Düğün istemeyen var mı? Fikirleriniz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben hem kına gecesi, hemde bekarlığa veda partisi yaptım. Ama düğün yapmadım. Ailelerimize anlatmak pek zor olmadı bizim için. Çünkü her ikimizinde inatçılığını ailelerimiz biliyor. Hatta biz nikah sonrası direk eve gittik. Ama daha sonra ailelere ve arkadaşlara 2 ayrı gece düzenledik. Bende hiç tanımadığım kişileri eğlendirmeyi sevmiyorum.

ya ben şunu anlamıyorum :|

"hiç tanımadığın kişileri eğlendirmek" ne demek acaba biri bana açıklar mı??
düğün denen olguya benim bildiğim tanıdıklar çağrılır. Uzak ya da yakın artık orası kişiye kalmış bişey. Diyelimki uzak birisi düğüne davet edildi, zaten sizle muhabbeti olmayan biri çıkıpta sizin karşınıza çıkıp şıkkıdı şıkkıdı oynamaz ki :S oynasa da ne yani onca tanıdığınızla beraber bi güzel eğlenirken, uzaktan olan bikaç kişimidir eğlenipte gözünüze batan :S

şunu diyin ben oynamayı sevmiyorum o yüzden düğün bana abartı geliyor anlayalım da, bunu söylemeyip başkasını eğlendirmek istemiyorum demek çok abes.

sonuçta düğün olması ya da olmaması insanın kendi isteği, her türlüsünü isteyene sonsuz saygım var. ben nasıl düğün istiyorsam, başkası da düğünü sevmiyor olabilir (yeterki hayatımı parlaşacağım insanla böyle zıt fikirlerimiz olmasın- kararlarımız ortak olsun)

kınamda olsun istiyorum, düğünümde olsun ilk dansımızı yapalım, gönlümüzce de hoplayıp zıplayalım istiyorum, sonuçta Allah öyle nasip ettiyse 1 kere evlenicem ve o beyaz gelinliği 1 kere giyicem, unutulmaz olsun :)

Ben eskiden düğün olmazsa olmaz derdim. Ama şimdi tam tersi düşünüyorum. Ona yapacağım masrafla harika bir balayı tatili geçirebilirim.

Bende düğün gereksiz. Tabi ki yapanlara sözüm yok.

Biz aşkımla şöyle karar verdik, Nikahtan 2 gün önce sadece bayanlar arasında kına gecesi yapacağız. 2 gün sonra öğleden sonra 4-5 gibi kırda güzel bir nikah ve ardından yakınlarımızla birlikte bir yerlere eğlenmeye gideceğiz.
Bana böylesi çok daha güzel olacakmış gibi geliyor. Hayırlısı.

bende sevmiyorum davullu zurnalı klasik düğünleri
kına da sevmiyorum ama yaşamış olmak için yaptım ve pişman olmadım
bekarlığa veda partisi yaptım 1 hafta sonra kına 2 gün sonra da nikah akşamında yemek
gelinlik senin tercihin tabiki kabarık pullu mullu olmak sart değil ama duvağı olmalı diye düşünüyorum..benim 3 metreydi duvağım..sadece nikah ve studyoda duvağımı kullandım akşama duvağımı çıkarttım ..
sen kına istemiyorsan yakınların ve sevdiklerinle bekarlığa veda yada hamamda eğlenebilirsiniz..
nikah yaparsın akşamında yemek yersin yakınların ve sevdiklerinle
şimdiden mutluluklar a.s.

onun için mi depresyondasın -tatlicadiarzu-

YA KIZLAR BU KONU RASTLAMAM İYİ OLDU BANA YARDIM EDİN BU DÜĞÜN KONUSUNU NASIL YAPICAĞIMI BİLEMİYORUM DURUM ŞÖYLE SENEYE EVLENİCEM AŞKIMDA BNDE DÜĞÜN İSTEMİYORUZ YANİ ŞÖYLE İKİMİZDE DÜĞÜN MÜZİKLERİNİ SEVMİYORUZ YANİ NİKAH OLSUN DİYORUZ MÜZİKSİZ, ODA ÇOK SADE OLUCAK BÖYLE BİŞEYDE İSTEMİYORUZ NASIL YAPCAZ ŞAŞIRDIK KALDIK MÜZİKSİZ OLMALI BİZİM TARZIMIZ MÜZİKLERDE OLMAZ YANİ KİM POGA YAPAR SAHNEDE ............. NOLUR BANA Bİ AKIL VERİN NASIL YAPCAM a.s.a.s.

Son düzenleme:
Istemiyorummmmm müzikleri yani düğün ortamini sevmiyorum farkli bişi lazim sade olmayan herkesin memnun kalacaği bişi lazim yardiiimmmmmmmmmmmmmmmm

Evet canım fikirlerin için teşekkürler,bende duvak istiyorum zaten,şöyle peri kızı gibin gezicem ortalıkta..:lepi:

Kına sırf annemler istiyor diye yapıcam sanırım ama şöyle düşündüm kınadan bir hafta önce falan bütün kız arkadaşlarımı çağırıp bekarlığa veda partisi yapabilirim ...

canım benim bugün kadıköy evlendirme dairesinin önünden geçerken gördüm kokteyller olabiliyormuş ama kokteyller nasıl nerde ne kadar müzikli mi olur müziksiz mi bilmiyorum bu konuda bilgisi olan bizi aydınlatırsa harika olur..:1hug:

1001 gece şehrazatı izledin mi bilmiyorum bayıldım ben ona çok sade ve çok çok güzeldi
maddi durumum olsaydı nikahta gelinlik akşam yemeğe öyle bir elbise giymek isterdim
bekarlığa veda yaparken herkes şık olsun basına takacakları minik duvak yap toka gibi senin ki onlardan biraz büyük olsun gelinsin ya .. yada şık geceliklerle gelsinler

Bende düğün istemiyorummmm...benneyaptımkihiçbir düğünde oynamam oynamayı halay çekmeyi hiç sevmiyorum zaten bilmiyorum:1no2: herkes senin düğünündede biz oynamayız diyor zorla oynatmaya çalışıyolar sinir oluyorumkötükedihüso ben düğün falan yapmicam diyorum tabi tabi diyolar buneyaaaa kendi evliliğim hakkında karar bile verdirtmiyolar bende yaparsam hazır olun bu ailenin görüp geçirceği en uçuklaelaelaelaelae düğün olur benimki diyorum valla gıcık etmesinler yaparım siyah gelinlikde giyerim gökyüzündede evlenirim sualtındada....-tatlicadiarzu- şuan kafamda benim oturan tekbir fikir var da yazın çimenler üstünde bir düğün ve bir karaoke sahnesi süper olur arkadaşlar hepbirlikte şarkı sölenir isteyen rock sölesin isteyen sanat müziği isteyen türkü allahım olcaksa böyle olsunnnnnnnnn:Saruboceq:

evet canım valla bu konuda harika fikirlerin var tebrikler..:1hug: gecelikleri bana hediye etseler de olur nasıl olsa lazım olcek..:roflol:

Güzel bir fikir ama ben şarkı söylemeyi de beceremem...:roflol:
Arkadaşlarım söyler şöyle romantiklerden biz de dans ederiz ne güzel olur valla..kaydirigubbakcemile5

Bende söleyemem İşin zevkli yanıda ozaten küçüklüğünden beri tanıdığın insanların şarkı söleyememeleri amcamların türkü sölemeye çalışcakları kesinn bide sınırsız alkol koyacaksın açık büfeeee ohhh küfelik olunca yurttan sesler korosu kurcaklarına eminim bide videoya alcaksın:roflol: hepsinin evine birer kopya düğünden sora alın size düğün der gibisüprizzzzz ohhhhh yapmış kadar oldummmmm beeeee... Bu konuyu açan arkadeş sağol bebeğiiiimmm...hihoyyyt

kızlar kareoke fikri harika ya biz de aşkımla en basından beri düğün istemiyoruz die konuştuk ama işte düğün olmadan nasıl akıllarda kalacak bi gün gecirtebilecez diye de merak ediyoruz herkes gibi..amaannn benim düğünüme en az 4 sene var o zamana kadar bişi buluruz heralde :) :)
bu arada gecelikleri hediye etme fikri harika bunu kesinlikle yapacam
kaydirigubbakcemile3

sana katılıyorum canım .oldum olası şu oynamalı dügünlerdennefret ederim. ve kendiminkini de sadece zorla nikah yaptırttım. ondan sonrada sevdiklerinde istersen biyere gidip eğlenebilirsin.
kına gecesini de sevmiyorum ama zoraki yaptık işte onu da.. büyükleri kıramıyosun bazı konularda

ahh bu konuda çok dertliyim aile de gündem konumuz nişan oalcak düğün olacak istiyor ailem sözlümün ailesi de nişan ya da düğün olacak diyorlar.kimse de demiyor ki kızım oğlum siz nasıl istersiniz.ikimizde aileler arasında kaldık düşünmekten pparanoyak oldum artık ben istiyorum ki nisan olsun kına gecesi bayanlar arasında olsun ve düğün yemekli nikah olsun.hayırlısı artık.

Ben de buraya böyle bir konu açmıştım.

Yardımlardan yola çıkarak şunu düşündüm

Önce nikah ardından tekne ile güzel bir tur

Umarım da öyle olur. :Saruboceq:

duygu burcun ne güzelim bende senle aynı kanıdayım ..sengözlerimebaksanab
sade bir nikah... anısı olsun diyede küçük bi kına gecesi yeterli benim için.ama karşı tarafın istekleride öenmli oluyor ve devreye giriyor sadece senin istediğin gibi olmuyor işte o yüzden ortak bi yol bulmak lazım.

kesinlikle klasıkleşmiş bişi ya düğünüme konu komsu yüzünü dahi hatırlamadığım akrabalar,bide tuhaf müzikler ortada kosusan cocuklar kesinlikle 2.eğlence anlayısı,kollarına burmaları takıp gelen mahalle arasında bangır bangır,annenin ailenin övünmesi aa bakın biz düğün yaptık evlendik herkes bilsin aman snradan kimse siz evlenmediniz mi demesin düğünle zurnayle geçelim her yerden gece carsafta sarkıtalım mı?bu düğün de gelinlikte sembolik gelinlik=saflık diosunuz ne acıdan saflık,bacak arasındaki saflık mı zihinsel saflık mı elinzi vicdanınza koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…