Düğün İçin Başka Şehirden Gelen Kaynımın Eltimin Benim Evimde Kalması.. !!

bağırdı cagırdı kapattı telefonu.. ben daha ne diyim ki bir şey demeyede gelmiyor .. evet ben artık kötü gelin olacağım..

Edit yaptım mesajımı. Hiç önemsemeyin. Kim ne derse desin , ne düşünürse duşunsun.
Unutmayın ki başı ezilene madalyon vermiyorlar. Kendi isteklerini hiçe saymayan, sert duruşlu kişiler hep daha çok sevilir , sayılır.

Ya düğün arifesindesiniz, insan rahat konuşamıyor ama kabul etmeyin.
Hadsizlik yapıp şimdiden bağırmasın. Saygısızlık yapmasın.
Siz ona hayat emanet edeceksiniz. İyi duşunun.

haklısın izin verme ne gerek var gelecekler sen evde yokken kallacaklar görümcenle eltine gıcık oldum didiklerler evin her yerini

Düğünden önce böyle bağırıp çağıran oortalığı yıkan erkekleri anlamıyorum bir turlu. Birkaç gün sonra hangi yüzle o kızla aynı evi paylasacaksin. Bu kadar şeydensonra nnasıl seni seviyorum iyiki varsın diyeceksin. Ben evde misafirlerin kalmasından çok nisanlimin bu uslubuna sınır oldum.

babam yok başımda vefat etti belki o olsaydı öyle olmazdı bu hallerde olmazdm.. şimdi düşünüyorum zatende ezilmişim ezileceğim kadar

Allah rahmet eylesin canim ama herkes basinda babasiyla evlenmiyor. Asil sorun gorgusuz ve dusuncesiz nisanliniz ile ailesi. Kesinlikle tavir koyun dugunden sonra da herkese ayni tavri sergileyin. Dugunden sonra degisti gelin diyemesinler. Onlarin size saygisi yok orasi belli ama sizin kendinize sayginiz olsun.

babam yok başımda vefat etti belki o olsaydı öyle olmazdı bu hallerde olmazdm.. şimdi düşünüyorum zatende ezilmişim ezileceğim kadar
kv haberı varmı acaba sen bu kada telas etmısın ama bazen erkekler cok salakca boyle seyler yapıyorlar ezecek adam baba dınlemıyor kuzum benım babam cok sukur sag ama ne yapalım başa gelenlerı cektık once sustum sonra ben de susmadım felan ama tavız verme benım evım eşimin calıstıgı sehırde serıldı aıleler başka sehırdeydı eşim evde kaldı ama yatak odasında dahı yatması yasaktı kanepede yer yaptım orda yattı kımse gıg dıyemedı yeterkı sen kararlı dur

sizde ya da başka akrabanızda kalmalarını teklif edin
dışardan gelecek misafirler için bir yer ayarlayın sorun ortadan kalkmış olur

Ben olsam demek istemiyorum , aslında konuşmak istiyorum da bir başkasını gaza getirmek istemiyorum. Neyse diğer olabilecekleri yazayım bari.
Babanızı devreye sokun otel pansiyon ayarlansın.
Olmuyorsa bir arkadaşınızdan rica edin misafir etsinler.
Oda olmuyorsa yatak odası , salon v.s kilitleyin.

Akılsızlar..

Çok Haklısın. Insanlar ne düşüncesiz ya.. Insanlara Yük Olmayı marifet biliyorlar. Ben de istemezdim açıkçası. Başka çare düşünsünler

Eski konunu da okudum canim bence sen sakin bir yerde otur yalniz dusun Allah hakkinda hayirlisi neyse onu versin ama vara yoga bagirip cagircak adam da nasil koca olur bilmem Allah yardimcin olsun

Yatağımda ilk kez ben yatmak isterdim.
Evimi bile benden başka kimse açmasın ben girene kadar.
Sonra başım gözüm üstüne.
Haklısın

İnşallah benim başımada böle işler gelmez biz de ayrı şehirlerdeyiz
Bence sen haklısın bu konuyu nişanlınla konuş ikna etmeye çalış onu oda kendi ailesini ikna ede.Üstelik ailesiyle aranızda sorunda olmaz.

Kesinlikle haklısın. Sakin taviz verme baştan nasıl alışırlarsa oyle devam eder. Benim düğün zamanı ayni senin yaşadıklarını yasadim eve sokmadim diye (20 gun once geldiler) birsuru problem yasadim iyikide kabul etmedi simdi herseyde gunler öncesinden gelip kalma alışkanlık lari oluyor boyle insanların . 9,5 yillik evliyim canim

Çok çok haklısın izin verme canm

Kardesim evleniyor 2 ay sonra, kalacak yer sıkıntı olmasin diye simdiden otel rezervasyonlarimizi yaptirdik. Ne alaka gidip yeni evlenecek insanlarin evinde kalmak, insanin aklina bile gelmez boyle bir ihtimal.
O kadar sehir disi dugune katildim, dugun sahipleri otel pansiyon ayarlayamasalar bile ya gunluk kiralik ev tutuyorlar ya ogretmenevi falan ayarliyorlar. Evlenecek ciftin evinde kalindigini ne duydum ne gordum.

Bence çok çok çok haklısın nişanlına durumu tatlı dille anlat evimizde ilk ben kalmak istiyorum çamaşırlarımı geceliklerimi yerleştirdim ben evde yokken kimsenin kalmasını istemiyorum, pansiyon Otel öğretmenevi falan ayarlayalım gerekirse parasını da biz verelim de.

Off insanlar neden bu kadar düşüncesiz ya :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…