Düğün davetiyesini gördüm.

Ben cok uzuldum simdi ne desek icini sogutmaya yetmeyecek biliyorum.
Yasanmislik var gozle gorulemesede uzun bir bekleyis ve hayalkirikligi..
Senin icin bisey yapamam ama dua edebilirim rabbim onu unutturacak seni mutlu edip sevgine sahip cikacak birni cikarsin karsina...

2.5 sene birini beklemek bence sağlıklı bir durum değil. İnsan elbet üzülür, ayrılık acısı çeker ama 2.5 yıl değil. Bence bu takıntıdan kurtulmaya bakım.

2.5 sene birini beklemek bence sağlıklı bir durum değil. İnsan elbet üzülür, ayrılık acısı çeker ama 2.5 yıl değil. Bence bu takıntıdan kurtulmaya bakım.

Bu kişiye göre değişir tabi de. Şöyle de bir şey var bir sürü şair var yıllarca sevdiğini beklemiş, ona şiirler yazmış. Hepimiz mest olup okuyoruz değil mi? Peki aynı duyguları ben hissedince neden adı takıntı oluyor? ki o şairler yazarlar 2.5 sene değil senelerce beklemişler. Sizin düşünceniz ona saygım sonsuz ama ben takıntı olduğuna inanmıyorum sevgimin.

Seni sevmeyen birini sevmeye devam etmek bile isteye takıntıdır.

Kk da gördüm sadece bukadar uzun süre sevdiğini söyleyen, bekleyen bide dizilerde.
Hiç olacak şey değil bence sağlıklıda değil normal insanlarda olmaz böyle şeyler

İnsan içinde bitiremedigi kimin davetiyesine görse üzülür. Takıntı ve ya değil burda çok üzülen bir bayan var sana duam Rabbim gönlünü ondan Soğutsun iyi insanlar karşına çıkarsın inşallah en kisa zamanda hersey daha güzel olsun üzülme bunlar da geçecek zaman herşeyin ilaci...

Tatlım geçiyor inan ki yaşadım gördüm. Davetiyesi de geldi çocuğu olduğunu da duydum, gördüm. Başta eski yaram eskimemiş dedim acımı yaşamak için izin verdim kendime. Ama o Acının içinde yitip gitmedim. Deli gibi yor kendini. İş, okul, spor ne olursa işte. Öyle yorul ki ne gündüz düşünmek için vaktin ne de gece düşünmek için halin Kalsın. Bi zaman gelcek zaten aklına gelmeyecek. Gelse bile haketmeyen birine bu kadar üzüldüğün için kendine kızacaksın. Sonra da sana bunları yaşattığı için ondan nefret edeceksin. Zamanı geldiğinde ve doğru insan karşına çıktığında da şükredeceksin inan bana. Hepsini yaşadım tattım bildiriyorum, ilerisi çok daha aydınlık yürümeye devam et..

Çok teşekkür ederim.. İnşallah..

Yorumunuz için teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olur. Tempodan düşürmemeye çalışıyorum kendimi.

coooooooooooooooooooooooook seviyorsun belliki ama unutman gerek hayatina bak alisverislere cik kahveler ic kuaforlere git yeni insanlarla hatta erkeklerle tanis hatalar yapmadan tabi benim erkek kardesimin bir lafi vardir s.k.mdemi bakiyorum degil diye hayatina bak adam seni sevmiyor ama seni senden cok sevecek biri var hatta belki cevrende var ama sen gormuyorsun hayat devam ediyor unutamazsin tabi ama sil kalbine gom ve yoluna devam et

Umarım Rabbim daha büyüj acıkarla sınamaz sizi. Bağrınıza taş basın ve her yerden engelleyin. Baktıkça baktıça takıntı haline gelir. Ve bol bol dua edin. İnşallah bu başlığı açtığınıza pişman olacak kadar başka birini sever, evlenir ve çok mutlu olursunuz.

Yorumunuz için teşekküler. Zaten hep dua ediyorum. Amin inşallah :)

Kimin ne söylediğinin düşünmeyin çok fazla . O öyle söyledi bu böyle söyledi . Biz kadınların en büyük hatalarından bu düşünce bana gelecek bana dönecek , gelmek isteyen gelir dönmek isteyen döner .Beklemeden yoluna bakmak gerek . 2 buçuk yıl olmuş bir bu kadar süreyi boşanıp bana gelecek diye harcama konu sahibi . Şu an üzgünüm ama onca koşturmacanın içinde seni malesef hatırlamıyordur bile .

Geçmiş olsun canım benim herşey gönlünce olsun inşallah musmutlu olursun sende.

Haklısınız ama benim zaten öyle beklentim yok şuan hatta boşanmalarını isteyemem, öyle bir dilekte bulunamam yazımdan anlamış olmalısınız. Ben onun aklından geçmediğimi de biliyorum. Özellikle bugünlerde. Ben onu döndürmek için değil kendime yardım etmek hislerimi paylaşmak için açtım konuyu. Yorumunuz için teşekkür ederim :)

Ahhh be kuzum suan o kadar iyi anliyorum ki seni.bende yasadim vaktiyle.ama inan bosuna uzuluyosun.ben simdi gecmisi hatirladikca guluyorum.iyi ki olmamis iyiki esimle evlenmisim diye.

Emin ol senin de karsina iyi ki olmamis dedirtecek birisi cikacak.uzme kendini hepsi geciyo inan bana

Umarım bir gün bende böyle diyebilirim. Eminim ikimiz içinde hayırlısı buymuş nasibimiz değilmişiz ama insan elinde değil canı yanıyor.

Yorumunuz için teşekkür ederim. eşiniz ve bebeğinizle mutluluklar dilerim. :)

Tesekkur ederim canim.

Inan sen de mutlu olacaksin ben inaniyorum buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…