- 14 Ağustos 2012
- 109
- 10
- 298
- Konu Sahibi Yaxgxmurseli
-
Aa çok teşekkür ederim canım paylaştığın için
1500 lük olan paket bize uyuyor gibi tam istediğim şeyler var içinde hemde tüm fotoğraflar teslim ediliyormuş hoşuma gitti nişamlımı ikna etmeye çalışacağım ama sizce çok mu fazla?
ay fazla mazla ben dün gittim anlaştım adamla. netten araştırdığım fotoculardan en iyisi buydu çünkü. Düğünden sonra elimde tek kalacak olan bu fotoğraflar . İnşallah güzel olur çekimimde boşa gitmez param
Canım hayıtlı olsun:) ben detaylı sormadığım için bilmiyorum sen hangi paketten anlaşmıştın? ilk pakette fotoların editlenmesi diyor, o photoshopla aynı şey mi oluyor yoksa ufak tefek düzeltmeler mi?ay fazla mazla ben dün gittim anlaştım adamla. netten araştırdığım fotoculardan en iyisi buydu çünkü. Düğünden sonra elimde tek kalacak olan bu fotoğraflar . İnşallah güzel olur çekimimde boşa gitmez param
Teşekkür ederm :) ben birle ikinin karışımı olarak anlaştım ilk pakette tek mekan dediği için. Ben birden fazla mekan istiyorum. Fotoların editlenmesi dediği ufak tefek renklerle alakalı şeyler sanırım fazla bi shop yapmıyoruz dedi ztn doğallığı kaybediyor diye. Seçilen 40 50 fotoyu düzenleyip albüme koyuyor panoramik albüm dedikleri şeye. düzenlenenler ve düzenlenmeyen bütün fotoları dvd ile de veriyolar ztn.Canım hayıtlı olsun:) ben detaylı sormadığım için bilmiyorum sen hangi paketten anlaşmıştın? ilk pakette fotoların editlenmesi diyor, o photoshopla aynı şey mi oluyor yoksa ufak tefek düzeltmeler mi?
Teşekkür ederm :) ben birle ikinin karışımı olarak anlaştım ilk pakette tek mekan dediği için. Ben birden fazla mekan istiyorum. Fotoların editlenmesi dediği ufak tefek renklerle alakalı şeyler sanırım fazla bi shop yapmıyoruz dedi ztn doğallığı kaybediyor diye. Seçilen 40 50 fotoyu düzenleyip albüme koyuyor panoramik albüm dedikleri şeye. düzenlenenler ve düzenlenmeyen bütün fotoları dvd ile de veriyolar ztn.
pazarlık yapabildiniz mi acaba ?
Yok zaten bana eski fiyattan verdiği için indirim yapmadık Artık 2016 fiyatları olarak güncelleme yapmışlar fiyatlar artmış. ama zaten günleri dolmuş. Kardeşi var o da fotoğraf çekimi yapıyor artık gelenleri kardeşine yönlendiriyor sanırım daha uygun bir fiyata sayfasını araştır görürsün
çok saol canım peki ne kadara anlaştınTeşekkür ederm :) ben birle ikinin karışımı olarak anlaştım ilk pakette tek mekan dediği için. Ben birden fazla mekan istiyorum. Fotoların editlenmesi dediği ufak tefek renklerle alakalı şeyler sanırım fazla bi shop yapmıyoruz dedi ztn doğallığı kaybediyor diye. Seçilen 40 50 fotoyu düzenleyip albüme koyuyor panoramik albüm dedikleri şeye. düzenlenenler ve düzenlenmeyen bütün fotoları dvd ile de veriyolar ztn.
Aa çok teşekkür ederim canım paylaştığın için
1500 lük olan paket bize uyuyor gibi tam istediğim şeyler var içinde hemde tüm fotoğraflar teslim ediliyormuş hoşuma gitti nişamlımı ikna etmeye çalışacağım ama sizce çok mu fazla?
merhaba anladığım kadarıyla video olmazsa 750-850 video olursamı 1250 ? tam orayı anlayamadım :) ama fiyat normal bence eğer albümde veriyorlarsa zaten şu sıralar hangi fotoğrafçıya gitseniz aynı fiyatı veriyorlarArkadaşlar ben Ankara'da bir fotoğrafçı buldum kuzenimin düğünü için, panoramik albüm , aileler için albüm, cep albümü, büyük tuval veriyorlar. 2 saat boyunca çekilen pozları rötuşlayıp CD de teslim ediyolar. Makina ve ekipmanlarını inceledik gerçekten profesyoneller, bir sürü aksesuar götürüyorlar çekim için. Herşey dahil 750 - 850 TL dediler. 3 saat fotoğraf çekim, video klip çekimi yapılacak ve 2 fotoğrafçı gelecek 1250 TLye anlaştık. Sizce nasıl fiyatlar, yaptıkları iş içimize sindi gerçekten ?
merhaba anladığım kadarıyla video olmazsa 750-850 video olursamı 1250 ? tam orayı anlayamadım :) ama fiyat normal bence eğer albümde veriyorlarsa zaten şu sıralar hangi fotoğrafçıya gitseniz aynı fiyatı veriyorlar
Arkadaşlar ben Ankara'da bir fotoğrafçı buldum kuzenimin düğünü için, panoramik albüm , aileler için albüm, cep albümü, büyük tuval veriyorlar. 2 saat boyunca çekilen pozları rötuşlayıp CD de teslim ediyolar. Makina ve ekipmanlarını inceledik gerçekten profesyoneller, bir sürü aksesuar götürüyorlar çekim için. Herşey dahil 750 - 850 TL dediler. 3 saat fotoğraf çekim, video klip çekimi yapılacak ve 2 fotoğrafçı gelecek 1250 TLye anlaştık. Sizce nasıl fiyatlar, yaptıkları iş içimize sindi gerçekten ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?