Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Piercing, HızmaDudağımı evde kendim deleceğim. Yardım lütfen kızlar
yok artık sağlığınızı sokakta mı buluyorsunuz bu kadar kolay harcayabiliyorsunuz ne kadar saçma napıcaksınız şişi alıp delicek misiniz? kulak delenini duydum ama o da çok yanlış akapunktur noktaları geçiyor kulaktan onları deldiniz mi çok fazla zararı var siz gidip bir de dudak deliyorsunuz hakkaten şaşırmış olmalısınız bunu kendinizin yapabilceğini nasıl düşünürsünüz anlam veremiyorum illa delidrcekseniz gidin en güvenli yerde sağlıklı ortamda yapın bunu başkalarının da kafasına böyle şeyler sokmayın lütfen
,asallah pek cesaretli pek gözü kara gördüm seni öyle görünmicek yerdede diil kas yapiim derken göz cikarmayasin allah korusun bence proffesiyonel birileri yapsin ileride basina daha kötü seyler gelmesinden iyidir
delerken kazaya gurban gitti heral :roflol: tövbes ya ilk defa duyuyorum kulak falan hadi neyse de yakında göbek falan delmeyede baslicak millet anam delikafadulden
bende lise 1 e giderken kendim delmiştim çenemi iğneyle delerken sorun yok fazla acımıyor ama iğnenin çapıyla piercingin çapı bir değil piercing daha kalın olduğu için iğnenin açtığı küçük delikten geçerken çok acıyor hatta piercing vidalı olduğu için vidanın her çıkıntısından geçişte etten gelecek cırt sesini duymanda mümkünkaydirigubbakcemile3 yani kısaca delmesine delersin pek acımıyor ama piercingi geçirirken sen o acıya dayanamassın
Ben kendim deldim canım hemde 3 kez ilk bi hafta banu alkan gibi dolaşıyosun ama sonraki görüntü geçen bir haftaya değer oluyo hemde dışarda yapılanların bazılarında enfeksyon olabiliyor sen kendi tedbirini alırsan hiçbir sorun olmaz istersen nasıl yaptığımıda anlatayım ..
aman ya evde mevde.. içim tuhaf oldu bea.. ben çocukken nineler kulağımı ev usulü delmişlerdi zorla, kullanmadım o deliği ama iltihaptan hala kurtulamadım hala. daha sonra eczanede o deliklerin yanına başkalarını eklettim onlarda hiç sorun yok. kimsecikler denemesin. eskide kalsın böyle şeyler
bende cok istiyorum üst dudagimi deldirmeyi fakat deldiren ve SIKILIP piercingi cikaranlar kocaman bir delik kaldigini söylüyolar kapanmiyomusda o yüzden vazgecmeyi düsünüyorum ence iyi düsünmek gerek ilersi icin