• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düdüklü tencere..

Bende korkuyorum sizin önerilerinize tek tek bakicam aklımda fissler yoktu yeni duydum bu markayı

Ben de annem getirene kdr hic duymamistim kapagi cok kolay acilip kapaniyor ve kendin bi tusa basarak buharini bosaltip hemen kapagi acabiliyorsun o buhar tamamen bosalmadan kapagi acilmiyor zaten

Bakliyat yemegini 10 dk da pisirdim tavuk yemegini de 20dk da pisirdim cok cabuk oluyor yemekler

Ee bunu da emsan gibi bsiy unuttum diye acabiliyosun sanirim tusa basarak buharini bosaltabiliyosun ya unuttugunu ekleyip geri kapagini kapatabilirsin snrm su an kendim boyle dusunuyorum

Emsal reklamları dikkatimi çekti hoşuma gitti ama 300 tl miş. Bana çok geldi gerçi fiyatlardan haberim yok belki de düdüklü için normaldir hiç bilmiyorum. Yeni çıktı belki sonra düşer fiyatı :KK39:
Fiyat çok mühim deil emniyetli olsun güzel pisirsin kullanışlı olsun yeter

Ben de annem getirene kdr hic duymamistim kapagi cok kolay acilip kapaniyor ve kendin bi tusa basarak buharini bosaltip hemen kapagi acabiliyorsun o buhar tamamen bosalmadan kapagi acilmiyor zaten

Bakliyat yemegini 10 dk da pisirdim tavuk yemegini de 20dk da pisirdim cok cabuk oluyor yemekler

Ee bunu da emsan gibi bsiy unuttum diye acabiliyosun sanirim tusa basarak buharini bosaltabiliyosun ya unuttugunu ekleyip geri kapagini kapatabilirsin snrm su an kendim boyle dusunuyorum
Fissler mi emsal mı sizce??

Konumda taşındı hayırlı olsun:110: yinede cvp yazan arkadaşlar saolun

Tefal dakika ayarı fln var mı?
Tabiki de dijital saat avr tencereni kapatip kitapciktaki ayarlara gore yemegin dakikasini ayarliyosun sonra dijital saati tencereye yerlestiriyosun saat birinci kez uyardiginda altini kısıyosun ikinci kez uyari verdiginde altini kapatip buhar cıkısıni veriyosun ben ki düdüklü kullankyosam sanirim herkes kullanabilir ben cok memnunum

Tabiki de dijital saat avr tencereni kapatip kitapciktaki ayarlara gore yemegin dakikasini ayarliyosun sonra dijital saati tencereye yerlestiriyosun saat birinci kez uyardiginda altini kısıyosun ikinci kez uyari verdiginde altini kapatip buhar cıkısıni veriyosun ben ki düdüklü kullankyosam sanirim herkes kullanabilir ben cok memnunum
Tefal di dimi tam olarak model neydi dikkatimden kaçmış bi bakim bunada

Genel olarak o gün benim için bişe ifade etmez ama indirim olursa tadından yenmez:KK66:

Back