Ben yaptim. Sen pilates?call teyze?
sen 2. Kismi bitirebilirsen ben jille baslicam. Nedense pek guvenemiyorum...dünkü spor da tamam jıllıan 3.günü de yapmış bulunmaktayımchentiq
ben call,sopa,great body yapıyorum.Plank mi.... ben 1 dk zor duruyorum. Her yerim zangir zangir. 2 dk iyi durmussun.
Ben yaptim. Sen pilates?call teyze?
sen 2. Kismi bitirebilirsen ben jille baslicam. Nedense pek guvenemiyorum...
buble ben de yeni basladim. 1 mile ile giidyorum
hahaha....sen 2. Kismi bitirebilirsen ben jille baslicam. Nedense pek guvenemiyorum...
buble ben de yeni basladim. 1 mile ile giidyorum
Ben bilmem. Bu topigin baslarundan bir oku istersen.chentiq level 2 hareketlere baktım da bana tanıdık geldi sanırım 2 sene önce yapmıştım bu hareketleri,bu akşam bir denesem mi acaba?
Ben bilmem. Bu topigin baslarundan bir oku istersen.yesa ile baslamistik. O level 2 nin ortasina kadar geldi. Ben de geldim. Sonra 1 gun ara vardi ya. Ben o arayi bir verdim. Veris o veris. O bitirdi duelloyu.. ben 1 e geri dondum
Bu kismi anlamadim.. nereye ciktin?15 gun devam ettim benim hatirladigim.İlk mesajı yazınca bildirim geldi bakayım dedim
Yenilen pehlivan güreşe doymazmis dedim çıktım :)
Bu kismi anlamadim.. nereye ciktin?15 gun devam ettim benim hatirladigim.
Haa anladım şimdi. Bakalim :) Bu konudaki mesajimi bir arkadas beğenmiş. Bana ileti geldi. Aa bu konu benim miymis dedim. Epey zaman gecti. Silmisim kafadanYok dün bildirim geldi hala takip ediyormuşum konuyu.
Girdim baktım seni gordum. Yenilen pehlivan güreşe doymazmis dedim sayfadan çıktım. Demek istedim:)
Haa anladım şimdi. Bakalim :) Bu konudaki mesajimi bir arkadas beğenmiş. Bana ileti geldi. Aa bu konu benim miymis dedim. Epey zaman gecti. Silmisim kafadan
dinamik sabahlar değilmiydi o ya hu?Benim 4/4 bu arada
Pazatrtesi başladım
Nivea body ile neşeli sabahlar yapıyorum 45 dk:)
dinamik sabahlar değilmiydi o ya hu?
O video bende de var. Adi dinamik. Kadina gicik olduğum icin yapmiyorum o videoyu. Kamera cok kotu acilardan cekmis. Aslinda kameramana gicigim :))dinamik sabahlar değilmiydi o ya hu?
he yav biliyordum o videoyuda akşam neşelimi diye bir bakayım dedim kadın poposunu yağlıyordu hemen kapattım o videoyu eşimle yaptığımı izlediğimi düşünsene tövbe estağfirullah:)O video bende de var. Adi dinamik. Kadina gicik olduğum icin yapmiyorum o videoyu. Kamera cok kotu acilardan cekmis. Aslinda kameramana gicigim :))
Dun gene 10 dk yaptim. Cocuklarla olmuyor . Erken de yatmiyorlar. Sabah erken kalkip yapmayi deneyecegim
aynen ben de diyete başlayamadım daha boşa kürek çekiyorum gibi hissediyorum:)günaydın kızlar..
yesa hoşgeldin kuzum nasılsın görüşmeyeli..
ben dün akşam leslie level 1 15 dk. ve 8 min legs yaptım sporu tamamladım..hamlık devam ediyor tabi,2 hafta kadar böyle devam edeceğim heralde..7 bardak su ile günü kapattım ve benim gibi su içmeyen biri için rekor yani..ama diyet falan yapmadan bu spor ne işime yarayacak onuda bilemiyorum
günaydın kızlar..
yesa hoşgeldin kuzum nasılsın görüşmeyeli..
ben dün akşam leslie level 1 15 dk. ve 8 min legs yaptım sporu tamamladım..hamlık devam ediyor tabi,2 hafta kadar böyle devam edeceğim heralde..7 bardak su ile günü kapattım ve benim gibi su içmeyen biri için rekor yani..ama diyet falan yapmadan bu spor ne işime yarayacak onuda bilemiyorum
İyiyim canım aynı devam valla değişen bir şey yok:)
Spora başladım bugün perşembe demi 4. Günum dun yanlış yazmışım 3/3 yazacaktim
Bugün de inşallah 4/4