Düğün İçin Başka Şehirden Gelen Kaynımın Eltimin Benim Evimde Kalması.. !!

Kesinlikle haklısın ve asla izin verme.
İnsanlar da ne düşüncesiz daha gelin evini kullanmadan orda yatıp kalkmaya nasıl el veriyor içleri.
3 kişiye annesinin evinde yer mi yokmuş canım ???
Gitsinler otelde kalsınlar o zaman..
Müsade etme.
Bu senin sorunun değil. Diğer akrabalarda kalsınlar o zaman.

EVET düğün benim
Dugun icin gelen misafirlerden banane demissin ondan suphe ettim.
Konuda haklisin bencede kalmalari hos olmaz ama uslubun cok sert banane misafirlerden falan diyorsun. Nisanlinla konus ama boyle tatli bir dille konus.. Burda yazdigin gibi konusursan adam karsi cikar.

düğün yaşayacağınız yerde. eşinizin ailesi de orada yaşıyor. ve kayın elti gelin evinde yatacak? yani gelen giden akrabalara paylaştırılır benim bildiğim. hiç akrabaları yok mu? oğluyla gelinin bir yere sığdıramıyor mu, eşinizin ailesi?

onların bunu teklif etmeleri bile ayıp. gelecek adam düşünsün kalacağı yeri senin yeni gelin evinde başkalarının işi ne. nişanlın da odunun teki demek ki

Otelde tabi ki

müsaade etmemeye çalıştım.. direndim dün gece ama nişanlım bana bağırdı çağırdı.. kavga ettik olmaz desemde olan oldu sustum içime ata ata hiç bir şey demeye gelmiyor artık

Kazma kadar abi gidip bir otele para veremiyor muymus?

Kiralık ev mantıklı. Seni de Anlıyorum huzursuzluk Olmasın istiyorsun, iki arada bir derede durumun.

Belki onlar kabul etmez. Azıcık düşünceli insanlardır belki.

peki ben hakkımı nasıl savunabilirim nişanlım beni anlamıyor..
Nisanlina bunu paylastiginda nasil tepki verdi? Yani o anlamıyorsa kötü olmak pahasina kayinvalidenin goruncenin yaninda evine daha sen girmeden kimseyi sokmayacagini ima edebilirsin.

Sahsen beni nişanlım bu konuda anlamasa kirici olmadan karsi tarafa istemediğimi soylerdim. Bastan sinirlarini koyman gerek.

İyi o zaman madem öyle sen de ilk geceni abisi gittiği zaman yaşarsın. Te Allahım ya.

Düğün evinde Rahatlık aranmaz.
Alt tarafı 2 yatak atacaklar.
Yer yatağı bile olsa olur. Sonuçta sayılı gün değil mi?
öyle canm ama cok misafir gelecekmiş yatılı yer kalmaya bilirmiş.. öyle olrsa eltim görümcem kaynım benm evde klacaklarmış..

daha sonra çok sinirlendi birsürü şey dedi ben ise baş edemedim susmayı tercih ettim

Nişanlınız sizi muhatap almıyorsa kayınvalidenizle konuşun.

Yeni gelinin evinde yatılmaz annecim, ben nişanlıma söyledim ama tabi erkek olduğu için bu meseleleri pek anlamıyor, sen daha iyi bilirsin bu işleri de. Söylerken de tavrın kesinlikle geri adım atmayacak şekilde olsun.

nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum da günlük kiralık evler var ondan tutsunlar otel pahalı geliyorsa

müsaade etmemeye çalıştım.. direndim dün gece ama nişanlım bana bağırdı çağırdı.. kavga ettik olmaz desemde olan oldu sustum içime ata ata hiç bir şey demeye gelmiyor artık

Bu meseleden sana bağıran adamdan koca olmaz söyleyeyim

At nişanı bence.

Mesele kimin nerede kalacağı değil, artık görülüyor açık açık. Bu adam seni "eşi" olarak görmüyor, görmeyecek.

Ben olsam atarım nişanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…