Düğün Fotoğrafçıları..

kulahçı teşekkürler bilgilendirme maili için.
web sitenizi de inceledim, çalışmalarınız çok güzel.

benim düğün fotoğrafcım esra pozandı. temmuzda oldu düğünümüz hiç öyle kalacak yer filan kaprisi yapacak birisi değil,2 gece bizim konuğumuz oldu kendisi,yol ücretiyle birlikte toplam 1100 lira verdik.elimde 1000 den fazla düğün fotoğrafım oldu,hepsi son derece profesyonel pozlar,ben hiç pişman olmadım,şiddetle tavsiye ederimkaydirigubbakcemile3

Canım Esra pozanın Albumdeki Resimlerine baktım hepsi mükemmel Ve 1100 YTL çok iyi vermişsin.

Bide ne çekti nereden nereye kaç saat.

Canım Esra pozanın Albumdeki Resimlerine baktım hepsi mükemmel Ve 1100 YTL çok iyi vermişsin.

Bide ne çekti nereden nereye kaç saat.

ama biz 9 ay öncesinden ayarladık,oyüzden kampanyalı fiyat demişti.düğünümüz samsunda oldu oraya geldi.düğün sabahı kahvaltı anımızdan başladı,gece salondan ayrılanana kadar çekti.kahvaltı anımız,kuaföre gidişimiz,kuaförde gelnliğimin giydirilmesi,ayakkabımın altına isim yazma anım,gelin almaya gelinmesi,babamın kuşağımı bağlaması,annemin babamın gözyaşları,eşimin bana gizli gizli bakışları hepsini ama hepsini çekmiştikaydirigubbakcemile4ayrıca inanılmaz pozitif bir insan,bu sayede çok iyi bir arkadaş edinmiş oldum benguclubacismile

ama biz 9 ay öncesinden ayarladık,oyüzden kampanyalı fiyat demişti.düğünümüz samsunda oldu oraya geldi.düğün sabahı kahvaltı anımızdan başladı,gece salondan ayrılanana kadar çekti.kahvaltı anımız,kuaföre gidişimiz,kuaförde gelnliğimin giydirilmesi,ayakkabımın altına isim yazma anım,gelin almaya gelinmesi,babamın kuşağımı bağlaması,annemin babamın gözyaşları,eşimin bana gizli gizli bakışları hepsini ama hepsini çekmiştikaydirigubbakcemile4ayrıca inanılmaz pozitif bir insan,bu sayede çok iyi bir arkadaş edinmiş oldum benguclubacismile

Hımm yani Siz 9 ay önceden gün ay için anlaştınız onun için böyle uygun.
Aslında Temmuz ayı da tam güzel ay evlilk için yine çok iyi olmuş.
Olmadı Bizde 2011 başında konuşmaya anlaşmaya başlarız.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

benim kuzenim normal stüdyo ve düğünde çekilen fotograflarına hem de tanıdık olmasına rağmen 800-900lira gibi bi ücret vermişti
fotografların hepsi klasik ve gereksiz pozlar
ayrıca ben photoshopluyum diye bağırıyor, insanın hiç bakası gelmiyor

benim aklımda olan bişeydi bu düğün hikayesi
fakat böyle bi sektör oluştuğunu bilmeden amatör arkadaşlarımla yapmayı düşünmüştüm ben de
burda fiyatları ve yapılanları görünce emin olun değer diyorum
çocuklarınıza hatta torunlarınıza aranızdaki aşkı anlatmanın ve bir ömür o güzel anları hatırlamanın en güzel yolu bence hem de her ayrıntısıyla
bir ömür saklayacağınız bir şeye bu kdar para vermek neden zor olsun ki
açıkçası gerekirse başka bişeylerden tasarruf ederek hatta vazgeçerek fotograflarımı böyle yapmaya kararlıyım ben
umarım herkes gönlündeki kadar güzel geçirir o günleri :)

Valla hepsını tek tek ınceledım harıka resımler harıka calısmalar ama ucret olarak cok yuksek :(
Nişan için daha uygun bırsey bulup dugune boyle profesyonel calısabılırım :(

haklısınız benim bir arkadasım stüdyoda 10 poz ve albüm için 700 lira verdi ve fotoları aglayarak aldı iğrenç arka planlar fln ve o gunun telafisi yok :olmaz:
bende cok memnun kaldım iyiki dugun hikayesi yaptırmısım ve cok farkta yok stüdyo fotolarıyla fiyatta

ya ben nişan için bir kac yerle gorustum. 10 adet fotograf ,10 adet fotografın ıcınde oldugu cd ,2 lı resım ve 10 adet fotografın cep albumu 350 tl .. ve cekılen dıger fotograflarıda vermıyor. sectıgın 10 resımden baskasını alamıyorsun. Degmez ben vermem o parayı 10 poza :(

napcam ben yaaaa

evet vermiorlamıs cd de fotoları stüdyo fotografcıları tanıdıgınız fln yokmu canım

yok canım yaa :( tanıdık yok arastırıyorum ama bulamıyorum. fotograf studyoları ısı abartmıs :(

Ben esra pozan ile çalışmayı düşünmem isterse 50tl desin.

Acayip gözümden düştü.Garip mailleri ile..

Tabii güzel pozları var inkar edemem;ama biraz paraya mı doymuş ne denir bilemem

o yüzden tercih etmiyorum.

Buradaki Külahçı nickli arkadaşın fotoğraflarını beğendim.

Tabii insan emin olamıyor kimle çalışacağına

haklısınız benim bir arkadasım stüdyoda 10 poz ve albüm için 700 lira verdi ve fotoları aglayarak aldı iğrenç arka planlar fln ve o gunun telafisi yok :olmaz:
bende cok memnun kaldım iyiki dugun hikayesi yaptırmısım ve cok farkta yok stüdyo fotolarıyla fiyatta

YOU KNOW sen kimile çalıştın özelden bana bilgi verebilr misin?

teşekkürler.kaydirigubbakcemile4

bitter sweet bekleme diye yazıyorum şuanda kendisi yok. sanırım.

Düğün Hikayesi detayları yine ondan alabilrsin ben bayıldm onlara

:o) gerçekten hızlısın speedy gonzales :)
teşekkürler.Umarım yakın zamanda görür artık bu hafta şu fotğrafçı olayını ayarlayımd a aklımdan çıksın istiyorum.

zaten ankaradasın bitter onlarda ankarada ve dun baktım siteye kredi kartına taksit yapıolarmıs artık biz gec kaldık kaydirigubbakcemile3 su meshur arama motoruna dugunhikayesi yaz sonu com olan sayfa benim fotolarımda var orada anlarsın zaten özeldende yazsam böyle anlatcam çünkü o kadar cok isteyen olduki herkese link verdim ordanda engellenmiş link vermem yani yazıyorum baska bişi cıkıo kaydirigubbakcemile3
spidi olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

çoook teşekkürler.ancak eve kaldı benimbakma işi.iş yerinde o sayfa da engelliler arasında.Zaten resimleri de engellemişler, albümlerdeki senin resimlerini de görmedim.Umarım makul fiyatları vardır.

desteğin için çok teşekkürler

imzamdada var sanırım onuda göremiosun neyse aksam begenirsin anlasırsanır calısırsınız umarım çok pozitif insanlar ayça ve serhat

Zumrutten de fiyat aldim cok gereksiz bir fiyat kimse cektirmez sanirim ama gene de yazayim
daha once yazdigim pahali fotografcilar bile bunun yaninda uygun kaliyor
takipli album fiyati
sabahtan geceye kadar tam zamanli takip
50*60 cerceveli
cd veriyorlar ama dusuk kalite internet boyutunda fotograflar cok dusuk kalite bastiramazsaniz ama ese dosta rahat gonderirmissiniz internetten oyle pazarliyorlar
2 tane 10lu album kucuk boy aileler icinn
buyuk album
20li isterseniz 1000 euro
30lu 1200 euro
40li 1400 euro

zaten euro ile fiyat vermek ne sacmaliktir
ithal urun aliyoruz sanki

Back