Düğün için iki sene beklerim demiştim iki sene bekleyecegim için yaza büyük nişan istiyoruz ama?

Kız tarafı da erkek tarafı da sözde , nişanda ,düğünde canı ne istiyorsa onu yapar. Bişeyleri istemek hem ayıp hemde karşı tarafı ciddi anlamda rahatsız ediyor. Bazı şeyler içinden gelerek yapılmalı. Bana 2 bilezik tak denemez. Ben eşime bana ne takacağını inan ki sormadım. O beni zorla götürüp gösterdi.

kime danışarak etrafa yaza nişan var dediniz onu anlamadım? net bir şey var mıydı?

bunlari konusmadan kendi basiniza karar alirsaniz olucagi bu. herkese kendi kafaniza gore nisan su zaman demissiniz. once bir konusup herseyi kararlastirin sonra millete haber verin. ayrica ben de nisanliniza katiliyorum siz sadece salon tutuyorsunuz ama tum ayrintilar gene erkek tarafinda. ve iki sene nisanli kalmak icin cok uzun bir sure. hersey iyice lacka olsun diye zemin hazirlamak resmen. bence bu is yas.

Az önce ne dedi biliyomusunuz bilezigini takayım da havlama sıktın ...bunu dedi

İlişkinizde saygı sıfır, pek sağlıklı bir evlilik olacağını sanmıyorum. Sizin onu sürekli sıkıp sıkmadığınızı bilemem ama yine de böyle bir uslup çok kötü, eş olabilecek biri değil gibi. Ayrılın demek benim haddime değil ama ben olsam katlanamazdım bu adama, sizi seviyormuş gibi bir hali yok.

Erkek tarafını sömüren kız aileleri denmiş ama artık işler tersine dönmüş gibi, çok şahit oldum böyle şeylere. Zaten babanız için düğünü de o yapsın parası var demesinden belli. Ben de adetlere %100 uyarak evlenmedim, eşimden ailesinden hiç bir beklentim olmadı, ailesine kırıldığım zamanlar oldu (manevi şeyler daha çok) ama eşimle hiç bunun muhabbetini yapmadım, o uğraştı fazlasıyla, benimle ne kadar çok evlenmek istediğini her zaman gösterdi, bu da benim için en önemlisiydi. Sizde gördüğüm kadarıyla adamın sizinle evlenmek için can attığı da yok, yani basit şeylerin bile lafını yapacak, başınıza kakacak gibi bir hali var.

Canım senle ayrılmak istiyor bence.nisan bence gereksiz birşey.ama konu bu değil aslında sorununuz daha büyük gibi seni gözden çıkarmış gorunuyor
Dedim beni sevmiyorsun böyle davrandına göre oda dedi ki sevmiyorum demedim . beni dinlememeni cezasını cekeceksin sana 2 sene bekle dedim sende sadece adı konsun baska bi şey istemem dedin sözünü yiyosun dedin

Ya oda öyle biri olsa bende ist
Ya oda öyle biri olsa bende istemem ama her seyden kacmaya calısıyor

Dedim beni sevmiyorsun böyle davrandına göre oda dedi ki sevmiyorum demedim . beni dinlememeni cezasını cekeceksin sana 2 sene bekle dedim sende sadece adı konsun baska bi şey istemem dedin sözünü yiyosun dedin
Kizmakta çok haklı zatenama ettiği hakaret ve ayrılma lafları hoş değil evlenilecek biri değil bence

Biz nedense böyle adı konulsun bi yüzükler takılsın diye acele ederiz.Ben de yedim zamanında bu haltı 2 seneye yakın nişanlı kaldım.
Dünyanın en berbat şeyi hiiiiç tavsiye etmem.Bir kere daha evlenmeden 2 sene boyunca ailesinden sorumlu olacaksın yani her özel günde aramanı bekleyecekler hediye alacaksın vs.Ailen ağırlamak zorunda kalacak onları sürekli.
Siz sanıyorsunuz ki nişan olsun daha rahat ederiz tam tersine bu kez o baş başa kaçamak görüşmeler bitiyor romantizm sıfıra iniyor.
Herkesin gözü sizin üstünüzde oluyor sohbet ettiğiniz her insan ee düğün ne zamana bağlıyor.
İki tarafında beklentileri artıyor yani sürekli ee haliyle buna bağlı hayal kırıklıkları da artıyor haliyle.
Eğer uzun bi flört dönemi varsa nişan düğünden 4 5 ay önce yapılmalı diye düşünüyorum.
Bu işlerde asla acele etmemek gerek.Ki karşımızda da epey öküz bi adam var pek değmez böyle hayaller kurmaya diye düşünüyorum ceza çekeceksin bilmem ne falan arkadaş fazla mafya dizisi izlemiş galiba.

İşteee o toplum baskısııı dügün ne zaman yok hediye almadılar mı yok görmeye gelmiyorlar mı valla bin pişman oldum

seven insan sevdiğine "it" gibi davranmaz.
ayı yavrusunu döverek severmiş.
bizler ayı ya da herhangi bir hayvan değiliz.
insan gibi davranmak varken nedir bilmiyorum bu öküzlükler?
evlenince bin beter oluyor bu tipler.

Kazen Mune konu dışı ama kk çok ağırlaştı. yorum yazarken, link açarken donuyor, çok uzun sürüyor.
sadece kk da yaşıyorum bu sorunu.

Bu arada herkes demiş ki nişanı kız tarafı yapar.benim nişanimi dış çekimi dahil eşimin ailesi yaptı. Ve nisanimda bizden taraf bişey takmadı. Eşimin ailesi düğün gibi taktı ve bana verdiler altınları. Yani aslında bu illa şu yapacak işi değil. İstek işi. Çok şükür eşimin ailesi çok istekli beni gelin olarak alacakları için...

Sevmiyorum düğün nişan törenleri bohça takı vs

Boş yere masraf boş yere gerginlik

Nikahını yaparsın sevdiklerinle bir akşam yemeği yersin dışarda.

Sonra biraz da fotoğraf. bu kadar

Gereksiz gösteriş gereksiz masraf geliyor bana bunlar

Annem zorlamadan da düğüne gitmem

Bir de sünnet düğünlerimiz var :)

Hiç anlamam neden davul dövülür neden tören yapılır bir operasyon geçirmiş çocuk ve dini bir anlamı var
Ama neden bu tören?

Neyse içimi döktüm.konuyu da dağıtmayım

Bu adam hem düğün yapacak hem nişana yardım edecek hem takı takacak hem tatlı börek alacak

Ben olsam ben de bitirrirdim.

Arkadas kusura bakma da senin sevgilin biraz hoduk falan mi? İnsanliktan nasibini almamis mi? Ne demek yahu beni dinlememenin cezasini cekeceksin, sana 2 sene bekle dedim. Bu cumle normal karsilanacak bir sey degil, evlenince her sey daha kotu olacak demenin ustu kapali yolu. Bence evlenmeden once cok iyi dusunun. Gercekten seviyor olsa ve birazcik da insan olsa ben iki sene bekleyelim demistim, su an maadi manevi hazir degilim, bana biraz zaman ver lutfen vs vs demesi lazim. İnsan gibi yani. Uslubu cok cirkin cok kaba. Alinma ama dagdan inmis diyecegim ama onlara hakaret olacak :/

İşteee o toplum baskısııı dügün ne zaman yok hediye almadılar mı yok görmeye gelmiyorlar mı valla bin pişman oldum
O yüzden vazgeç derim bu nişan sevdasından bu daha başlangıç çünkü.
Söyle millete de erteledik nişanı şu an düşünmüyoruz de geç.O süreçte de sevgilini ölç tart derim emin ol doğru insan olup olmadığından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…