• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün istemeyen var mı? Fikirleriniz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar ben de hayatim boyunca normallikten kacan insandim... evlenmeye bile tanistiktan 10 sene sonra ikna edebildi esim beni.. her cikmaya basladigimizda, evlenme konusu acildiginda ben kacip gittim ohaoldumsmile neyse ki gecen yaz bugünden yarina böyle bi karari aldik -> kaydirigubbakcemile

sartlarim bunlardi: ne nisan, ne kina, ne dügün olmasini istiyordum!! o da bana katiliyordu..aileler isin icine girince tabiiki bu istedigimiz gibi kolay olmadi.. en basta herkes tamam demisti ama iste ailenin tek kizi benim, o da kendi ailesinin cok sevilen oglu.. dügüne tamam dedik...

nikahimda kimseyi istemedim.. sadece sahitler ve biz! ve cokkkkkkk güzel gecti! süperdi hatta... istedigimiz gibi rahat bi sekilde gittik, imzaladik, yemek yedik..

sonra ailelerimiz icin süper bi dügün yapildi.. ve emin olun hic ummazdim, ama hayatimda hic böyle eglenmedim.. dügün süperdi alkisalkisalkis en cok korkutan sey zaten dügündü.. oraya giderken bile kacmayi düsündüm.. gec bile kaldim dügüne, agladim, zirladim, gitmek istemedim.. ama salona girdikten sonra bu bir kac saati gecirmek zorunda oldugumu fark edince, bari tadini cikartayim dedim.. basindan sonuna kadar oturmadim.. zemuszemus hihoyyyt :teytey: dügün falan düsünmedim, sadece dans ettim.. simdi de iyi ki yapmisim diyorum..

amaaa bunu da söylemem lazim, ne yaparsaniz yapin hic kimseyi tamamen mutlu edemezsiniz.. biz de öyle oldu.. nisan, kina mina yapmadik diye küsenler bile oldu CADIARZU

ve bence nasil evlenecegim önemli degil, iliskiyi, evliligi sonuna kadar sürdürmek cok önemli.. ailelerimizde ayrilanlar cok... 40gün 40gece eglenmissen bile, ayrildiktan sonra neye yarar..

Kina da dugun de ve baska ne varsa hepsini isterim. =]
Ben gelenekci bir insanim, ve bizim geleneklerimizde kina geceleri, davullu zurnali dugunler var. Ben de bunlardan geri kalmak istemem dogrusu.
Milleti mi eglendircez diyenlere katilmiyorum, cunku 1.si bu sizin dugununuz, baskasini degil kendinizi dusunun biraz. 2.si, milleti eglendirmekte ne kotuluk varmis ki? eglensin millet, benim dugunumde eglenenleri gormek beni mutlu eder sahsen.

zaten ne kadar kalabaık olursa o kadar mutlu oluyo insan. ben de oynamayı çok sevmezdim ama gelinlikte görünmediği için ayağım flan, çok güzel zıpladım oynadım.rahat hissediyosun gelinlikte yani.kolbastı bile oynadım. yürüyosun herkes oynuyo sanıyo:)

ben düğün istemiyorum doğrusu şamata beğenen olcak beğenmeyen o kadar paranın gitmesi de cabası zaten kına gecem salonda düğün gibi olcak nikahtan sonra eğlenmeye de gidilcek yemeğe gidicez düğüne verceğim parayı muhteşem bir balayına vermeyi tercih ederim eşimle başbaşa:utangac:

kına gecemde yakın arkadaşlarımdan orjinal bir şeyler beklerim açıkçası.

düğün içinse; klasik bir tören yeterlidir bence. bir düğün salonunda hangi akrabamın kendisini kaybedene kadar oyanayabileceğini öğrenmek istemiyorum :D

Back