Ya kıymetsiz değil iyi biri ama o kadar ne yapalım yaniKabullenemedi kıymetsiz olmayı, kendi yaparken iyiydi.
Iste bu be vanderYa kıymetsiz değil iyi biri ama o kadar ne yapalım yani
Aaaa şimdi asıl görsün durumları o
Sen de dengesiz olYahu çapkın olsun canım ben ciddi bir şey istemiyorum ki sorun dengesiz olması
Seks konusunda da dengesiz olayım diyorumSen de dengesiz ol
Adam ikizler burcu mu nedir
Yooo, sen onun ağzının içine düşecektin, o yeni gelin gibi süzülecekti, '' Bana bağlanma, seni üzerim. '' diye ıssız adama bağlayacaktı. Toto tavanda gezecekti. Olmadı.Ya kıymetsiz değil iyi biri ama o kadar ne yapalım yani
Aaaa şimdi asıl görsün durumları o
''Seni anama niye anlatıyım, ne dicem anama?'' demedin mi?Şimdi ben bir çocukla buluştuğum gün okulda buluştuğum için görmüş bu arada
Şey dedi o gün annene falan anlattın mı dedi işte ailemle ilgili baya soru sordu
diğer gün de bana sevgili olmak istemediğini söyledi
Hahahaha kızlar ya
ya artık he diyip geçiyorum
Cevap dahi vermedim çünkü durumdan ötürü kimseye anlatmayacaktık zaten bön olarak baktım kendisine''Seni anama niye anlatıyım, ne dicem anama?'' demedin mi?
Di mi monotonlaşır bi yerden sonraSeks konusunda da dengesiz olayım diyorum
Ne yapalım her gün her gün
Ben belki başka kişiler denerimmmmmm belli olmazDi mi monotonlaşır bi yerden sonra
Oooo tensel bi uyum varBen belki başka kişiler denerimmmmmm belli olmaz
Ama adamla aramızdaki çekim mükemmel
Ya ama kızların da isteği o ki 2 gün takılmaca adamın düzenli ilişki tecrübesi yok gibiÇok şımartmışlar bu bebeyi ya. Bu kızlarda hiç akıl yok.
Yavrum nerden biliyon? Hepsini gördün mü? Bu bebe iki fikfik ettiği kadına böyle triplere giriyorsa bence o dediğin kızlar çok uğramadı.Ya ama kızların da isteği o ki 2 gün takılmaca adamın düzenli ilişki tecrübesi yok gibi
Şöyle ki dedikodu hastanelerde iyi yayılır katipYavrum nerden biliyon? Hepsini gördün mü? Bu bebe iki fikfik ettiği kadına böyle triplere giriyorsa bence o dediğin kızlar çok uğramadı.
Aslında olmadığım belliydi amaaaO zaman seni pek saf, süt bişey sandı bu bebe.
Senden baya hoşlanmış da olabilir, bu onu korkutmuştur. Dengesiz davranışları böyle de açıklanabilir.Aslında olmadığım belliydi amaaa
Daha çekeceği var katip ona göstereceğim ben hem monotonlaşmamış olur ilişki hahah eğleniyorumSenden baya hoşlanmış da olabilir, bu onu korkutmuştur. Dengesiz davranışları böyle de açıklanabilir.