Düdüklü tencere..

Shizuka-

Yerine sevemem..
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
3.218
40.494
438
Selam hanımlar bi dert değil ama öneriye ihtiyacım var.
İki düdüklü tencerem 2 hafta aralıklarla peşpeşe bozuldu.Ben birazda korkarım düdüklüden fiyatından ziyade kullanışlı kaliteli bişe arıyorum..
Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden
Teşekkürler

Sana önerim fissler hem sağlam hem kullanışlı
Düdüklü tencere ilgi alanım, çok kullandım ve kullanıyorum....
Sen hangilerini kullandın nasıl bozuldular?

Yeni reklamları dönen var bi tane,hani tencere gibi istediğin zaman kapağını acabiliyorsun..içine birsey ekleyebiliyorsun..

Dudukluden korkarım ve kullanmam ama onu görünce fıkrım değişti..markasını yazan olur mutlaka..

Emsan fiyatida 300 tl civari sanirim.

Nasi bozdun kiz dudukluleri :) su ustu camli olanlar var ya yeni cikmis onlardan al cok tatlis gozukuyolar :)

Bendeki schaefer in 7 litrelik akilli kapak duduklusu. cok kullanamiyorum buyuk oldugundan anca misafirden misafire

Sana önerim fissler hem sağlam hem kullanışlı
Düdüklü tencere ilgi alanım, çok kullandım ve kullanıyorum....
Sen hangilerini kullandın nasıl bozuldular?
Biri eski model diğeri tencere setiyle hediye gelmişti aslında bende yeni kullanmaya başladım ilgimi çekti evt ama marka tam bilmiyorum yok gibi bişe dediginiz markaya bakicam

Emsal reklamları dikkatimi çekti hoşuma gitti ama 300 tl miş. Bana çok geldi gerçi fiyatlardan haberim yok belki de düdüklü için normaldir hiç bilmiyorum. Yeni çıktı belki sonra düşer fiyatı

Nasi bozdun kiz dudukluleri :) su ustu camli olanlar var ya yeni cikmis onlardan al cok tatlis gozukuyolar :)

Bendeki schaefer in 7 litrelik akilli kapak duduklusu. cok kullanamiyorum buyuk oldugundan anca misafirden misafire
Kocamda ztn tuhaf tuhaf bakiyo bilmem bozuldu anlamadım schaefer gördüm bi kaç yerde indirimde ona bi bakicam

Ar
Arkadaş yazmış evt emsan bide reklamı gördük akşam sabah düdüklü bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…