- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Ben cok uzuldum simdi ne desek icini sogutmaya yetmeyecek biliyorum.
Yasanmislik var gozle gorulemesede uzun bir bekleyis ve hayalkirikligi..
Senin icin bisey yapamam ama dua edebilirim rabbim onu unutturacak seni mutlu edip sevgine sahip cikacak birni cikarsin karsina...
2.5 sene birini beklemek bence sağlıklı bir durum değil. İnsan elbet üzülür, ayrılık acısı çeker ama 2.5 yıl değil. Bence bu takıntıdan kurtulmaya bakım.
Seni sevmeyen birini sevmeye devam etmek bile isteye takıntıdır.Bu kişiye göre değişir tabi de. Şöyle de bir şey var bir sürü şair var yıllarca sevdiğini beklemiş, ona şiirler yazmış. Hepimiz mest olup okuyoruz değil mi? Peki aynı duyguları ben hissedince neden adı takıntı oluyor? ki o şairler yazarlar 2.5 sene değil senelerce beklemişler. Sizin düşünceniz ona saygım sonsuz ama ben takıntı olduğuna inanmıyorum sevgimin.
Ask zaten bir takintidir.Kimyalari birbirine benzer.Bu aşk diil ki takıntı resmen !
Bu siteye üye olma nedenim sevdiğim kişiydi. İlk konumda onunla alakalıydı. İsteyenler okuyabilir. Üstünden 2.5 sene geçti ve yine konum o. Ben 2.5 senedir bir şekilde tekrar oluruz diye, daha doğrusu çok sevdiğim için kendimi buna inandırarak onu bekledim. Arada bir iki mesajlık konuşmalar geçti ama hiç bir zaman onu rahatsız eden biri haline gelmedim.
Seven kişiye sevdiğinin susması bile bir umuttur derler. Gerçekten öyle oldu. Ne kimseyle görüşebildim ne de konuşabildim. Zaten tempolu geçen bir okul hayatım olduğu için, derslerime yoğunlaştım, alanımla ilgili projelere işlere katılmaya başladım. Ama bunların hepsi olurken bile aklımda o vardı hep bekledim. Ne kadar çevreme " çok yoğunum ilişki yaşayamam" desem de içimde hep onu bekleyişlerim vardı. Uzaktan seviyordum ama bu bile yetiyordu.
Bir kaç gün önce whatsapp profil resmini değiştirdi. Girdim ve baktım. Düğün davetiyesi. İki hafta sonra evleniyor. Ona kızmıyorum tabii ki. Yapması gerekeni yapmış hayatına devam etmiş. Çevremdeki herkes bana mantıkla evlenmek için geldiğini sevmediğini söylemişti 2.5 sene önce, sitedekiler dahil. Ben inanmamıştım. Sanırım haklıydım. Çünkü niyeti gerçekten evlenmek olsa bu kadar beklemezdi. Daha önce evlenirdi.
Öğrendiğim günden beri yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum, ruh gibiyim. Tepkilerim bile azaldı. Sanki dışarıdan kendimi izliyorum. Onunla birlikte kurduğum her hayalde yanında başkasının olacağı fikri kalbimi paramparça ediyor. insanlarla konuşurken kendimi dışardan izliyor gibiyim, sanki konuşan ben değilim.
Tek değişmeyen şey ona olan sevgim. İki hafta sonra onu tamamen kaybetmiş olacağım. Bu düşünceyi kabullenemiyorum. Bu saatten sonra kendimi iyileştirmeye çalışmaktan başka çarem de yok.
İnşallah hep mutlu olurlar iki cihanda da bunu diliyorum. Onun mutsuz olmasını istemem ama kendime yardım edemiyorum. İki hafta sonra evli bir adamı seveceğim fikri bile kendimden rahatsız olmama neden oluyor. Ama yine de bitiremiyorum. Gözlerimde hep yaş var. Allahım daha büyük acılar vermesin ama bu yaşımda böyle bir imtihan yaşamayı hiç beklemiyordum.
Arkadaşlarım belki biri tanıştırdı fikirleri uydu evlenmeye karar verdiler ( benden öncede böyle birşey denemiş anlaşamayınca sözü atmışlar) uzun süreli yada sevgiye dayalı bir evlilik değildir diyorlar ama bunun bir önemi yok. Sonuç olarak evleniyorlar.
Sizinle sadece hislerimi paylaşmak istedim. Kendime iyi gelmeye çalışıyorum ama olmuyor. Bunda da vardır elbet bi hayır diyorum ama yine de canım yanmaya devam ediyor. Sabreden muradına ererdi hani diyorum. Susuyorum sonra isyana girer diye. Sadece bana dua edin bu imtihansa benim için eğer hakkımla geçeyim. Canım çok yanıyor daha ne kadar dayanabilirim gerçekten bilmiyorum çünkü.
Okuyan herkese teşekkür ederim..
İnsan içinde bitiremedigi kimin davetiyesine görse üzülür. Takıntı ve ya değil burda çok üzülen bir bayan var sana duam Rabbim gönlünü ondan Soğutsun iyi insanlar karşına çıkarsın inşallah en kisa zamanda hersey daha güzel olsun üzülme bunlar da geçecek zaman herşeyin ilaci...
Tatlım geçiyor inan ki yaşadım gördüm. Davetiyesi de geldi çocuğu olduğunu da duydum, gördüm. Başta eski yaram eskimemiş dedim acımı yaşamak için izin verdim kendime. Ama o Acının içinde yitip gitmedim. Deli gibi yor kendini. İş, okul, spor ne olursa işte. Öyle yorul ki ne gündüz düşünmek için vaktin ne de gece düşünmek için halin Kalsın. Bi zaman gelcek zaten aklına gelmeyecek. Gelse bile haketmeyen birine bu kadar üzüldüğün için kendine kızacaksın. Sonra da sana bunları yaşattığı için ondan nefret edeceksin. Zamanı geldiğinde ve doğru insan karşına çıktığında da şükredeceksin inan bana. Hepsini yaşadım tattım bildiriyorum, ilerisi çok daha aydınlık yürümeye devam et..
Umarım Rabbim daha büyüj acıkarla sınamaz sizi. Bağrınıza taş basın ve her yerden engelleyin. Baktıkça baktıça takıntı haline gelir. Ve bol bol dua edin. İnşallah bu başlığı açtığınıza pişman olacak kadar başka birini sever, evlenir ve çok mutlu olursunuz.
Kimin ne söylediğinin düşünmeyin çok fazla . O öyle söyledi bu böyle söyledi . Biz kadınların en büyük hatalarından bu düşünce bana gelecek bana dönecek , gelmek isteyen gelir dönmek isteyen döner .Beklemeden yoluna bakmak gerek . 2 buçuk yıl olmuş bir bu kadar süreyi boşanıp bana gelecek diye harcama konu sahibi . Şu an üzgünüm ama onca koşturmacanın içinde seni malesef hatırlamıyordur bile .
Ahhh be kuzum suan o kadar iyi anliyorum ki seni.bende yasadim vaktiyle.ama inan bosuna uzuluyosun.ben simdi gecmisi hatirladikca guluyorum.iyi ki olmamis iyiki esimle evlenmisim diye.
Emin ol senin de karsina iyi ki olmamis dedirtecek birisi cikacak.uzme kendini hepsi geciyo inan bana
Tesekkur ederim canim.Umarım bir gün bende böyle diyebilirim. Eminim ikimiz içinde hayırlısı buymuş nasibimiz değilmişiz ama insan elinde değil canı yanıyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim. eşiniz ve bebeğinizle mutluluklar dilerim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?