- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 38
- Konu Sahibi Hesappasif
-
hoşttt deseydin.Az önce ne dedi biliyomusunuz bilezigini takayım da havlama sıktın ...bunu dedi
bunlari konusmadan kendi basiniza karar alirsaniz olucagi bu. herkese kendi kafaniza gore nisan su zaman demissiniz. once bir konusup herseyi kararlastirin sonra millete haber verin. ayrica ben de nisanliniza katiliyorum siz sadece salon tutuyorsunuz ama tum ayrintilar gene erkek tarafinda. ve iki sene nisanli kalmak icin cok uzun bir sure. hersey iyice lacka olsun diye zemin hazirlamak resmen. bence bu is yas.Sözlüm uzakta oldugu icin yaza gelemem diyor bizde nişanı kız tarafı yapar oglan taeafı gelinin kuaför elbisesini ayarlar kız tarafı salon tutar ki bi salon nerden baksan 3 binden baslıyor .ikramlıkları da oglan alır ama sözlüm nişanı nasıl siz yapıyorsumuz her şey bizde diyor hadi ikramlıkları da biz alırız tamam da kuaförümü de kendim ödeyeyim her neyse .sözlüm diyor ki iki sene beklerim demiştin sözünü tutmayacaksan ayrılalım diyor .bende iki sene zaten bekliyorum düğün icin ama nişan istiyoruz dedim anlamıyor ailesinin borcunu ödüyor borc yaza kalmadan bitecek ve bu adam 4 bin maas alıyor onlar doguda biz batıda oturuyoruz ordan buraya gelemiyormus .yapacagı seyde elbisemi kiralamak 300 falan .kuaför parası birde .birde iki bilezik. bizde bütün akrabalara yaza nişan olcak dedik bu hala biz gelemeyiz işine gelmiyorsa ayrılalım diyor kafam cok karısık 3 yıl flort ettik
Az önce ne dedi biliyomusunuz bilezigini takayım da havlama sıktın ...bunu dedi
inan bunlar artık unutulmaz.bunun üzerine de evlilik olmaz.boyle biriyle evlenmeyi hiç düşünme derim.ayrica bir nişan için 2 bilezik için bu lafları soyletmeseydin kendine keske.Az önce ne dedi biliyomusunuz bilezigini takayım da havlama sıktın ...bunu dedi
Dedim beni sevmiyorsun böyle davrandına göre oda dedi ki sevmiyorum demedim . beni dinlememeni cezasını cekeceksin sana 2 sene bekle dedim sende sadece adı konsun baska bi şey istemem dedin sözünü yiyosun dedinCanım senle ayrılmak istiyor bence.nisan bence gereksiz birşey.ama konu bu değil aslında sorununuz daha büyük gibi seni gözden çıkarmış gorunuyor
Ya oda öyle biri olsa bende istemem ama her seyden kacmaya calısıyorKız tarafı da erkek tarafı da sözde , nişanda ,düğünde canı ne istiyorsa onu yapar. Bişeyleri istemek hem ayıp hemde karşı tarafı ciddi anlamda rahatsız ediyor. Bazı şeyler içinden gelerek yapılmalı. Bana 2 bilezik tak denemez. Ben eşime bana ne takacağını inan ki sormadım. O beni zorla götürüp gösterdi.
Kizmakta çok haklı zatenama ettiği hakaret ve ayrılma lafları hoş değil evlenilecek biri değil benceDedim beni sevmiyorsun böyle davrandına göre oda dedi ki sevmiyorum demedim . beni dinlememeni cezasını cekeceksin sana 2 sene bekle dedim sende sadece adı konsun baska bi şey istemem dedin sözünü yiyosun dedin
BencedeKizmakta çok haklı zatenama ettiği hakaret ve ayrılma lafları hoş değil evlenilecek biri değil bence
İşteee o toplum baskısııı dügün ne zaman yok hediye almadılar mı yok görmeye gelmiyorlar mı valla bin pişman oldumBiz nedense böyle adı konulsun bi yüzükler takılsın diye acele ederiz.Ben de yedim zamanında bu haltı 2 seneye yakın nişanlı kaldım.
Dünyanın en berbat şeyi hiiiiç tavsiye etmem.Bir kere daha evlenmeden 2 sene boyunca ailesinden sorumlu olacaksın yani her özel günde aramanı bekleyecekler hediye alacaksın vs.Ailen ağırlamak zorunda kalacak onları sürekli.
Siz sanıyorsunuz ki nişan olsun daha rahat ederiz tam tersine bu kez o baş başa kaçamak görüşmeler bitiyor romantizm sıfıra iniyor.
Herkesin gözü sizin üstünüzde oluyor sohbet ettiğiniz her insan ee düğün ne zamana bağlıyor.
İki tarafında beklentileri artıyor yani sürekli ee haliyle buna bağlı hayal kırıklıkları da artıyor haliyle.
Eğer uzun bi flört dönemi varsa nişan düğünden 4 5 ay önce yapılmalı diye düşünüyorum.
Bu işlerde asla acele etmemek gerek.Ki karşımızda da epey öküz bi adam var pek değmez böyle hayaller kurmaya diye düşünüyorum ceza çekeceksin bilmem ne falan arkadaş fazla mafya dizisi izlemiş galiba.
seven insan sevdiğine "it" gibi davranmaz.Bencede
Dedim beni sevmiyorsun böyle davrandına göre oda dedi ki sevmiyorum demedim . beni dinlememeni cezasını cekeceksin sana 2 sene bekle dedim sende sadece adı konsun baska bi şey istemem dedin sözünü yiyosun dedin
O yüzden vazgeç derim bu nişan sevdasından bu daha başlangıç çünkü.İşteee o toplum baskısııı dügün ne zaman yok hediye almadılar mı yok görmeye gelmiyorlar mı valla bin pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?