- Konu Sahibi Yaxgxmurseli
kulahçı teşekkürler bilgilendirme maili için.
web sitenizi de inceledim, çalışmalarınız çok güzel.
web sitenizi de inceledim, çalışmalarınız çok güzel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Esra pozanın Albumdeki Resimlerine baktım hepsi mükemmel Ve 1100 YTL çok iyi vermişsin.
Bide ne çekti nereden nereye kaç saat.
ama biz 9 ay öncesinden ayarladık,oyüzden kampanyalı fiyat demişti.düğünümüz samsunda oldu oraya geldi.düğün sabahı kahvaltı anımızdan başladı,gece salondan ayrılanana kadar çekti.kahvaltı anımız,kuaföre gidişimiz,kuaförde gelnliğimin giydirilmesi,ayakkabımın altına isim yazma anım,gelin almaya gelinmesi,babamın kuşağımı bağlaması,annemin babamın gözyaşları,eşimin bana gizli gizli bakışları hepsini ama hepsini çekmiştiayrıca inanılmaz pozitif bir insan,bu sayede çok iyi bir arkadaş edinmiş oldum benguclubacismile
yok canım yaa tanıdık yok arastırıyorum ama bulamıyorum. fotograf studyoları ısı abartmıs
haklısınız benim bir arkadasım stüdyoda 10 poz ve albüm için 700 lira verdi ve fotoları aglayarak aldı iğrenç arka planlar fln ve o gunun telafisi yok lmaz:
bende cok memnun kaldım iyiki dugun hikayesi yaptırmısım ve cok farkta yok stüdyo fotolarıyla fiyatta