Ebru salli mi izliyor. Ben olsam mahvederim. Sen de su victorias secrettaki videolari izle. Bir adam paylasmislar adam kas kutlesi. Bakarken de su vucudu nasil yapmis falan de... ben dedim sana jilli birakirsin diye... tamamlayani gormedimchentiq dünkü sporu da yürüyüş yaparak tamamladım,kocişle triplerimiz devam ediyor artık beraber yapmıyoruz,ben 2 gündür yürüyüş yapıyorum,eşim de ebru şallı ile plates yapıyor beni de çağırmıyor bakıyorum plates açmış plates yapıyor
amaaaan bakarsa baksın nolcekEbru salli mi izliyor. Ben olsam mahvederim. Sen de su victorias secrettaki videolari izle. Bir adam paylasmislar adam kas kutlesi. Bakarken de su vucudu nasil yapmis falan de... ben dedim sana jilli birakirsin diye... tamamlayani gormedim
Benim hirslanmam imkansiz su siralr. Cunku her seyde hirs yapiyorum. Hirs miktarimi duzenli harcamam lazim.amaaaan bakarsa baksın nolcek
az önce izledim adam epey kas yapmış,ben de eşime diyorum spor salonuna git kas yap diye ama gitmiyööör
jillianı bırakmak istemiyorum aslında 2 gündür küsüm ya eşimi bekliyorum canım istemiyor falan filan bugün yapayım diyorum ama bakalım
aslında ben çoook hırslıydım önceden şimdi de hırsın kırıntıları kalmış ki içimde sen tamamlayamazsın yapamazsın dedikçe içimden ölsemde yapacağım deyip hırslanıyorum haberin ola
tablo bu kadar zor bişey mi uğraşsak belki biz de yaparızBegenmez olur muyum. Hem buraya hem ona yaziyorum. Bayan (smykmy ) tablo yapmayi biliyormus. Hemen sirnastim
Allah seni netmesin...
Ben de yataga yatinca spor yapmadim dedim. Yatsiyi bile kilmadan yatmistim. Sonra yatakta yalandan kalca sıktım. Sonra da amaaan kimi kandiriyorum deyip uyudum fosir fosur. Bir gun de fire gunum olsun napiim...
chentiq sporlar yapıldı mı?
yan topiğine de baktım.
akşam zor yorgun argın.
sabahına çare bul.
10dk. da olsa planını ona göre yap.
mesela 6.10 değil de 6 da kalk.,
5.55 de kalk.
ilk yapacağın hemen spora başlamak olsun.
sonra kalan hazırlığını yaparsın.
CansınBegenmez olur muyum. Hem buraya hem ona yaziyorum. Bayan (smykmy ) tablo yapmayi biliyormus. Hemen sirnastim
Kızchentiq burayı askıya alıp nerelere gittin,bizi başka spor topikleriyle mi aldatıyorsun?bizi beğenmiyormusun
tablo bu kadar zor bişey mi uğraşsak belki biz de yaparız
Yan topikten alintidir. Canim bana bir care bul nolur ya. Cocuklar bayildiginda ben de bayiliyorum. Gece 3 te spor mu yapayim...
bizimkiler beni paylasamazewet benle aldatiyo
cocuklar erken uyumaz. Sorun orada. Bir de yalniz uyumuyorlar. Illa ya baba ya ben yanlarinda yatacaz. Sonra zaten tum gunun yorgunlugu var. Siziyoruz hep berabrr. Ama kafamda planlar var. Teheccude kalkmayi dusunuyorum. Zaten nafile kiliyorum ya. Teheccud de bedene sihhat verir diyor peygamberimiz. Belki de gece ikisine kalkarim 30 dk 40 dk ne ise yapar geri yatarim.chentiq cocuklari erken yatirsan kendine zaman ayirsan canim ya
kızz uykusuzlukla ölürsün aman yaaa bence yapabildiğin kadarını yap zaten geç yatıyosun erken kalkmaya çalışıyosun bi de gece uykunu bölüp spor yapmak zor olur bence benim oğlumda pek izin vermiyor arada yapmaya çalışıyorumcocuklar erken uyumaz. Sorun orada. Bir de yalniz uyumuyorlar. Illa ya baba ya ben yanlarinda yatacaz. Sonra zaten tum gunun yorgunlugu var. Siziyoruz hep berabrr. Ama kafamda planlar var. Teheccude kalkmayi dusunuyorum. Zaten nafile kiliyorum ya. Teheccud de bedene sihhat verir diyor peygamberimiz. Belki de gece ikisine kalkarim 30 dk 40 dk ne ise yapar geri yatarim.