden sana bir tavsiye bişeyler iste
bizde çağırdılar annemi dediler ne istiyorsunuz siz isticeksiniz biz yapıcaz
annemde dediki asla hiç birşey istemem o sizin oğllunuz elinizde ne kadra olursa zaten en iyisini
yaparsınız ona dedi..
ama değmezmiş böyle kıymetin az oluyorr biraz isteklerin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?