• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düdüklü tencere..

Aynen çok pahalı. O yüzden ben diğerlerine bakıyorum. O kadar bütçem yok şu an. Önemli olan iyi ve hızlı pişiriyor olması sanırım. Bazıları biraz ısı kaçırıyor galiba.
O ısı kaçırma problemi eski düdüklü mde vardı geç pisiyodu yemekler neşe artk biraz arastiricaz Allah bi avazda kurtarsın bu arada sağlıkla kucaklayin bebişinizi :anneadayı::KK46:

Yeni reklamları dönen var bi tane,hani tencere gibi istediğin zaman kapağını acabiliyorsun..içine birsey ekleyebiliyorsun..

Dudukluden korkarım ve kullanmam ama onu görünce fıkrım değişti..markasını yazan olur mutlaka..
Emsan di galiba ruyalarima girecek az kaldi bayildim.kaynanada az cadi degil sonradan veriyor yemegin puf noktasini

6-7 aydir korkularimizi yenip aldigimiz fisslerin tepesinde trafik lambasi gibi renkli zimbirtisi olan modeli vitavit galiba kullaniyoruz.ben ve esim bomba derdik dudukluye ama 7 dk da taze fasulye tabii kistiktan sonra altini muhtesem:)

Su reklami donen emsan i da merak ettim ama istedigin zaman aciyorsan nasil basinc olacak icinde benim aklim ermedi, anlayan aydinlatirsa sevinirim:)

Tefalin küçük 4 kişilik düdüklüsünü aldım 130 tl ye tek kelimeyle süper kuru fasulyeyi tam 5 dakikada hamur gibi yapıyor
Bende tefalin hem acticook hem de nutricook düdüklüsü var ikisiyle de 5 dakikada kuru pisiremedim sendeki hangi model acaba:))
Ama fisslerimde 6-7 dakikada pişiyor onu da söylemem lazim:KK48:

S
Bende tefalin hem acticook hem de nutricook düdüklüsü var ikisiyle de 5 dakikada kuru pisiremedim sendeki hangi model acaba:))
Ama fisslerimde 6-7 dakikada pişiyor onu da söylemem lazim:KK48:
secure 5 yazıyor 2 senedir kullanıyorum 136 tl ye almıştım büyük emsan düdüklüm var ondanda memnundum ama bu küçük oldugu için aldım

S

secure 5 yazıyor 2 senedir kullanıyorum 136 tl ye almıştım büyük emsan düdüklüm var ondanda memnundum ama bu küçük oldugu için aldım
Valla sevindim memnun olmanıza, ben de nutricook ve acticooktan memnun sayılırım kötü değiller ama bi fissler kadar hızlı pisirmiyorlar....
Benim de düdüklüde aradığım ilk özellik hızlı pisirmesi, sonuçta bunun için o kadar para döküyoz:))

6-7 aydir korkularimizi yenip aldigimiz fisslerin tepesinde trafik lambasi gibi renkli zimbirtisi olan modeli vitavit galiba kullaniyoruz.ben ve esim bomba derdik dudukluye ama 7 dk da taze fasulye tabii kistiktan sonra altini muhtesem:)

Su reklami donen emsan i da merak ettim ama istedigin zaman aciyorsan nasil basinc olacak icinde benim aklim ermedi, anlayan aydinlatirsa sevinirim:)
Valla kar yağdı hala bakamadım bakmaya gidince personele sorarım nedir bu emsan ın olayı bak şimdi bende merak ettimo_O

Valla sevindim memnun olmanıza, ben de nutricook ve acticooktan memnun sayılırım kötü değiller ama bi fissler kadar hızlı pisirmiyorlar....
Benim de düdüklüde aradığım ilk özellik hızlı pisirmesi, sonuçta bunun için o kadar para döküyoz:))
Aslında bende araştırmadan tesadüfen aldım küçük diye kim görse şaşırıyor birde ben çok korkarım düdüklüden altı yarım olur 5 dakikada hamur gibi ediyor

Aslında bende araştırmadan tesadüfen aldım küçük diye kim görse şaşırıyor birde ben çok korkarım düdüklüden altı yarım olur 5 dakikada hamur gibi ediyor
Hiç sorma o korku bende de vardı 8 sene önce kv beni alıştırdı, o gün bu gündür kaç düdüklü değiştirdim, kaç tane aldım kullandım bilmiyorum.... ama şu an evimde 7 tane var:KK70:
Boy boy:KK70:normal tencere neredeyse hiç kullanmıyorum

Hiç sorma o korku bende de vardı 8 sene önce kv beni alıştırdı, o gün bu gündür kaç düdüklü değiştirdim, kaç tane aldım kullandım bilmiyorum.... ama şu an evimde 7 tane var:KK70:
Boy boy:KK70:normal tencere neredeyse hiç kullanmıyorum
Bende nerdeyse hemen her yemegi düdüklüde pişiriyorum elim ayagım

Ben fissler kullanıyorum. Düdüklülerden korkarken bu çok güvenli geldi. Çok rahat kullanıyorum. Öneririm. Ama şu camlılar benim kafamı karıştırdı. Güvenli mi acaba. Onlardan düşünüyorum ben de.

clipso düdüklü tencere kullanıyorum. .
Karaca . .

Selam hanımlar bi dert değil ama :KK23:öneriye ihtiyacım var.
İki düdüklü tencerem 2 hafta aralıklarla peşpeşe bozuldu.Ben birazda korkarım düdüklüden fiyatından ziyade kullanışlı kaliteli bişe arıyorum..
Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden
Teşekkürler
Selam
Aldın mı düdüklü merak ettim:)

Back