- 25 Ekim 2016
- 602
- 506
- 23
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Bende gereksiz buluyorum ama istemeye geldiginde nişan gibi yapalım6evde dedim ona da bilezik alamam dedi suc benim mi yine sadece kız istemem oldu
Neden sürekli işine gelmiyorsa ayrılalım tarzında bir yaklaşım sergiliyor?Sözlüm uzakta oldugu icin yaza gelemem diyor bizde nişanı kız tarafı yapar oglan taeafı gelinin kuaför elbisesini ayarlar kız tarafı salon tutar ki bi salon nerden baksan 3 binden baslıyor .ikramlıkları da oglan alır ama sözlüm nişanı nasıl siz yapıyorsumuz her şey bizde diyor hadi ikramlıkları da biz alırız tamam da kuaförümü de kendim ödeyeyim her neyse .sözlüm diyor ki iki sene beklerim demiştin sözünü tutmayacaksan ayrılalım diyor .bende iki sene zaten bekliyorum düğün icin ama nişan istiyoruz dedim anlamıyor ailesinin borcunu ödüyor borc yaza kalmadan bitecek ve bu adam 4 bin maas alıyor onlar doguda biz batıda oturuyoruz ordan buraya gelemiyormus .yapacagı seyde elbisemi kiralamak 300 falan .kuaför parası birde .birde iki bilezik. bizde bütün akrabalara yaza nişan olcak dedik bu hala biz gelemeyiz işine gelmiyorsa ayrılalım diyor kafam cok karısık 3 yıl flort ettik
Çoğu dedigin ne arkadasım .iki bilezik takacak oda zaten ikimizin olacak yine ona dönecek .elbise ve kuaför masrafı da olsu bi zahmet
Nişanda da nikahta da kendi saçlarımı kendim yaptırdım ne var bunda ?Onlarda başka şeylere destek oldular.HAnfendi gelini kendi kuaför parasını kendi ödediği nerde görülmüş acaba :):)
adam resmen ben kendi nişanıma gelemem diyor..Sözlüm uzakta oldugu icin yaza gelemem diyor bizde nişanı kız tarafı yapar oglan taeafı gelinin kuaför elbisesini ayarlar kız tarafı salon tutar ki bi salon nerden baksan 3 binden baslıyor .ikramlıkları da oglan alır ama sözlüm nişanı nasıl siz yapıyorsumuz her şey bizde diyor hadi ikramlıkları da biz alırız tamam da kuaförümü de kendim ödeyeyim her neyse .sözlüm diyor ki iki sene beklerim demiştin sözünü tutmayacaksan ayrılalım diyor .bende iki sene zaten bekliyorum düğün icin ama nişan istiyoruz dedim anlamıyor ailesinin borcunu ödüyor borc yaza kalmadan bitecek ve bu adam 4 bin maas alıyor onlar doguda biz batıda oturuyoruz ordan buraya gelemiyormus .yapacagı seyde elbisemi kiralamak 300 falan .kuaför parası birde .birde iki bilezik. bizde bütün akrabalara yaza nişan olcak dedik bu hala biz gelemeyiz işine gelmiyorsa ayrılalım diyor kafam cok karısık 3 yıl flort ettik
sözlüm diyor ki iki sene beklerim demiştin sözünü tutmayacaksan ayrılalım diyordan sonrasını okumadım sevgi tutku bağlılık hiçbişey yok bu ilişkide sizi daha en başından kolaylıkla gözden çıkarabiliyor.Sözlüm uzakta oldugu icin yaza gelemem diyor bizde nişanı kız tarafı yapar oglan taeafı gelinin kuaför elbisesini ayarlar kız tarafı salon tutar ki bi salon nerden baksan 3 binden baslıyor .ikramlıkları da oglan alır ama sözlüm nişanı nasıl siz yapıyorsumuz her şey bizde diyor hadi ikramlıkları da biz alırız tamam da kuaförümü de kendim ödeyeyim her neyse .sözlüm diyor ki iki sene beklerim demiştin sözünü tutmayacaksan ayrılalım diyor .bende iki sene zaten bekliyorum düğün icin ama nişan istiyoruz dedim anlamıyor ailesinin borcunu ödüyor borc yaza kalmadan bitecek ve bu adam 4 bin maas alıyor onlar doguda biz batıda oturuyoruz ordan buraya gelemiyormus .yapacagı seyde elbisemi kiralamak 300 falan .kuaför parası birde .birde iki bilezik. bizde bütün akrabalara yaza nişan olcak dedik bu hala biz gelemeyiz işine gelmiyorsa ayrılalım diyor kafam cok karısık 3 yıl flort ettik
Canım senin ve varsa kız kardeşinin elbisesini ve kuaför parasını ödemek zorunda benim kız kardeşim nişanlanlandı nişanlısı kuaföre girmedi dışarda arabadan bile çıkmadı çok bozulduk kardeşim makyajlı haliyle ağladı para sorun değil ödedik bitti ama bu adam yerine koymamaktır bilmiyorum şimdi onlarınkide kör topal gidiyor hayırlısıEvett yaa hayatımda bu kadar pinti insanlar görmedim millet bana paragöz muamelesi yapıyor ama herkesin örf adeti farklı kıaför paramı elbise paramı istemekle paragöz olduysam burda kızlara takılan altınları yapılanları görseler agızları açıkta kalacak demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?