Öncelikle herkese merhaba neden bu başlığı açma gereği hissettim bilmiyorum burayı baya takip ediyorum ancak baktım ki herkes düğün,kına gecesi vs. aramızda düğün istemeyen var mı diye merak ettim...
Tabiki illa bir tören olucak ama ben salonda olan düğünlerden nefret ediyorum asla öyle bişi yapmıcam..Kına gecem olsun istiyorum ama ne bileyim herşeyi farklı düşünüyorum...
Örneğin,nikahtan sonra gidilip bir mekanda yemek yenebilir,o gün kutlanabilir.İlla gelinlik giymek de benim için o kadar önemli değil,neden bilmiyorum ama böyle.a.s Hayalimde şöyle uzun kuyruklu bembeyaz bir elbise var.Nişanlım da ben de oynamayı sevmiyoruz yani bizimki öyle bir tören olmamalı..
Bu konuda düşünceleriniz,fikirleriniz neler?Yani klasik düğünün dışında neler yapılabilir?Cevaplarınızı bekliyorum ...:icecream:
Ben hem kına gecesi, hemde bekarlığa veda partisi yaptım. Ama düğün yapmadım. Ailelerimize anlatmak pek zor olmadı bizim için. Çünkü her ikimizinde inatçılığını ailelerimiz biliyor. Hatta biz nikah sonrası direk eve gittik. Ama daha sonra ailelere ve arkadaşlara 2 ayrı gece düzenledik. Bende hiç tanımadığım kişileri eğlendirmeyi sevmiyorum.
bende sevmiyorum davullu zurnalı klasik düğünleri
kına da sevmiyorum ama yaşamış olmak için yaptım ve pişman olmadım
bekarlığa veda partisi yaptım 1 hafta sonra kına 2 gün sonra da nikah akşamında yemek
gelinlik senin tercihin tabiki kabarık pullu mullu olmak sart değil ama duvağı olmalı diye düşünüyorum..benim 3 metreydi duvağım..sadece nikah ve studyoda duvağımı kullandım akşama duvağımı çıkarttım ..
sen kına istemiyorsan yakınların ve sevdiklerinle bekarlığa veda yada hamamda eğlenebilirsiniz..
nikah yaparsın akşamında yemek yersin yakınların ve sevdiklerinle
şimdiden mutluluklar a.s.
YA KIZLAR BU KONU RASTLAMAM İYİ OLDU BANA YARDIM EDİN BU DÜĞÜN KONUSUNU NASIL YAPICAĞIMI BİLEMİYORUM DURUM ŞÖYLE SENEYE EVLENİCEM AŞKIMDA BNDE DÜĞÜN İSTEMİYORUZ YANİ ŞÖYLE İKİMİZDE DÜĞÜN MÜZİKLERİNİ SEVMİYORUZ YANİ NİKAH OLSUN DİYORUZ MÜZİKSİZ, ODA ÇOK SADE OLUCAK BÖYLE BİŞEYDE İSTEMİYORUZ NASIL YAPCAZ ŞAŞIRDIK KALDIK MÜZİKSİZ OLMALI BİZİM TARZIMIZ MÜZİKLERDE OLMAZ YANİ KİM POGA YAPAR SAHNEDE ............. NOLUR BANA Bİ AKIL VERİN NASIL YAPCAMa.s.a.s.
Evet canım fikirlerin için teşekkürler,bende duvak istiyorum zaten,şöyle peri kızı gibin gezicem ortalıkta..:lepi:
Kına sırf annemler istiyor diye yapıcam sanırım ama şöyle düşündüm kınadan bir hafta önce falan bütün kız arkadaşlarımı çağırıp bekarlığa veda partisi yapabilirim ...
1001 gece şehrazatı izledin mi bilmiyorum bayıldım ben ona çok sade ve çok çok güzeldi
maddi durumum olsaydı nikahta gelinlik akşam yemeğe öyle bir elbise giymek isterdim
bekarlığa veda yaparken herkes şık olsun basına takacakları minik duvak yap toka gibi senin ki onlardan biraz büyük olsun gelinsin ya .. yada şık geceliklerle gelsinler
Bende düğün istemiyorummmm...benneyaptımkihiçbir düğünde oynamam oynamayı halay çekmeyi hiç sevmiyorum zaten bilmiyorum:1no2: herkes senin düğünündede biz oynamayız diyor zorla oynatmaya çalışıyolar sinir oluyorumkötükedihüso ben düğün falan yapmicam diyorum tabi tabi diyolar buneyaaaa kendi evliliğim hakkında karar bile verdirtmiyolar bende yaparsam hazır olun bu ailenin görüp geçirceği en uçuklaelaelaelaelae düğün olur benimki diyorum valla gıcık etmesinler yaparım siyah gelinlikde giyerim gökyüzündede evlenirim sualtındada....-tatlicadiarzu- şuan kafamda benim oturan tekbir fikir var da yazın çimenler üstünde bir düğün ve bir karaoke sahnesi süper olur arkadaşlar hepbirlikte şarkı sölenir isteyen rock sölesin isteyen sanat müziği isteyen türkü allahım olcaksa böyle olsunnnnnnnnn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?