- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
- Konu Sahibi Hesappasif
-
düğünde takılacak olan parada erkek tarafında kalacak peki.ve eğer nişanlın size elbise alırsa sizde ona takım elbise almanız gerek nişanda giyeceği elbisesi,ayakkabası.çorabı tam takım olarak.Altınlar cifte gidiyor sadece para koz tarafının kagıt para
Biliyorumdüğünde takılacak olan parada erkek tarafında kalacak peki.ve eğer nişanlın size elbise alırsa sizde ona takım elbise almanız gerek nişanda giyeceği elbisesi,ayakkabası.çorabı tam takım olarak.
şuda var 2 sene sonra evlenecekseniz şimdiden nişan yapmayın.Biliyorum
Hiç düşünme bırak bu çocuğu . "İlerde pişman olursun . Allah karşına daha iyisini çıkarır emin ol. Keşke dememek için bugüne ezdirme kendini. Aman laf olasın aman akraba ne der olayına da girme . Daha ortada nişan bile yokken yol ver gitsin .Ailesi kacıyor her seyden nişanlımda para hesabı yapıyor bana dedigi laf sana bilezik almak degil 20 lira kontor yukleyesim yok dedi sogutuyosun kendinden dedi
Bende gereksiz buluyorum ama istemeye geldiginde nişan gibi yapalım6evde dedim ona da bilezik alamam dedi suc benim mi yine sadece kız istemem oldu
Evde sadece kız istendi tektas takıldıOlmaz öyle ama en azından evde bir nişan olmalı haklısın
Nasıl bi ayrılık konusması yapabilirim adam bana basından beri olmaz demişti ikna ederim diye düsündüm nişamabu iş yaşadam sana işine gelmiyorsa ayrılalım diyor sen kuaför salon akrabalara söyledik nişan olsun 2 yıl bekleyeyim diyosun. her işte bu sana işine gelmiyosa bitsin diyecek. seven insan böyle yapmaz bu kadar saf olmayın
Nisana bastan beri hayir diyor ve siz kendi kendinize organizasyon yapiyorsunuz oylemi dogru mu anladim???Nasıl bi ayrılık konusması yapabilirim adam bana basından beri olmaz demişti ikna ederim diye düsündüm nişama
Bu salonlarda nişan olayları bohça olayları kız tarafı şunu yapar erkek tarafı bunu yapar olayları oldum olası bana gereksiz,göstermelik ve eski usul gelir.İki insan evlenmeye karar verir,maddi manevi kendini hazırlar ve birlikte yaparlar herşeyi.Bu köhne adetler,iki tarafı birbirine düşüren,kırgınlıklara küslüklere sebep olan adetler bitmeli artık yaa.Çağa uymalıyız.Düşündüğümüz,çaba harcadığımız şeyler iyi bir evliliği nasıl sürdürmeli,nasıl sıkıntı çekmeyeceğimiz bir yuva kurmalı olmalı.Sözlüm uzakta oldugu icin yaza gelemem diyor bizde nişanı kız tarafı yapar oglan taeafı gelinin kuaför elbisesini ayarlar kız tarafı salon tutar ki bi salon nerden baksan 3 binden baslıyor .ikramlıkları da oglan alır ama sözlüm nişanı nasıl siz yapıyorsumuz her şey bizde diyor hadi ikramlıkları da biz alırız tamam da kuaförümü de kendim ödeyeyim her neyse .sözlüm diyor ki iki sene beklerim demiştin sözünü tutmayacaksan ayrılalım diyor .bende iki sene zaten bekliyorum düğün icin ama nişan istiyoruz dedim anlamıyor ailesinin borcunu ödüyor borc yaza kalmadan bitecek ve bu adam 4 bin maas alıyor onlar doguda biz batıda oturuyoruz ordan buraya gelemiyormus .yapacagı seyde elbisemi kiralamak 300 falan .kuaför parası birde .birde iki bilezik. bizde bütün akrabalara yaza nişan olcak dedik bu hala biz gelemeyiz işine gelmiyorsa ayrılalım diyor kafam cok karısık 3 yıl flort ettik
Sözlüm uzakta oldugu icin yaza gelemem diyor bizde nişanı kız tarafı yapar oglan taeafı gelinin kuaför elbisesini ayarlar kız tarafı salon tutar ki bi salon nerden baksan 3 binden baslıyor .ikramlıkları da oglan alır ama sözlüm nişanı nasıl siz yapıyorsumuz her şey bizde diyor hadi ikramlıkları da biz alırız tamam da kuaförümü de kendim ödeyeyim her neyse .sözlüm diyor ki iki sene beklerim demiştin sözünü tutmayacaksan ayrılalım diyor .bende iki sene zaten bekliyorum düğün icin ama nişan istiyoruz dedim anlamıyor ailesinin borcunu ödüyor borc yaza kalmadan bitecek ve bu adam 4 bin maas alıyor onlar doguda biz batıda oturuyoruz ordan buraya gelemiyormus .yapacagı seyde elbisemi kiralamak 300 falan .kuaför parası birde .birde iki bilezik. bizde bütün akrabalara yaza nişan olcak dedik bu hala biz gelemeyiz işine gelmiyorsa ayrılalım diyor kafam cok karısık 3 yıl flort ettik
Haklısınız tum suc benim ben yazın olur ikna ederim ye düşündüm ama olmadıBu salonlarda nişan olayları bohça olayları kız tarafı şunu yapar erkek tarafı bunu yapar olayları oldum olası bana gereksiz,göstermelik ve eski usul gelir.İki insan evlenmeye karar verir,maddi manevi kendini hazırlar ve birlikte yaparlar herşeyi.Bu köhne adetler,iki tarafı birbirine düşüren,kırgınlıklara küslüklere sebep olan adetler bitmeli artık yaa.Çağa uymalıyız.Düşündüğümüz,çaba harcadığımız şeyler iyi bir evliliği nasıl sürdürmeli,nasıl sıkıntı çekmeyeceğimiz bir yuva kurmalı olmalı.
Nişan dediğin olay,senin sandığın kadar basit değil.Bi kuaför bi elbise 2 altınla biten olay değil.Uzaktaymış aten.Arabasıydı,misafiriydi kalmasıydı alyansıydı,fotoğrafçısıydı,bahşişiydi ayakkabısıydı,çiçeğiydi arkasından bohçasıydı.....alır başını gider.
Sözlendiğin insanla bir konuşma yapmışsınız ve konuşma sonucunda 2 yıl beklemeye karar vermişsiniz.2 yıl nişanlı beklerim demediğine göre,şu an sözünden döndüğün için tepki veriyor.Zaten ekonomik nedenlerden ötürü bekletiyor anladığım kadarıyla.Sözlünle tam netleşmeden,insanlara yaza nişan var demek olmamış.Erteledik diyebilirsiniz.
Böylesine öenmli bir konuda,ikna ederim diye b,r anlayış ve tek başına hareket etme olayı olmamalı.Aynısını o sana yapsa hoşuna gitmezdi.Haklısınız tum suc benim ben yazın olur ikna ederim ye düşündüm ama olmadı
Az önce ne dedi biliyomusunuz bilezigini takayım da havlama sıktın ...bunu dediSöylediğiniz iyi güzel de burada işine gelirse, gelmezse ayrılalım diye kestirip atan bir adam var. Durumu olmayan insanı anlarım ama bu da güzel bir şekilde ifade edilebilir, sonuçta sevdiğini iddia ettiği kadın karşısındaki, tavrı gerçekten hiç hoş değil.
Birde iki bilezik var onu unutmuşsun yazmayıAdama sormadan akrabalara niye nisan yapiyoruz diyosun? Ayrica 4000 aliyo da hic mi gideri yok bu adamin? Onun parasiyla aman yiyecek kiyafet kuafor diye kucumsuyosun? Adam istemiyo iste.
Gercekten uzulun diye yazmiyorum ama ayrilik olsun diye yapiyor istemiyorAz önce ne dedi biliyomusunuz bilezigini takayım da havlama sıktın ...bunu dedi
Bunlar gercek mi yaniye kiz tarafinda oluyo ki altinlar? Ozaman annene taksinlar yani bilezikleri. Gelin ve damadindir takilar.
Ayrica 2 bilezik demissin de boyle agzinla istersen ya 2 bilezik alir kafana kakar yada hic almaz. Senin degerin 2 bilezik mi bu arada?
Az önce ne dedi biliyomusunuz bilezigini takayım da havlama sıktın ...bunu dedi
Az önce ne dedi biliyomusunuz bilezigini takayım da havlama sıktın ...bunu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?