Düello

Selamlar kızlardün yaptım ben sporumu sadece karın çalıştım oğlum bi türlü bırakmadı ama 2 dk plank ve karın egzersizleri yaptım

Plank mi.... ben 1 dk zor duruyorum. Her yerim zangir zangir. 2 dk iyi durmussun.

Ben yaptim. Sen pilates?call teyze?
sen 2. Kismi bitirebilirsen ben jille baslicam. Nedense pek guvenemiyorum...

buble buble ben de yeni basladim. 1 mile ile giidyorum
ben call,sopa,great body yapıyorum.
anca paklıyor desem de bu ara yemek de bir öğün bozuyorum hiç mesafe alamıyorum.

sen 2. Kismi bitirebilirsen ben jille baslicam. Nedense pek guvenemiyorum...

buble buble ben de yeni basladim. 1 mile ile giidyorum
hahaha....:KK70:hadi bakalım,eşim ile iddialaştık dün o illa level2 ye de bakalım dedi ben de yok daha hazır değilim dedim, sonra yapamazsın yaparsın derken hadi yapalım dedim hırs yaptım sonra da eşim istemedi öylece mevzuyu kapattık:KK48:

chentiq chentiq level 2 hareketlere baktım da bana tanıdık geldi sanırım 2 sene önce yapmıştım bu hareketleri,bu akşam bir denesem mi acaba?:KK66:

chentiq chentiq level 2 hareketlere baktım da bana tanıdık geldi sanırım 2 sene önce yapmıştım bu hareketleri,bu akşam bir denesem mi acaba?:KK66:
Ben bilmem. Bu topigin baslarundan bir oku istersen. yesa yesa ile baslamistik. O level 2 nin ortasina kadar geldi. Ben de geldim. Sonra 1 gun ara vardi ya. Ben o arayi bir verdim. Veris o veris. O bitirdi duelloyu.. ben 1 e geri dondum :KK70: :KK70: :KK70:

Ben bilmem. Bu topigin baslarundan bir oku istersen. yesa yesa ile baslamistik. O level 2 nin ortasina kadar geldi. Ben de geldim. Sonra 1 gun ara vardi ya. Ben o arayi bir verdim. Veris o veris. O bitirdi duelloyu.. ben 1 e geri dondum :KK70: :KK70: :KK70:

Hahahahaha aynen öyle oldu :)

İlk mesajı yazınca bildirim geldi bakayım dedim

Yenilen pehlivan güreşe doymazmis dedim çıktım :)

İlk mesajı yazınca bildirim geldi bakayım dedim

Yenilen pehlivan güreşe doymazmis dedim çıktım :)
Bu kismi anlamadim.. nereye ciktin?15 gun devam ettim benim hatirladigim.

Bu kismi anlamadim.. nereye ciktin?15 gun devam ettim benim hatirladigim.

Yok dün bildirim geldi hala takip ediyormuşum konuyu.

Girdim baktım seni gordum. Yenilen pehlivan güreşe doymazmis dedim sayfadan çıktım. Demek istedim:)

Yok dün bildirim geldi hala takip ediyormuşum konuyu.

Girdim baktım seni gordum. Yenilen pehlivan güreşe doymazmis dedim sayfadan çıktım. Demek istedim:)
Haa anladım şimdi. Bakalim :) Bu konudaki mesajimi bir arkadas beğenmiş. Bana ileti geldi. Aa bu konu benim miymis dedim. Epey zaman gecti. Silmisim kafadan :KK66:

Haa anladım şimdi. Bakalim :) Bu konudaki mesajimi bir arkadas beğenmiş. Bana ileti geldi. Aa bu konu benim miymis dedim. Epey zaman gecti. Silmisim kafadan :KK66:

Benim 4/4 bu arada

Pazatrtesi başladım

Nivea body ile neşeli sabahlar yapıyorum 45 dk:)

chentiq chentiq galiba bugün jıllıan yapamayacağım zaten gündüz 3 saat dışarda epey tempolu yürüdüm dışarda işim vardı,eşim yapsa yinede kendimi zorlayıp yapacaktım herufla bozuştuk o yüzden şuan birbirimize tirip atmakla meşgulüz o yüzden bugün jıllıan yapmayız galiba :işsiz:

dinamik sabahlar değilmiydi o ya hu?
O video bende de var. Adi dinamik. Kadina gicik olduğum icin yapmiyorum o videoyu. Kamera cok kotu acilardan cekmis. Aslinda kameramana gicigim :))

Dun gene 10 dk yaptim. Cocuklarla olmuyor . Erken de yatmiyorlar. Sabah erken kalkip yapmayi deneyecegim

günaydın kızlar..
yesa yesa hoşgeldin kuzum nasılsın görüşmeyeli..

ben dün akşam leslie level 1 15 dk. ve 8 min legs yaptım sporu tamamladım..hamlık devam ediyor tabi,2 hafta kadar böyle devam edeceğim heralde..7 bardak su ile günü kapattım ve benim gibi su içmeyen biri için rekor yani..ama diyet falan yapmadan bu spor ne işime yarayacak onuda bilemiyorum :KK48:

O video bende de var. Adi dinamik. Kadina gicik olduğum icin yapmiyorum o videoyu. Kamera cok kotu acilardan cekmis. Aslinda kameramana gicigim :))

Dun gene 10 dk yaptim. Cocuklarla olmuyor . Erken de yatmiyorlar. Sabah erken kalkip yapmayi deneyecegim
he yav biliyordum o videoyuda akşam neşelimi diye bir bakayım dedim kadın poposunu yağlıyordu hemen kapattım o videoyu eşimle yaptığımı izlediğimi düşünsene tövbe estağfirullah:)

günaydın kızlar..

ben dün akşam leslie level 1 15 dk. ve 8 min legs yaptım sporu tamamladım..hamlık devam ediyor tabi,2 hafta kadar böyle devam edeceğim heralde..7 bardak su ile günü kapattım ve benim gibi su içmeyen biri için rekor yani..ama diyet falan yapmadan bu spor ne işime yarayacak onuda bilemiyorum :KK48:
aynen ben de diyete başlayamadım daha boşa kürek çekiyorum gibi hissediyorum:)

günaydın kızlar..

İyiyim canım aynı devam valla değişen bir şey yok:)

Spora başladım bugün perşembe demi 4. Günum dun yanlış yazmışım 3/3 yazacaktim

Bugün de inşallah 4/4:KK66:

İyiyim canım aynı devam valla değişen bir şey yok:)

Spora başladım bugün perşembe demi 4. Günum dun yanlış yazmışım 3/3 yazacaktim

Bugün de inşallah 4/4:KK66:

benim daha 2/2 oldu..yazın bir şekilde daha fazla hareket ediyor insan,spor yapmasakta havanın güzelliğini görüp kendimizi dışarı atıyoruz geziyoruz yürüyoruz ama kış mevsimi beni mahvediyor..3,5-4 ay içinde 5 kilo aldım..kalça-basen aldı başını gitti,artık yaş faktörüde var bende tabi.herşeyi hunharca yiyip tığ gibi olduğum 20li yaşlarımı çooook özlüyorum cidden..

X