Ustumu giymem, wc abdest, namaz, ortalik toplama derken geciyor..40dk ne yapıyorsun?
yemek ya da çocuğu mu emziriyorsun?
zamanla daha planlı ve kısa sürer tüm bunlar.Ustumu giymem, wc abdest, namaz, ortalik toplama derken geciyor..
İnşallah elim cabuk olur.. esim bile diyor. Senin elinde mi sorun var diye :)))zamanla daha planlı ve kısa sürer tüm bunlar.
10 dk. bile olsa yapabilecek zamanın olabilir.
benim üzerimi giymem 2dk.(en son anda yaptığım için.)
evi toplama 5-10 dk.
abdest namaz 10dk.
Emme velakin duzenli yapacak inatci arkadaslar istiyorum. Sen tanidik torpilinden girebilirsin iceriSelaam bende geldim bende düzenli yapamıyorum maalesef kabul edersen gelirim artıkınn
günaydın canım.İnşallah elim cabuk olur.. esim bile diyor. Senin elinde mi sorun var diye :)))
dün sabahtan yapmıştım.Bugunu de kazasiz belasiz sporla atlattim. Ya siz?
Topiginde 1/40 diyorum. Spor hedefimiz kac gun zambak? Oyle yazalim mi.chentiq dünkü spor da tamam,bugün ki de akşama artık
nasıl yani hedef derken?Erken kalkma
Topiginde 1/40 diyorum. Spor hedefimiz kac gun zambak? Oyle yazalim mi.
Hani ilk mesajda yazdigim. Sonucta bu bir duello. Belli bir sure devam etmesi lazimki duello olsun.nasıl yani hedef derken?
ben de arka sayfada yazdım sana sabahımı ayrıntılı.dagci bugun sabah aklimda senle uyandim. Bu kadin nasil 2 dk giyiniyor diye. Ve saate baktim. Malum sana yazacam ya :)
Sabah ilk is wc fasli. Orada biraz oyalaniyorum malesef. Bir yandan surekli gozum telde oluyor. Topige girip ileti falan bakiyorum.
Sac tarama toplama
Yuz yikama jeli tonik abdest derken cikmam 15 dk
Sonra kiyafetlrri giyme ortuyu baglama sekilleri deneme. Hala guzel takamiyorum.
Neyse o da 10 dk surdu.
Esimle muhabbet kizi opup koklama fasli. Bazen oglan mizikliyor ama bugun olmadi sukur..
Sonra senin kiz gibi suslenme fasli o kolye olmaz bu kolyeyuzuk seçimi el kremleme fasli.
Whatsaptan uyandirilma faslim. Azicik sohbet.
Sonra namaz ve kapanisgitti 1 saat..
Ben kendime şimdilik 30 gün hedef koydum,gönül ister ki ömür boyu yapayım spor hayatımın bir parçası olsun amaaaaHani ilk mesajda yazdigim. Sonucta bu bir duello. Belli bir sure devam etmesi lazimki duello olsun.
Hedef mesela soyle. Onumuzdeki 40 gun boyunca her gun en az 20 dk spor yapacagim gibi. Ve gelip oste kacinci gunumuzdeysek 3/40 yazacagiz. Gunu ve dakikalari belirleyelim diyorum. Bu arada ben 20 nin ustune cikamam. Aliskanlik icin ilk 40 gunun batmayacak bi rakam olmasi lazimmis..
coook haklisin. Dur sana ozelden yazacagim bununla ilgili. Sey kem kum... whatsaptan yazsam olur mu acababen de arka sayfada yazdım sana sabahımı ayrıntılı.
sabah sadece hazırlanma ve diğer işlerine odaklan.
topik sonraki iş.
ben de jel kullanıyorum uzunca zamandır yüzüm yağlı.
whatsapdan benim de tam namaz vakitlerinde yazan bir grubum var ama sadece hayırlı sabahlar diyebiliyorum.
zayıflama grubumuz eski siteden kalma.
sporumu yapıyorum yazarım en fazla.
zamanla önceliklerin ve olmazsa olmazların değişecek.
benim için en önemli şey sporum ve çocukların öğlen yemekleri.
ben de jille baslayacagim ama subat ayinda. Cunku kendimi biliyorum ilk 10 gun harika ama level 2 ölüm. O beni biktirir. Surundurur. Once kondisyonumu arttirmam lazim. Daha once jill denemediysen sana da tabsiyem biraz beklemen...Ben kendime şimdilik 30 gün hedef koydum,gönül ister ki ömür boyu yapayım spor hayatımın bir parçası olsun amaaaa
ama işte inşallah
1 ay boyunca jıllıan yapmayı düşünüyorum ilk 10 gün level 1,2. 10 gün level 2,3. 10 gün level 3 şimdilik planım bu ve yürüyüşte yapmak istiyorum ama bunu düzenli yapamam sanırım yaparsam yazarım buraya
minimum spor 30 dk diyorum yani
denedim fakat 1 ay tamamlayamadımcoook haklisin. Dur sana ozelden yazacagim bununla ilgili. Sey kem kum... whatsaptan yazsam olur mu acaba
ben de jille baslayacagim ama subat ayinda. Cunku kendimi biliyorum ilk 10 gun harika ama level 2 ölüm. O beni biktirir. Surundurur. Once kondisyonumu arttirmam lazim. Daha once jill denemediysen sana da tabsiyem biraz beklemen...
Emme velakin duzenli yapacak inatci arkadaslar istiyorum. Sen tanidik torpilinden girebilirsin iceri