- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
Dugun pismanligi herkeste olan birsey. Zaten moda surekli degisiyor. Ev dekorasyonu hatta evin esyalari bile eskiyor. Cok normal. Ama dusunup ah vah etmekle o güne dönülmüyor. Bende en basta 20 yasimda evlendigim icin pismanim. Mezun oldum 3 ay sonra evlendim. Hic hayatimi yasayamadan, aileme destek olmadan. Kendi ailem maddi sikinti yasadi, esimin aileside. Hadi uygun olsun diye ilk girdigim dukkandan gelinlik ve kinalik sectim. Kinaliga pisman degilim. Ama o gelinlik hediye paketi gibi; dantel, inci,boncuk ne ararsan var.
Kuafor bende tam bir izdirap. Cunku tesetturluyum, basimin arkasini marul marul yapma dedigim halde kuafor yapti. Hic ama hic begenmedim. 1 hafta durur denilen takma kirpikler salonda cikmisti. Makyajim oyle berbat akmisti ki komple sildik. Makyajsiz bir gelin oldum ben. Fotograf dis cekim olamadi ekim ayiydi. Fotografci iyiydi ama o kuafor faciasi sonrasi dugun resimlerime hic bakamiyorum hâla da oyle sinirlerim hopluyor. Ama geri dönüşü yok işte. Birde dugun yerine nikah yapsaydım maddi sikinti yasamazdik belki. Ama nasibimiz boyleymis ne yapalım
Kuafor bende tam bir izdirap. Cunku tesetturluyum, basimin arkasini marul marul yapma dedigim halde kuafor yapti. Hic ama hic begenmedim. 1 hafta durur denilen takma kirpikler salonda cikmisti. Makyajim oyle berbat akmisti ki komple sildik. Makyajsiz bir gelin oldum ben. Fotograf dis cekim olamadi ekim ayiydi. Fotografci iyiydi ama o kuafor faciasi sonrasi dugun resimlerime hic bakamiyorum hâla da oyle sinirlerim hopluyor. Ama geri dönüşü yok işte. Birde dugun yerine nikah yapsaydım maddi sikinti yasamazdik belki. Ama nasibimiz boyleymis ne yapalım