Düello

chentiq

Hytmda grkli dğşmlri klylkla ve nzkçe ypyrm
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
6.950
12.556
Merhaba

Spor konusunda kendinden bıkmış olan, ah bir dürtenin olsa beni kimse tutamaz diyen hatun aranıyor.

3-4 kg fazlası olan, önceliği zayıflamak yerine sıkılaşmak olan, haftada 3-4 seferle yetinebilecek kanaatkar fakat hevesatı önceden yüksek olup da zamanla fısss olmayacak tipler tercih sebebidir.

Hee bir de yakınlarda doğum yapmış olsa dadından yinmez ama olmasa da hayata küsecek değiliz.

Not: Motive edecek paylaşımların olduğu bir topik amaçlamıyorum. Zaten bir sürü arkadaşımız paylaşımları ile bunu yapıyor. Ben sadece düello yapacağım istikrarlı arkadaşlar arıyorum. Yaptığımız egzersizlerin linkini paylaşabiliriz belki. Egzersiz seçimi kişinin tercihine kalmış.

Lütfen ne olur orada ol. Nolur duy sesimi de gel beni bul bacım..

hayırlı olsun canım bu topiğinde,yine benim ilgi alanım,ama maalesef bir gazla başlayıp dediğin gibi zamanla fıslayanlardanım,bu konuyu takip edicem belki azimli biri gelir de ben de gaza gelirim,bu arada ben 10 gibi dizim başalayınca koşu bandıma çıkıcam ondan sonra da biraz bölgesel egzersiz yaparım tamamdır,aslında plates de yapıyordum ama göbek fıtığım olduğu için(platesden oldu) biraz rahatsızlık veriyor yine de arada yapıyorum

ay gecmis olsun canim. ters bir hareket mi yaptin acaba? insallah sen de incelirsin. forumda yarismalar olurdu eskiden. tum konulara baktim hicbiri guncel değil. kedi de yarisma yapmiyormus. umarim bulurum birini.

ay gecmis olsun canim. ters bir hareket mi yaptin acaba? insallah sen de incelirsin. forumda yarismalar olurdu eskiden. tum konulara baktim hicbiri guncel değil. kedi de yarisma yapmiyormus. umarim bulurum birini.
sağol canım,çok plates yapmaktan oldu,sanırım göbeğimi çok zorladım

Kilo fazlama rağmen beni kabul edersen ben rakip olurum seve seve.
Kendi planımı açıklayayım. haftada 3 gün yüzme 4 gün koşu.
kafamam göre jillian ve callanetics üstüne 30 days squat ve abs derlemesi coştum gidiyorum. Pes edemem çünkü son 44 günüm nişanıma

Cevap yazarsan yarın göreceğim artık duş alıp uyumaya gidiyorum. Görüşmek üzere.

Cevap yazarsan yarın göreceğim artık duş alıp uyumaya gidiyorum. Görüşmek üzere.
kabul edersen de ne demek. ettim gitti.

kilo fazlani bilmiyorum. yalniz basima spor yapmaya kalkisinca aman beee diyorum. biriyle ilerlersem harika olacak. umarim seni nisana cok zarif bir sekilde yetistiririz. bende de ne olursa kardir. callen teyzemi yuppiii ii

Gunaydin
Harika basladik bile o zaman.
83.5 kiloyum dolu dolu.
Sabah gec kaldim uyanamayinca sporu birak ise zor yetistim ama aksam telafi ederim artik.
Yarin sabahta olculerimi alcam sende al ki kilo yani sira incelme nasilmis onu gorelim o daha onemli.
Ee neler yapmayi planliyorsun. Kac yasindasin is guc ayrintilari alalim.:)
Ben 29 yasindayim calisiyorum.bekarken bu kilodayim gerci bu zayiflamis halim.

Tatile gidi geldim. Ben yokken neler yaptın? Bayram da kendime hakim olamadım ben pek. Ya sen?

Ben Varım.

Leslie

Ya da jillian uyar. Detaylar gözümü tam açınca. ..

Ben Varım.

Leslie

Ya da jillian uyar. Detaylar gözümü tam açınca. ..

Aç gözünü aç gözünü uyaannn.
Ben jillian ı çok seviyorum. Üstüne kısa youtube videoları. ama kollarımı ağrıttığı için bir kaç hareketini yapmıyorum. Bir de Call bacı var. Onu duydun mu hiç

Duymam mı call bacı yı ama eşim onu görünce bu ne beeeeeee diye garip tepkiler veriyor, biraz daha yeni bir şeyler yapsanıza diyor

Bence 30 günlük jillian yapalım dün başlamıştım ben ama onu saymayalım bugün ilk günümüz olsun

VARIM DİYORRRRRRRRRRRRRRRRRR

TARİHCHENTİQYESA1SPOR
9 EKİM00JILLIAN LEVEL 1
10 EKİM00JILLIAN LEVEL 1
11 EKİM00JILLIAN LEVEL 1
12 EKİM00JILLIAN LEVEL 1
13 EKİM00JILLIAN LEVEL 1
14 EKİM00JILLIAN LEVEL 1
15 EKİM00JILLIAN LEVEL 1
16 EKİM00JILLIAN LEVEL 1
17 EKİM00JILLIAN LEVEL 1
18 EKİM00JILLIAN LEVEL 1
19 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
20 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
21 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
22 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
23 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
24 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
25 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
26 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
27 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
28 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
29 EKİM00JILLIAN LEVEL 3
30 EKİM00JILLIAN LEVEL 3
31 EKİM00JILLIAN LEVEL 3
1 KASIM00JILLIAN LEVEL 3
2 KASIM00JILLIAN LEVEL 3
3 KASIM00JILLIAN LEVEL 3
4 KASIM00JILLIAN LEVEL 3
5 KASIM00JILLIAN LEVEL 3
6 KASIM00JILLIAN LEVEL 3
7 KASIM00JILLIAN LEVEL 3

canım istersen yanına 8 min abs, 8 min legs, arms tarzında videoları da ekleyebiliriz

Son düzenleme:
heyt yavruuummm. baban da mı çizelge hazırlayıcısıydı.

o zaman ne diyoruuuzz bugünden başlıyoruuzz. ben gene gideyim ölçücağızlarımı yazayım. (Son 3 ay içinde 3. kez)
yanına video eklersek harika olur. benim youtube da hazırladıklarım var. Bu jillian da dinleniyorduk sanki bir gün.

aaaa evet haftada 1 dinlenme vardı jullian da

Ben de akşam yazayım ölçülerimi

Sen hangi video eklemek istersen ben varım

ben yaptıklarım

youtube 8 min abs ya da 8 min legs falan yazınca çıkanlar

DÜELLO BİRİNCİ GÜN BAŞLASIN BEN EVE GİRELİ ÇOK OLMADI AMA KALKIP JILLIAN ABLA YAPACAĞIMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…