• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün istemeyen var mı? Fikirleriniz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cadı sıla valla bende bılmıyorum oynamayı rezıl olurum sahnede :D:D:D:D dans etmeyıde bılmıorum ögrenmek lazım aslında.Düğün ıstemıorum hem gerek duymuyorum hemde cok masraflı 10mılyar salona verene kdar o parayla parısde balayı yabarım .mılelt eglencek dıe evlendıkden sonra salon borcu ödemek ıcın kendımı sıkmak ıstemıorumm

valal bende snele aynı düşünüyorum millet eğlenicek diye
ben nediye sıkıntı çekeyim o parayla tatile gideirm üstüde cebime kar kalır
ama benim kayın validemm sen parayımı düşünüyorsun biz geleni görmek isteriz
takıyı düşünmeyiz diyor bende madem takıyı düşünmüyorsun sade nikaha nedne gelmiyorlar gelenler yemek yemeyemi gelecke illa dedim gamyoncuiremsu

Kayınvalidende bi tuhafmış hanii =) Yaaa pahalı düğün isterizz suç olurr masrafsız düğün isteriz gene suç olur nabalım bilemedim şimdi :D:D:D Yemekli dğünleri kayınvalideler gösteriş içinde istiyo olabilir aslında nebilim =))

düğün mümkünse yapılmalı düğün yaptım diye içine dert olanı hiç görmedim ama yapmadım die içinde kalanı çok gördüm

bende oynamayı sevmıyorum hıc:delphin:o yuzden kına gecemı ve dugunumu cok farklı bır seılde yapmak ıstıyorum.mesela kına gecesını yatta yapmak ıstıyorum oyle cok pahalı olmayan 100 kısılık bı tekne de olabılır. dugun ıcınde soyle bır dusuncem var agvada bır butık otelı kapatsak mesela once ıstanbul da nıkah olsa sonra da cok yakınlarmızla bırlıkte agvaya gıtsek dugunumuzu orda yapsak ve yakınlarımız 1 gece orda konaklasa ..sızce nasıl dusuncem?

Canım teyzemın kızı aynen öyle yapmışdı ıstanbulda nıkah yapılmısdı.Antalyada otel ayarladılar mısafırler bır gece konakladı yemek salonunda yemek yenmişdi daha sonra gençler otelın dıscosunda eglenmısdı teyzemın kızıda dıscoda gelınlıgıyle oynamısdı süperdiiii =))

Öncelikle herkese merhaba neden bu başlığı açma gereği hissettim bilmiyorum burayı baya takip ediyorum ancak baktım ki herkes düğün,kına gecesi vs. aramızda düğün istemeyen var mı diye merak ettim...

Tabiki illa bir tören olucak ama ben salonda olan düğünlerden nefret ediyorum asla öyle bişi yapmıcam..Kına gecem olsun istiyorum ama ne bileyim herşeyi farklı düşünüyorum...

Örneğin,nikahtan sonra gidilip bir mekanda yemek yenebilir,o gün kutlanabilir.İlla gelinlik giymek de benim için o kadar önemli değil,neden bilmiyorum ama böyle.a.s Hayalimde şöyle uzun kuyruklu bembeyaz bir elbise var.Nişanlım da ben de oynamayı sevmiyoruz yani bizimki öyle bir tören olmamalı..

Bu konuda düşünceleriniz,fikirleriniz neler?Yani klasik düğünün dışında neler yapılabilir?Cevaplarınızı bekliyorum ...:icecream:

Bende oynamayi çalgiyi falan hiç sevmem becerememde:delphin:
bu yüzden kina gecesi ve nikah töreni yaptik süperde oldu
kinada bile kalk oyna kalk oyna denilmesinden gina geldi
bide düğün olsaydi kesin birilerini hirtlaklar gerdek yerine mapusa girerdim-tatlicadiarzu-
asabiyim napim:icecream:

canım cok guzelmıs..dmeke kı tek bunu dusunen tek cılgın ben degılım...agva da yesılcay otel var ıstersenız bır bakın cok hosuma gıttı ortamı falan

yaa nişanlım da çekingendir oynayamz öle bizde nikah düşünüyoruz düğün istemiyoruz nikah kıyılsın sonra yakın arkadaşlarla yemeğe eğlenmeye filan gidilir o şekilde düşünüyorum ama bakalım aileler de düğün diyolar düğün olursa pahalıya patlar lükse kacabilirimm o konudasırnaşık şey bakalım nolcak askerim gelsinde bi karara varcaz artık ama büyük ihtiml nikaha.s

düğünleri sevmiyorum davullu zurnalı falan bana göre değil. Oynamayı eşim olacak şahıs da pek sevmiyor düğünü de sevmiyoruz sanırım nikah ardından yemek yapcaz gönüller bir olsun :asigim:

Ay heycanlandım bi an o gün gelsede koşuşturmasalar başlasa =)) Askerlerimizz qelsindee hazırlıklara başlıyalımmm =))) Çokkk özledimmmmmmm

düğünleri sevmiyorum davullu zurnalı falan bana göre değil. Oynamayı eşim olacak şahıs da pek sevmiyor düğünü de sevmiyoruz sanırım nikah ardından yemek yapcaz gönüller bir olsun :asigim:

seni kim alacaksa ecabatukrbayragi
belki bulunur üzülme nanvereliniortak

simillerimin reklamini yapayim bu arada eklemiş kazen abidelikafadulden

QUOTE=History;7148645]Kayınvalidende bi tuhafmış hanii =) Yaaa pahalı düğün isterizz suç olurr masrafsız düğün isteriz gene suç olur nabalım bilemedim şimdi :D:D:D Yemekli dğünleri kayınvalideler gösteriş içinde istiyo olabilir aslında nebilim =))[/QUOTE]

tabi be yavrum tabii gösteriş içinnn düğün diyorum gelmezler diyo nikah diyorum gelmezler diyo hadi düğün çalgılı peki ya nikaha nedne gelmicekler
yemekli olsun diyo ozman gelenler yemeğemi gelicek delikafadulden sohbetli ve yemekli olsun istiyormuş benim gibi bir kıza zemuszemus delikafadulden bana takılan paraları
alıcaklar yemeğe vericeklerr niyee derdim neeee o parayla ben taile giderim :lepi: zıkkımın kökünü yesinlerr diyorum takıckalar 20 -50 milyon gelcekler bir aileden 5 kişi yemeğe ayy çok fenayımm ama napim sohbetli istemiyorummmmmmmmmmmm :1no2:

Valla hislerime tercüman oldunn =)) Senin durumun gerçekden kötüymüşş sohbetlı düğünleri hiç sevmiyorum.Maddiyata gelince gece takılcak sabaha hoppp cıkarın borcları ödücezz .Şaka gibi .Ne bişey takılsın nede borcumuz olsun.düğünden sonra ertesi sabah borç hesabı yapcamıza yemek yemeyi versinler .He bide şu var erkek tarafının durumu süper olur sırkertlerı holdınglerı olur =)) En kralından yabılır bir düğün takılaan herşey senın cebıne kalır o zman tamam :D Ama kendi adıma konuşaım zengin koca bulamadım .Yurt dısından emeklı normal bir aılenın cocuguyla evlenıcem :=)

kız ben bulduğumda durumları çok iyiydi sözlüm maaşını kendine harcıyordu
benle sözlendi babasına kredi çekti babası ödemiyor
dükknaları var adam satıcakmış sözlümün banka maaşına el kondu haciz kağıdı bile geld
ben yaramadım bunlara mafoldumben

alla allaa olcak iş değill diikkat etmek lazım .Benimkinin sabit bi işi yok askerden sonra bakıcak işde .
Aılesının durumu iiiyi annesi babası yurtdısından emeklı ama bıze onlar bakıcak değilya.Asla da öle bişi istemem zaten erkek arkdasım cok azimli ekmeğini taşdan cıkarır ama kıyamam ben ona öle cok altın maltın istemıycem =)))) Sözlüne allah kolaylık versin babalar ogullarını ıdare ederler genelde ama sızınkınde oglu babasını ıdare edıyo

benden sana bir tavsiye bişeyler iste
bizde çağırdılar annemi dediler ne istiyorsunuz siz isticeksiniz biz yapıcaz
annemde dediki asla hiç birşey istemem o sizin oğllunuz elinizde ne kadra olursa zaten en iyisini
yaparsınız ona dedi..
ama değmezmiş böyle kıymetin az oluyorr biraz isteklerin olsun

Öncelikle herkese merhaba neden bu başlığı açma gereği hissettim bilmiyorum burayı baya takip ediyorum ancak baktım ki herkes düğün,kına gecesi vs. aramızda düğün istemeyen var mı diye merak ettim...

Tabiki illa bir tören olucak ama ben salonda olan düğünlerden nefret ediyorum asla öyle bişi yapmıcam..Kına gecem olsun istiyorum ama ne bileyim herşeyi farklı düşünüyorum...

Örneğin,nikahtan sonra gidilip bir mekanda yemek yenebilir,o gün kutlanabilir.İlla gelinlik giymek de benim için o kadar önemli değil,neden bilmiyorum ama böyle.a.s Hayalimde şöyle uzun kuyruklu bembeyaz bir elbise var.Nişanlım da ben de oynamayı sevmiyoruz yani bizimki öyle bir tören olmamalı..

Bu konuda düşünceleriniz,fikirleriniz neler?Yani klasik düğünün dışında neler yapılabilir?Cevaplarınızı bekliyorum ...:icecream:

canım bende aynı senin gibi düşünüyordum düğünlerden nefret ederdim bende eşimde oynamayı hiç sevmezdik fakat annem abim ve ablam sade nikahla evlendikleri için benden düğün istemişti ve sırf onun hatırına düğün salonu tuttuk kimse gelmez dedik ama çok gelen olmuştu ve muhteşemdi çok eğlendik farklı bir tecrübe olmuştu inan bana klasik düğünü sevmeyen kişiler için asıl klask düğün çok farklı oluyor biz eşimle çok stres olmuştuk ama salona girip bittiğinde yarın olsa bidaha düğün yaparız demiştik herşeyin tadını çıkar güzelim kına düğün takılar ben takıyada karşıydım ama sonra keşke dersin çünkü çok işine yararlar hayatta çok az başına gelicek bu olay için en güzeli neyse onu yaşa
şimdiden mutluluklar dilerim........a.s.

benden sana bir tavsiye bişeyler iste
bizde çağırdılar annemi dediler ne istiyorsunuz siz isticeksiniz biz yapıcaz
annemde dediki asla hiç birşey istemem o sizin oğllunuz elinizde ne kadra olursa zaten en iyisini
yaparsınız ona dedi..
ama değmezmiş böyle kıymetin az oluyorr biraz isteklerin olsun

Hadi yaa kafam karışdı bak şimdii =(( Pırlanta yüzük ve takımı istemeyi düşünüodum en iyisinden ) set ve inci takımı olur diyodum. Eeee onlarında gönlünden kalınlarından 2bızek kopsa ii olur dıodum =)

Back