Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm. Liste bu sekilde kalsin o zmn. Ben seni onceden ekliyorum zaten nasilsa yapoyorsun dieBugün de yapmıştım jillian level 2 videomu
Yarın rest yapmayacağım canım ya benim restler şu şekilde olacak, baktım ani, özel bir durum var ya da çok yorgunum eve geç geldik vs o gün rest diyeceğm, şimdi yarın rest derim sonraki günler başka bir şeyler çıkar kötü olur
Biz de dün kocişle spora başladık daha doğrusu ailecek çocuklar da yapıyor bizimle, dün jıllıan yaptık,yani buna da katılabilirim chentiq
Gel gel.. zaten bunun ilk basinda yazmostin bana hatirliyor musun haftalik yarismaya davet etmostin. Sbeden acmiati galiba.Biz de dün kocişle spora başladık daha doğrusu ailecek çocuklar da yapıyor bizimle, dün jıllıan yaptık,yani buna da katılabilirim chentiq
hatırladım tabi hatta okudum,ikimizde aynı gün aynı spora başlamışız,çak o zaman bir beşlikGel gel.. zaten bunun ilk basinda yazmostin bana hatirliyor musun haftalik yarismaya davet etmostin. Sbeden acmiati galiba.
Dun ben de jill ile basladim..
Cakiyorum. Ama ben pes etmeyecegim. Bildigin duello. Durtecegiz yani.hatırladım tabi hatta okudum,ikimizde aynı gün aynı spora başlamışız,çak o zaman bir beşlik
jıllıan 30 dk sürüyor level1 ile başladım,ben eşime güveniyorum ben üşengecim de eşim beni dürter koymaz beni halime o yüzden iddialıyımyürüyüşte yapsam dadından yinmez haniCakiyorum. Ama ben pes etmeyecegim. Bildigin duello. Durtecegiz yani.
Benim hedefim gunde 20 dk spor yapmak. Ama her gun yapacagim için asgari odeme tutarini 10 dk olarak guncelledim
ben seve seve dürterim seni.:))Cakiyorum. Ama ben pes etmeyecegim. Bildigin duello. Durtecegiz yani.
Benim hedefim gunde 20 dk spor yapmak. Ama her gun yapacagim için asgari odeme tutarini 10 dk olarak guncelledim
Ee tamam. Ne yaptigimizin onemi yok zaten. Ytmeterki her gun yapalim. Her gun durt sor. Yaptin mi diye. Zaten topigi tasiyorum farkettiysen.. bol parcala yontemini kullaniyorumben seve seve dürterim seni.:))
ben de yapıyorum.
sorarım affetmem ama.:)Ee tamam. Ne yaptigimizin onemi yok zaten. Ytmeterki her gun yapalim. Her gun durt sor. Yaptin mi diye. Zaten topigi tasiyorum farkettiysen.. bol parcala yontemini kullaniyorum
Is yerindeyim ablam. Nasil yapayim sporu gece 11 de anca... kilo tamam da olcu yok henuz..sorarım affetmem ama.:)
iki haftadır düzenli yapıyorum eskisi gibi.
açıkcası ben de ruh halime göre takılıyorum.
kış biraz zor ve keyifsiz geçiyor sanki.
enerjim düşük ve zorlanıyorum zaman zaman.
ama negatif değilim tabi.:))
bugün yaptın mı spor?
sabah en verimli saat vaktin varsa canım?
kilo ve ölçülerini aldın mı?
6.12 kalkiyorum.SABAH EVDE VAKTİN OLMUYOR MU?
BEN ÖYLE YAPIYORUM.:)
40dk ne yapıyorsun?6.12 kalkiyorum.
7 de evden cikiyorum.
Acaba 5 te mi kalksam