- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana önerim fissler hem sağlam hem kullanışlıSelam hanımlar bi dert değil ama öneriye ihtiyacım var.
İki düdüklü tencerem 2 hafta aralıklarla peşpeşe bozuldu.Ben birazda korkarım düdüklüden fiyatından ziyade kullanışlı kaliteli bişe arıyorum..
Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden
Teşekkürler
Emsan fiyatida 300 tl civari sanirim.Yeni reklamları dönen var bi tane,hani tencere gibi istediğin zaman kapağını acabiliyorsun..içine birsey ekleyebiliyorsun..
Dudukluden korkarım ve kullanmam ama onu görünce fıkrım değişti..markasını yazan olur mutlaka..
Biri eski model diğeri tencere setiyle hediye gelmişti aslında bende yeni kullanmaya başladım ilgimi çekti evt ama marka tam bilmiyorum yok gibi bişe dediginiz markaya bakicamSana önerim fissler hem sağlam hem kullanışlı
Düdüklü tencere ilgi alanım, çok kullandım ve kullanıyorum....
Sen hangilerini kullandın nasıl bozuldular?
Umarim istediğin gibi bir ürün bulursun:)Biri eski model diğeri tencere setiyle hediye gelmişti aslında bende yeni kullanmaya başladım ilgimi çekti evt ama marka tam bilmiyorum yok gibi bişe dediginiz markaya bakicam
Annnem yillardir emsan kullanir cok memnun ve kullanisli..
Aynen bakicam emsana hemide pembe kapaklı en sevdiğimEmsan füzyon. Bende takipteyim o tencereyi
Saol cnmUmarim istediğin gibi bir ürün bulursun:)
Sorun olursa yaz cvplarim...
Bende korkuyorum sizin önerilerinize tek tek bakicam aklımda fissler yoktu yeni duydum bu markayıFissler vitaquick kullaniyorum cok memnunu duduklu kullanmaktan cok korkardim ama artik hic korkmuyorum o kadar pratik ve kolay ki
Fissler alman markası, ben almanyadayim ve buranın en iyi üç markasından biri...Bende korkuyorum sizin önerilerinize tek tek bakicam aklımda fissler yoktu yeni duydum bu markayı
Benim de düdüklü korkumu fissler yoketti:)Bende korkuyorum sizin önerilerinize tek tek bakicam aklımda fissler yoktu yeni duydum bu markayı
Kocamda ztn tuhaf tuhaf bakiyo bilmem bozuldu anlamadım schaefer gördüm bi kaç yerde indirimde ona bi bakicamNasi bozdun kiz dudukluleri :) su ustu camli olanlar var ya yeni cikmis onlardan al cok tatlis gozukuyolar :)
Bendeki schaefer in 7 litrelik akilli kapak duduklusu. cok kullanamiyorum buyuk oldugundan anca misafirden misafire
O zaman önceliği fisslere veriyorumBenim de düdüklü korkumu fissler yoketti:)
Şimdi normal tencere kullanmıyorum sayilir:))
Arkadaş yazmış evt emsan bide reklamı gördük akşam sabah düdüklü bozulduYeni reklamları dönen var bi tane,hani tencere gibi istediğin zaman kapağını acabiliyorsun..içine birsey ekleyebiliyorsun..
Dudukluden korkarım ve kullanmam ama onu görünce fıkrım değişti..markasını yazan olur mutlaka..