- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Adama sormadan akrabalara niye nisan yapiyoruz diyosun? Ayrica 4000 aliyo da hic mi gideri yok bu adamin? Onun parasiyla aman yiyecek kiyafet kuafor diye kucumsuyosun? Adam istemiyo iste.Sözlüm uzakta oldugu icin yaza gelemem diyor bizde nişanı kız tarafı yapar oglan taeafı gelinin kuaför elbisesini ayarlar kız tarafı salon tutar ki bi salon nerden baksan 3 binden baslıyor .ikramlıkları da oglan alır ama sözlüm nişanı nasıl siz yapıyorsumuz her şey bizde diyor hadi ikramlıkları da biz alırız tamam da kuaförümü de kendim ödeyeyim her neyse .sözlüm diyor ki iki sene beklerim demiştin sözünü tutmayacaksan ayrılalım diyor .bende iki sene zaten bekliyorum düğün icin ama nişan istiyoruz dedim anlamıyor ailesinin borcunu ödüyor borc yaza kalmadan bitecek ve bu adam 4 bin maas alıyor onlar doguda biz batıda oturuyoruz ordan buraya gelemiyormus .yapacagı seyde elbisemi kiralamak 300 falan .kuaför parası birde .birde iki bilezik. bizde bütün akrabalara yaza nişan olcak dedik bu hala biz gelemeyiz işine gelmiyorsa ayrılalım diyor kafam cok karısık 3 yıl flort ettik
Nişan ikramlarını kız evi yapıyor benim bildiğim , bir de evliliklerin Malesef başlamadan yıpranma sebebi gösteriş merakı ....Tabi herkes ister güzel yerde olsun ama herşey günümüzde çok abartılıyor,800 e sadece kuoför kapora sı ödeyenler var .. sanırım çok doldumSözlüm uzakta oldugu icin yaza gelemem diyor bizde nişanı kız tarafı yapar oglan taeafı gelinin kuaför elbisesini ayarlar kız tarafı salon tutar ki bi salon nerden baksan 3 binden baslıyor .ikramlıkları da oglan alır ama sözlüm nişanı nasıl siz yapıyorsumuz her şey bizde diyor hadi ikramlıkları da biz alırız tamam da kuaförümü de kendim ödeyeyim her neyse .sözlüm diyor ki iki sene beklerim demiştin sözünü tutmayacaksan ayrılalım diyor .bende iki sene zaten bekliyorum düğün icin ama nişan istiyoruz dedim anlamıyor ailesinin borcunu ödüyor borc yaza kalmadan bitecek ve bu adam 4 bin maas alıyor onlar doguda biz batıda oturuyoruz ordan buraya gelemiyormus .yapacagı seyde elbisemi kiralamak 300 falan .kuaför parası birde .birde iki bilezik. bizde bütün akrabalara yaza nişan olcak dedik bu hala biz gelemeyiz işine gelmiyorsa ayrılalım diyor kafam cok karısık 3 yıl flort ettik
Ya benim ailem herkese gittigi için ilk kız oldugum icin bana da buyuk nişan istiyorSimdiden senden bu kadar kolay vazgecebiliyosa birak bu adami.Abarti nisanlari cok sacma bulurum o ayri.
Kafam cok karışıkbana ayrilalim diyen adamla ne nisanlanirdin nede evlenirdim. kibarca istemiyorum diyor
Tamam ayrılıyorum diyin ve ayrılın.
Bana da öyle geliyor bu sefer nişan için ayrıldı deyip ben suçlu olacagımSizi böyle en ufak şeyde gözden çıkaran adamla mumkunse devam etmeyin.
bizde büyük nisan yaptik salonda yemekli. elbisemi kuaförümü onlar ödedi. birde baklava getirdiler salona. yaklaşık 430 kişi vardi. ama salon masrafı calgıcı yemek bizdendi yani. nişan kız tarafına ağittir kinada. ama yok ayrılmayı şimdiden agzına alan biriyle evlenmezdim. hic yüz verme. iyi tamam de ayrılalım bitti. bunu agzına alan biriyle evlenmeKafam cok karışık
Nisanlin yanlis konusmus. Ne demek isine gelmiyorsa ayrilalim. Ben bunu duyunca tamam bitti derdim de neyse.Sözlüm uzakta oldugu icin yaza gelemem diyor bizde nişanı kız tarafı yapar oglan taeafı gelinin kuaför elbisesini ayarlar kız tarafı salon tutar ki bi salon nerden baksan 3 binden baslıyor .ikramlıkları da oglan alır ama sözlüm nişanı nasıl siz yapıyorsumuz her şey bizde diyor hadi ikramlıkları da biz alırız tamam da kuaförümü de kendim ödeyeyim her neyse .sözlüm diyor ki iki sene beklerim demiştin sözünü tutmayacaksan ayrılalım diyor .bende iki sene zaten bekliyorum düğün icin ama nişan istiyoruz dedim anlamıyor ailesinin borcunu ödüyor borc yaza kalmadan bitecek ve bu adam 4 bin maas alıyor onlar doguda biz batıda oturuyoruz ordan buraya gelemiyormus .yapacagı seyde elbisemi kiralamak 300 falan .kuaför parası birde .birde iki bilezik. bizde bütün akrabalara yaza nişan olcak dedik bu hala biz gelemeyiz işine gelmiyorsa ayrılalım diyor kafam cok karısık 3 yıl flort ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?