Öyle oldu valla teşekkür ederim sizin içinde hayırlısı olsun inşallahaynen öyle burunları biraz sürtmeli
gecede uyuyamamışsınız demek ki ilk görüşte aşk muhtesemmm
otobüs detayı güzelmiş bu arada
teşekkür ederimÖyle oldu valla teşekkür ederim sizin içinde hayırlısı olsun inşallah
Ahahs ay bir an vandiye yazdınız sandim ne bebisi yaa oldum ahshsInsallah allah nasip eder bebisinizi
Sizin o zamanki yaslarinizdayim suan insanda bi korku olusuyor o tarz bi durumda sizi anliyorum
ahahaha vandinin bebişi varmıs kkkkkrjfAhahs ay bir an vandiye yazdınız sandim ne bebisi yaa oldum ahshs
Kıçınızı kaşıyın@Vander kiz senin göbüşün bebiş mi dolduu hamiş misinnn
olursa asistan beylen olucak diyorsunKıçınızı kaşıyın
Bilmem kaç aydır hiç bir mikroskopla görüntülenen küçük kuyruğu olan canlıyla münasebetim olmadı
Ooo Pinam hosgeldin balım. Sizi görmek ne güzel.Biz seni dinlendirirdik bari mini özet geçeydin
Vander yeteri kadar dinlendin. Bayram tatilinde Azmak çayında görmüşler siziAzıcık daha dinleneyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr lütfennnnnnn
Hosbuldum canim.Ooo Pinam hosgeldin balım. Sizi görmek ne güzel.
Aynen bekliyoruz @Vander mini özette olsa bekliyoruzVander yeteri kadar dinlendin. Bayram tatilinde Azmak çayında görmüşler siziyoksa benzetmisler mi? Yoksa hersey bir rüya mi?
Ya ben de meraktayım da caktirmiyorum
Bu konu niye askıda kalmış vander bir haftada dinlenemedin mi buna hakkın yok 1000 msjlik konuda cvp vermek zorundasın