- 29 Temmuz 2024
- 315
- 449
- 18
- 35
Ayrıl bu açtan. Tek derdi senin maaşını yemek , seni sevmiyor2 yıllık bir ilişkim vardı. 1 hafta önce ailemle tamıştırdım ben de onun ailesiyle tanıştım. Sevgilim bu 3 yıl boyunca ara ara biriktirdiğim parayı sorardı. İkimiz de öğretmeniz bu arada. Ben de parayı biriktirmesi için babama atardım. Babam parayı araba almam için biriktiriyordu. Sevgilim evlendikten sonra o birikimimi eve getirmemi istedi. Getir araba alırız dedi. Ondan önce biriktirdiğim paralar bu arada. Benim de hoşuma gitmedi böyle söylemesi ve ondan önce olan bir para olduğunu ve babamdan geri istemeyeceğimi söyledim. Ki gıcık olmasam dahi babama verebilirim paramı. Sonra sevgilim baya kızdı. Ben sana kendin biriktir dedim babana atma demedim mi diye falan. Sonra bundan sonraki ayların parasını kendin biriktireceksin dedi. Askerlik durumu oluştu bir de. Bedelli de gitse er de gitse düğünümüz ertelenecekti. Çünkü seevgilimin durumu iyi değil ailesi de iyi değil o yüzden istemiyor destek. Bedelliye verse düğün parası kalmayacaktı. Er olarak gitse yine çok zaman geçecekti. Böyle olunca bedelliyi benim ödememi istedi. Açıklama olarak da evliliğe engel oluyorsa sen de ödeyebilirsin demişti. Ben de kabul etmedim. Daha sonra sürekli böyle maddi konular konuştu durdu. Bilezikleri de 10 gr alıyordu. Kendi annnesi de benim annem de 10 gr almamasının, 20 gr almasının doğru olacağını söyledi. Ben de bunu söyleyince yapamayacağımı bile bile nasıl istersin benden bunu diyerek ayrıldı. Ailemle de yeni tanıştırdım. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok kötüyüm. O da baya ağladı. Eksik hissettiriyorsun beni diye. Yapamayacağım şeyler istiyorsun dedi.
Sevgilim bilezik alabilmek için her ay baya sıkışıyordu. Annem de zorlanıyorsa eğer birini sen onun yerine yap demişti hatta. Ama sevgilim ondan önce yaptığım birikime kafayı takmıştı. Hatta demişti ki ben düğün yapmak için bu kadar sıkışırken sen ailene para yolluyorsun. O parayı haram ediyorum ailene dedi. Geri alamayacaksın o paraları falan diyordu.
Şu kısım olmasa belki farklı yorumlardım ama bu hiç iyi niyetli bir davranış gibi gelmedi. Bana kalırsa fırsatınız varken bu insandan kurtulduğunuza şükredinkendin biriktir dedim babana atma demedim mi diye falan
Canım sen bankamısın. Paranı kocan bıle deılken senı yetıstıren aılene haram edıyor. Sende aglıyorsun. Bıraz zaman gecsın ne kadar para göz pislık bırı oldunu anlayıp nefret edeceksın zaten.Bıde benı eksık hıssettırıosun deyıp senı manüpüle etmesı. Pis ternıyesız2 yıllık bir ilişkim vardı. 1 hafta önce ailemle tamıştırdım ben de onun ailesiyle tanıştım. Sevgilim bu 3 yıl boyunca ara ara biriktirdiğim parayı sorardı. İkimiz de öğretmeniz bu arada. Ben de parayı biriktirmesi için babama atardım. Babam parayı araba almam için biriktiriyordu. Sevgilim evlendikten sonra o birikimimi eve getirmemi istedi. Getir araba alırız dedi. Ondan önce biriktirdiğim paralar bu arada. Benim de hoşuma gitmedi böyle söylemesi ve ondan önce olan bir para olduğunu ve babamdan geri istemeyeceğimi söyledim. Ki gıcık olmasam dahi babama verebilirim paramı. Sonra sevgilim baya kızdı. Ben sana kendin biriktir dedim babana atma demedim mi diye falan. Sonra bundan sonraki ayların parasını kendin biriktireceksin dedi. Askerlik durumu oluştu bir de. Bedelli de gitse er de gitse düğünümüz ertelenecekti. Çünkü seevgilimin durumu iyi değil ailesi de iyi değil o yüzden istemiyor destek. Bedelliye verse düğün parası kalmayacaktı. Er olarak gitse yine çok zaman geçecekti. Böyle olunca bedelliyi benim ödememi istedi. Açıklama olarak da evliliğe engel oluyorsa sen de ödeyebilirsin demişti. Ben de kabul etmedim. Daha sonra sürekli böyle maddi konular konuştu durdu. Bilezikleri de 10 gr alıyordu. Kendi annnesi de benim annem de 10 gr almamasının, 20 gr almasının doğru olacağını söyledi. Ben de bunu söyleyince yapamayacağımı bile bile nasıl istersin benden bunu diyerek ayrıldı. Ailemle de yeni tanıştırdım. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok kötüyüm. O da baya ağladı. Eksik hissettiriyorsun beni diye. Yapamayacağım şeyler istiyorsun dedi.
Sevgilim bilezik alabilmek için her ay baya sıkışıyordu. Annem de zorlanıyorsa eğer birini sen onun yerine yap demişti hatta. Ama sevgilim ondan önce yaptığım birikime kafayı takmıştı. Hatta demişti ki ben düğün yapmak için bu kadar sıkışırken sen ailene para yolluyorsun. O parayı haram ediyorum ailene dedi. Geri alamayacaksın o paraları falan diyordu.
hahahaha delinin zoruna bak. senin faranjit ola ola kazandigin parayi ailene haram ediyor.Hatta demişti ki ben düğün yapmak için bu kadar sıkışırken sen ailene para yolluyorsun. O parayı haram ediyorum ailene dedi.
Burayı okurken şok geçirdimHatta demişti ki ben düğün yapmak için bu kadar sıkışırken sen ailene para yolluyorsun. O parayı haram ediyorum ailene dedi. Geri alamayacaksın o paraları falan diyordu.
Kimin parasını kime haram ediyormuş acaba.2 yıllık bir ilişkim vardı. 1 hafta önce ailemle tamıştırdım ben de onun ailesiyle tanıştım. Sevgilim bu 3 yıl boyunca ara ara biriktirdiğim parayı sorardı. İkimiz de öğretmeniz bu arada. Ben de parayı biriktirmesi için babama atardım. Babam parayı araba almam için biriktiriyordu. Sevgilim evlendikten sonra o birikimimi eve getirmemi istedi. Getir araba alırız dedi. Ondan önce biriktirdiğim paralar bu arada. Benim de hoşuma gitmedi böyle söylemesi ve ondan önce olan bir para olduğunu ve babamdan geri istemeyeceğimi söyledim. Ki gıcık olmasam dahi babama verebilirim paramı. Sonra sevgilim baya kızdı. Ben sana kendin biriktir dedim babana atma demedim mi diye falan. Sonra bundan sonraki ayların parasını kendin biriktireceksin dedi. Askerlik durumu oluştu bir de. Bedelli de gitse er de gitse düğünümüz ertelenecekti. Çünkü seevgilimin durumu iyi değil ailesi de iyi değil o yüzden istemiyor destek. Bedelliye verse düğün parası kalmayacaktı. Er olarak gitse yine çok zaman geçecekti. Böyle olunca bedelliyi benim ödememi istedi. Açıklama olarak da evliliğe engel oluyorsa sen de ödeyebilirsin demişti. Ben de kabul etmedim. Daha sonra sürekli böyle maddi konular konuştu durdu. Bilezikleri de 10 gr alıyordu. Kendi annnesi de benim annem de 10 gr almamasının, 20 gr almasının doğru olacağını söyledi. Ben de bunu söyleyince yapamayacağımı bile bile nasıl istersin benden bunu diyerek ayrıldı. Ailemle de yeni tanıştırdım. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok kötüyüm. O da baya ağladı. Eksik hissettiriyorsun beni diye. Yapamayacağım şeyler istiyorsun dedi.
2 yıllık bir ilişkim vardı. 1 hafta önce ailemle tamıştırdım ben de onun ailesiyle tanıştım. Sevgilim bu 3 yıl boyunca ara ara biriktirdiğim parayı sorardı. İkimiz de öğretmeniz bu arada. Ben de parayı biriktirmesi için babama atardım. Babam parayı araba almam için biriktiriyordu. Sevgilim evlendikten sonra o birikimimi eve getirmemi istedi. Getir araba alırız dedi. Ondan önce biriktirdiğim paralar bu arada. Benim de hoşuma gitmedi böyle söylemesi ve ondan önce olan bir para olduğunu ve babamdan geri istemeyeceğimi söyledim. Ki gıcık olmasam dahi babama verebilirim paramı. Sonra sevgilim baya kızdı. Ben sana kendin biriktir dedim babana atma demedim mi diye falan. Sonra bundan sonraki ayların parasını kendin biriktireceksin dedi. Askerlik durumu oluştu bir de. Bedelli de gitse er de gitse düğünümüz ertelenecekti. Çünkü seevgilimin durumu iyi değil ailesi de iyi değil o yüzden istemiyor destek. Bedelliye verse düğün parası kalmayacaktı. Er olarak gitse yine çok zaman geçecekti. Böyle olunca bedelliyi benim ödememi istedi. Açıklama olarak da evliliğe engel oluyorsa sen de ödeyebilirsin demişti. Ben de kabul etmedim. Daha sonra sürekli böyle maddi konular konuştu durdu. Bilezikleri de 10 gr alıyordu. Kendi annnesi de benim annem de 10 gr almamasının, 20 gr almasının doğru olacağını söyledi. Ben de bunu söyleyince yapamayacağımı bile bile nasıl istersin benden bunu diyerek ayrıldı. Ailemle de yeni tanıştırdım. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok kötüyüm. O da baya ağladı. Eksik hissettiriyorsun beni diye. Yapamayacağım şeyler istiyorsun dedi.
Saf demek ki hâlâ üzülüyor.* bu arada ailesine parayi biriktirsin diye veren kişiyle ben de evlenmek istemezdim çünkü bu kadar mi safsin da anlamiyorsun kendi para yonetimini nasil yapacağından?
akıllı olsa kendisi ayrılırdı adam terk etmişKandırmaya çalışmış da neyse ki akıllı kızsın
Adam sizi yolamayınca terketmiş, bedellisini ödetecek yeni birini bulacak. Yatıp kalkıp şükredin. Al bütün param senin olsun diye yalvararak dönmenizi bekliyor. Ağlamışmış. Rahatça ağlayan adamdan iki kere korkup iki kere uzak durun benden tavsiye. Ailenize söyleyin, benim birikimime göz dikmişti sürekli onu istiyordu ben vermeyince de terketti diyin.2 yıllık bir ilişkim vardı. 1 hafta önce ailemle tamıştırdım ben de onun ailesiyle tanıştım. Sevgilim bu 3 yıl boyunca ara ara biriktirdiğim parayı sorardı. İkimiz de öğretmeniz bu arada. Ben de parayı biriktirmesi için babama atardım. Babam parayı araba almam için biriktiriyordu. Sevgilim evlendikten sonra o birikimimi eve getirmemi istedi. Getir araba alırız dedi. Ondan önce biriktirdiğim paralar bu arada. Benim de hoşuma gitmedi böyle söylemesi ve ondan önce olan bir para olduğunu ve babamdan geri istemeyeceğimi söyledim. Ki gıcık olmasam dahi babama verebilirim paramı. Sonra sevgilim baya kızdı. Ben sana kendin biriktir dedim babana atma demedim mi diye falan. Sonra bundan sonraki ayların parasını kendin biriktireceksin dedi. Askerlik durumu oluştu bir de. Bedelli de gitse er de gitse düğünümüz ertelenecekti. Çünkü seevgilimin durumu iyi değil ailesi de iyi değil o yüzden istemiyor destek. Bedelliye verse düğün parası kalmayacaktı. Er olarak gitse yine çok zaman geçecekti. Böyle olunca bedelliyi benim ödememi istedi. Açıklama olarak da evliliğe engel oluyorsa sen de ödeyebilirsin demişti. Ben de kabul etmedim. Daha sonra sürekli böyle maddi konular konuştu durdu. Bilezikleri de 10 gr alıyordu. Kendi annnesi de benim annem de 10 gr almamasının, 20 gr almasının doğru olacağını söyledi. Ben de bunu söyleyince yapamayacağımı bile bile nasıl istersin benden bunu diyerek ayrıldı. Ailemle de yeni tanıştırdım. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok kötüyüm. O da baya ağladı. Eksik hissettiriyorsun beni diye. Yapamayacağım şeyler istiyorsun dedi.
Ay bizim işte bir arkadaşın eşi zengindir babası da zengin. Kadın hep maaşını babasına yollamış. Bşr memur maaşıyla babası öyle birikimler yapmış ki ev arsa dükkan tek tek bot etmiş. Ölğnce ortaya çıkmış. Kralı gelse bu parayı böyle biriktiremezdi. Ayrıca adam zaten bu kadını onun için istiyor. Evlenince maaşa çökerim diye. Ama erken davranmış dayanamamış şimdiden çökmek istemişhahahaha delinin zoruna bak. senin faranjit ola ola kazandigin parayi ailene haram ediyor.
ama suclu o degil ki. bu adama "hoşşt köpek" demeyen sensin. hala daha sen terketmemissin de terkedilmissin. şaka gibisin.
* bu arada ailesine parayi biriktirsin diye veren kişiyle ben de evlenmek istemezdim çünkü bu kadar mi safsin da anlamiyorsun kendi para yonetimini nasil yapacağından? bugün bekar parasini yonetemeyen yarin evliliğimizde de parasini yonetemez. Boyle seyler benim icin onemlidir. kendi kiz arkadasim da hep annesine verirdi - ben cok harciyorum diye. annesi de hesapta ustune para koyup tl faize koyuyormus ama kardesi evlenirken, araba ev alirken hep tirtiklandi o para. arkadasima neredeyse 7-8 sene "al parani kendi hesabina, TLde birakma altin doviz al salak misin" diye dirdir yaptim. en son ailesinin istemeyecegi biriyle beraber olunca aklina girdim "bak istemedikleri evlilik yaparsan burnun surtsun diye vermezler parani" falan diye fitledim. öyle öyle cekti ki onca yıllık emegi tlde çöp olmus. araba alacak param birikmistir saniyordu, motosiklet alacak parasi bile birikmemis, tlde erimis gitmis zavalli para.
yani benim icin benden once biriktirdigi para hic onemli degil, taktigi altin hic onemli degil (ki es adayim da takmayacak), evi arabasi var mi bu da önemli degil. ama saf mi , kendi parasini guzelce yonetebilecek zekasi var mi cok onemli bir konu. evi arabasi birikmisi olmayanla - kazandığı parayı gezip tozarak güzel bir hayat yasayarak kullanmış bir adamla seve seve evlenirim. ama calistigini ailesine vermis - para yonetimi bilmeyen bir adamla evlenemem
iste ben babasi onun maasini yonetip birikimler yapan adamı da istemem. Kendisi para yönetimini bilen bir adam isterim. evlenince ne olacak, ortak paramızı da babasina mi yollayacak "sen anlarsin" diye?Ay bizim işte bir arkadaşın eşi zengindir babası da zengin. Kadın hep maaşını babasına yollamış. Bşr memur maaşıyla babası öyle birikimler yapmış ki ev arsa dükkan tek tek bot etmiş. Ölğnce ortaya çıkmış. Kralı gelse bu parayı böyle biriktiremezdi. Ayrıca adam zaten bu kadını onun için istiyor. Evlenince maaşa çökerim diye. Ama erken davranmış dayanamamış şimdiden çökmek istemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?