Canlar bu durum kişiden kişiye değişir.Yaşanılan yer (şehir-ilçe),akrabaların azlığı çokluğu,kişinin yaşam anlayışı ve birde tabi maddi durum.Bunların neticesinde şekil alır düğün tarzınız.Yukarıdaki essmeralda arkadaşımızında dediği gibi içinize sinen şeyler yapılmalı,yarınlarda 'KEŞKE 'dememek için.
Ben nişanlıyım kısmetse 2 aya kadar evleniyorum.Ne yapacağıma gelince;nikahım kıyılacak akşamda küçük-güzel bir restorantta en fazla 50 dostumuzla birlikte yemek yiyeceğiz.Çağrılacak kişiler aaa o ne giymiş aaa bu ne takmış bu ne biçim yemek demeyecek tarzda insanlar olacak.Zaten ne yaparsanız yapın birşeyler beğenilmez,5 yıldızlı bir otelde dahi yapsanız!
Peki neden böyle evleneceğim;[/COLOR]1-Çünkü ,işim dolayısıyla memleketimde değil başka bir şehirde yaşıyorum.Kaldı ki memlekette hiçkimse yok erkek kardeşim dışında.Dayı teyze ..vs yine başka şehirdeler.Onlar içinde farketmiyor nerede olacağı.
2-En uyduruk düğün salonları bile olmuş 2000 ytl!(Zaten hiç sevmem )Şu dönemde şatafatlı şeylere de gerek yok.İnce hesaplar yapıyoruz artık yaşam koşulları gereğince.Ben o parayla çok güzel balayı yaparım.
Tabi şunuda unutmamak gerek hem sizin- hem de evleneceğiniz insanın ailesinin olaya bakışı da önemli.Kimseyi kırmadan koşullara uygun vede mantıklı hareket etmek gerekir.Hepinize Akdeniz den sevgiler