Dudağıma yapışan asistan

Ay durum anlatayım gittim yanına yani direkt gitmedim kan tahlili yaptırmam gerekiyordu ya adam bana bakıyor aynı şey gözleriyle yiyor ama sanırım tokat işine baya alınmış
Tokat hormonlarına sirayet etti herhalde şimdi bir şey diyeceğimm

yaaa kendimi nasıl affetiricem yanımdan geçerken hafif dokundu ama hani sanki yanlışlıkla olmuş gibi
Velevki beyfendi tokat meselesine alınmış ben ne yapsam acaba ya

haha aklım kalır ciddrn

Bi tane daha vur. Daha arada bişey yokken şapp öpen kendi ama tokat yiyince oooo. Uzatmasın, uzatırım onu.

Dudağına sen yapış, herseyi unutur. Refleksti yapistirdim bi tane dersin.

Tüh adam tam hard değilmiş incinmiş hemen ☹
Bence birşey yapma gelir o yine

Ben diyorum iyice psikopata bağlayıp arkadaşlarımın yanına kalmaya gideyim güya sonra karşılaşmak için elimden geleni yapayım hahah

3 gün kalsam yeter herhalde hastane programlarını öğrenebilirim ini

Neyse şakayı bir kenara bırakalım. Canim bunu yapacagina git yanına musait oldugunda seninle konuşmak istiyorum de. Beraber bir yemege falan gidin olmadi bir cafeye. Orda konus. Beklemediğim bir hareket oldugu icin tokatı attığını ve seninde ondan hoşlandığını soyle. Nasil bir ilişki yaşamak istedigini de belirt.

Yani benim nasıl yaşamak istediğim belli de ağırdan satacaksa çekemem sonuçta asistan etrafında kız kaynıyordur
Aman aman ciddi bir şey beklemiyorum bayram tatilini çok verimli geçiricem kızlar

bu konuda

Yani benim nasıl yaşamak istediğim belli de ağırdan satacaksa çekemem sonuçta asistan etrafında kız kaynıyordur
Aman aman ciddi bir şey beklemiyorum bayram tatilini çok verimli geçiricem kızlar

bu konuda
Ben bu tarz konularda kadin erkeğin eşit oldugunu düşünüyorum. Ne hissettiğimi ne oldugunu ne istediğimi soyler gecerim. Kendi bilir. Bu hayata bir daha gelmiycez ve hayat çok kısa. Ağırdan satacaksan bu iste yokum de.

ne kadar kabasın katip oysa ki o kadar kibarlıktan, erdemden, bahsedip duruluyor ortalarda azıcık feyz al
Önünü arkasını düşünmeden, ben de napıyorum demeden gümm ortaya atılıp sonucunu görünce fıyyy kaçmanın adı da kibarlık erdem olmuş.

Nasıl bir dokunuştu acaba

Önünü arkasını düşünmeden, ben de napıyorum demeden gümm ortaya atılıp sonucunu görünce fıyyy kaçmanın adı da kibarlık erdem olmuş.
Hayır sürekli ben muhatap olmuyorum ,ben erdemliyim, ben kibarım, ben cevap vermiyorum bik bik bik
he he taam inandık inandık o yüzden hırslarından her buldukları boşluğa aynı şeyleri yazıp duruyorlar

Hayır sürekli ben muhatap olmuyorum ,ben erdemliyim, ben kibarım, ben cevap vermiyorum bik bik bik
he he taam inandık inandık o yüzden hırslarından her buldukları boşluğa aynı şeyleri yazıp duruyorlar
Ancak duvardan duvara " ben kalender(!) méşrebim" türküsü eşliğinde "tektük (!) yataraktan bade süzerekten gel yanııım gel amannnn "...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…