Düello

chentiq dünkü sporu da yürüyüş yaparak tamamladım,kocişle triplerimiz devam ediyor artık beraber yapmıyoruz,ben 2 gündür yürüyüş yapıyorum,eşim de ebru şallı ile plates yapıyor beni de çağırmıyor bakıyorum plates açmış plates yapıyor

Ebru salli mi izliyor. Ben olsam mahvederim. Sen de su victorias secrettaki videolari izle. Bir adam paylasmislar adam kas kutlesi. Bakarken de su vucudu nasil yapmis falan de... ben dedim sana jilli birakirsin diye... tamamlayani gormedim

Ebru salli mi izliyor. Ben olsam mahvederim. Sen de su victorias secrettaki videolari izle. Bir adam paylasmislar adam kas kutlesi. Bakarken de su vucudu nasil yapmis falan de... ben dedim sana jilli birakirsin diye... tamamlayani gormedim
amaaaan bakarsa baksın nolcek
az önce izledim adam epey kas yapmış,ben de eşime diyorum spor salonuna git kas yap diye ama gitmiyööör
jillianı bırakmak istemiyorum aslında 2 gündür küsüm ya eşimi bekliyorum canım istemiyor falan filan bugün yapayım diyorum ama bakalım
aslında ben çoook hırslıydım önceden şimdi de hırsın kırıntıları kalmış ki içimde sen tamamlayamazsın yapamazsın dedikçe içimden ölsemde yapacağım deyip hırslanıyorum haberin ola

günaydın kızlar,
dünkü sporumda tamam,3 gündür fire vermeden devam ettim,hadi hayırlısı..
leslie 1 mil - 8 min buns üzeri sadece 30 saniye dayanabildiğim plank..

Benim hirslanmam imkansiz su siralr. Cunku her seyde hirs yapiyorum. Hirs miktarimi duzenli harcamam lazim.

Bugünerkenden spor yaptım acaip mutluyum 1 mil leslie 2 dk plan 30 ar sn sağ sol yan plank 10 15 dk arası karın egzersizleri ve 50 squat

Allah seni netmesin...
Ben de yataga yatinca spor yapmadim dedim. Yatsiyi bile kilmadan yatmistim. Sonra yatakta yalandan kalca sıktım. Sonra da amaaan kimi kandiriyorum deyip uyudum fosir fosur. Bir gun de fire gunum olsun napiim...

chentiq sporlar yapıldı mı?

Yan topikten alintidir. Canim bana bir care bul nolur ya. Cocuklar bayildiginda ben de bayiliyorum. Gece 3 te spor mu yapayim...

yan topiğine de baktım.

akşam zor yorgun argın.

sabahına çare bul.
10dk. da olsa planını ona göre yap.

mesela 6.10 değil de 6 da kalk.,
5.55 de kalk.

ilk yapacağın hemen spora başlamak olsun.

sonra kalan hazırlığını yaparsın.

Beni az cok tanimissindir. Bahane girla....

Sabah kalkinca terlersem. Sonra banyoya girmem gerekirse. Iyi kurulanamazsam. Diaari cikinca hasta olursam..

ewet benle aldatiyo
bizimkiler beni paylasamaz
Birbirimize dusurme.. zaten kac ay pesinde kostum hatunun :)))

chentiq cocuklari erken yatirsan kendine zaman ayirsan canim ya
cocuklar erken uyumaz. Sorun orada. Bir de yalniz uyumuyorlar. Illa ya baba ya ben yanlarinda yatacaz. Sonra zaten tum gunun yorgunlugu var. Siziyoruz hep berabrr. Ama kafamda planlar var. Teheccude kalkmayi dusunuyorum. Zaten nafile kiliyorum ya. Teheccud de bedene sihhat verir diyor peygamberimiz. Belki de gece ikisine kalkarim 30 dk 40 dk ne ise yapar geri yatarim.

kızz uykusuzlukla ölürsün aman yaaa bence yapabildiğin kadarını yap zaten geç yatıyosun erken kalkmaya çalışıyosun bi de gece uykunu bölüp spor yapmak zor olur bence benim oğlumda pek izin vermiyor arada yapmaya çalışıyorum
Bugün ilk defa jillian Michaels leve 1 yaptım aman allahım soluk soluğa kaldım yaaa inşallah devamını getiririm maalesef pek istikrar yok bendebirazda jillian üstüne karın çalıştım umarım işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…