Düğün için iki sene beklerim demiştim iki sene bekleyecegim için yaza büyük nişan istiyoruz ama?

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.366
133
Sözlüm uzakta oldugu icin yaza gelemem diyor bizde nişanı kız tarafı yapar oglan taeafı gelinin kuaför elbisesini ayarlar kız tarafı salon tutar ki bi salon nerden baksan 3 binden baslıyor .ikramlıkları da oglan alır ama sözlüm nişanı nasıl siz yapıyorsumuz her şey bizde diyor hadi ikramlıkları da biz alırız tamam da kuaförümü de kendim ödeyeyim her neyse .sözlüm diyor ki iki sene beklerim demiştin sözünü tutmayacaksan ayrılalım diyor .bende iki sene zaten bekliyorum düğün icin ama nişan istiyoruz dedim anlamıyor ailesinin borcunu ödüyor borc yaza kalmadan bitecek ve bu adam 4 bin maas alıyor onlar doguda biz batıda oturuyoruz ordan buraya gelemiyormus .yapacagı seyde elbisemi kiralamak 300 falan .kuaför parası birde .birde iki bilezik. bizde bütün akrabalara yaza nişan olcak dedik bu hala biz gelemeyiz işine gelmiyorsa ayrılalım diyor kafam cok karısık 3 yıl flort ettik

Adama sormadan akrabalara niye nisan yapiyoruz diyosun? Ayrica 4000 aliyo da hic mi gideri yok bu adamin? Onun parasiyla aman yiyecek kiyafet kuafor diye kucumsuyosun? Adam istemiyo iste.

Ayrilin o zaman.

Buyuk nisan bana girede gereksiz ama uslup cok fena.

Ne demek biz gelemeyiz? Kina ya da gelmeyecekler o zaman.

Sizi ikna etmek yerine ayrilma lafini bu kadar kolay agzina aliyorsa sizde tamam ayrilalim diyin bakalim ne oluyor.

Evlilikte parasal hesaplar hep sorun yaratır. Ama sizinki daha nişan konusunda başlamış ve adam pat diye, işine gelmiyorsa ayrılalım havasına girmiş...

Iyice bi düşünün bence siz bu adam o adam mı diye?

Nişan ikramlarını kız evi yapıyor benim bildiğim , bir de evliliklerin Malesef başlamadan yıpranma sebebi gösteriş merakı ....Tabi herkes ister güzel yerde olsun ama herşey günümüzde çok abartılıyor,800 e sadece kuoför kapora sı ödeyenler var .. sanırım çok doldum

Adamın üslubu hoş değil evet ama sizinkinin de altta kalır yanı yok. Bizde şöyledir bizde böyledir. Kuaförü de mi kendim vereyim, altı üstü alacağı 2 bilezik falan. Böyle şeyler ortak oturulur kararlaştırılır. Nişanlınızla konuşmadan sağa sola haber salmanız baştan aşağı emrivaki. Kendi kendinize giyinip süslenip gidin o zaman

Kafam cok karışık
bizde büyük nisan yaptik salonda yemekli. elbisemi kuaförümü onlar ödedi. birde baklava getirdiler salona. yaklaşık 430 kişi vardi. ama salon masrafı calgıcı yemek bizdendi yani. nişan kız tarafına ağittir kinada. ama yok ayrılmayı şimdiden agzına alan biriyle evlenmezdim. hic yüz verme. iyi tamam de ayrılalım bitti. bunu agzına alan biriyle evlenme

Nisanlin yanlis konusmus. Ne demek isine gelmiyorsa ayrilalim. Ben bunu duyunca tamam bitti derdim de neyse.

Sizin adeti de ben anlamadim nisan kiz tarafina ait evet. Bunun icine tutulan yer ikram hepsi girer. Yapamayacak durumdaysa zorlamaniz sacma olmus. Siz yapacaksaniz kendi butcenize uygun yapin.

Çalışıyor musunuz bilmiyorum eger ikinizde calisiyorsaniz ortak yapmalisiniz ama butcenize uygun. Yok su kafar bilezik yok bu ikram sik bir salon bunlar size huzur getirmeyecek bunu evlendikten sonra anlayacaksin.

Aranizda ki diyaloglari bilmiyoruz siz neler soyledinizde nisanliniz isine gelmiyirsa bitsin dedi o da ayri bi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…