- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
Biraz oluruna bırak bakalım @Vander gözlemleBen diyorum iyice psikopata bağlayıp arkadaşlarımın yanına kalmaya gideyim güya sonra karşılaşmak için elimden geleni yapayım hahah
3 gün kalsam yeter herhalde hastane programlarını öğrenebilirim ini
Ya böyle yanımdan geçerken elini hafif belime dokundurmalar sonra kulağıma eğilip bir şeyler söylemeler ama böyle iç gıcıklayıcı hayır yani kanımda libido ateşleniyorNasıl bir dokunuştu acaba
İyi bakalım. Küsmemiş o zaman.Ya böyle yanımdan geçerken elini hafif belime dokundurmalar sonra kulağıma eğilip bir şeyler söylemeler ama böyle iç gıcıklayıcı hayır yani kanımda libido ateşleniyor
Oooo ateş bacayı sarmış..Ya böyle yanımdan geçerken elini hafif belime dokundurmalar sonra kulağıma eğilip bir şeyler söylemeler ama böyle iç gıcıklayıcı hayır yani kanımda libido ateşleniyor
Siz kimsiniz adınız mı değişti?ne yaptın @Vander
konu başladığından beri takip ediyorum ama hiç yazmadım direktSiz kimsiniz adınız mı değişti?
Vallaha arkadaşlarımda kalıcam demiştim onlardayım şuan sonra da tatile çıkıcam benimki bu apartmandaaa
yaa çok mutlu olun sizinki nasıl geliştiBunu yaşadığım kişiyle şuan evliyiz
Aynı iş yerindeydik bizde mesai yaptık o gün beni eve o bırakacaktı guzargah aynı diye..tam evin önüne gelmek üzereyken arabayı birden durdurdu öptü bende saaaakkk bı tokat yapıştırdım.tabi 19 yaşındaydım daha hiç öpüşmek ne onu bile bilmiyorumyaa çok mutlu olun sizinki nasıl gelişti
Biz de onu düşünüyoruz nasıl mış gibi karşılaşabilirim acabakonu başladığından beri takip ediyorum ama hiç yazmadım direkt
seninkiyle karşılassana apartmanda
Insallah allah nasip eder bebisiniziAynı iş yerindeydik bizde mesai yaptık o gün beni eve o bırakacaktı guzargah aynı diye..tam evin önüne gelmek üzereyken arabayı birden durdurdu öptü bende saaaakkk bı tokat yapıştırdım.tabi 19 yaşındaydım daha hiç öpüşmek ne onu bile bilmiyorumsonra bu peşimden devam etti 7 ay sonra tamam dedim ilişkiye başladık. Hatta ilk kavgamizida yine opustugumuz için yaptık igrencti midem bulandı diye çok kötu olmustum tabi yaşta çok küçük bilmiyorum bişey derken 6 sene sevglilik son 1 senede nişanlı kaldık .şuan evliyiz çocuk hazırlığı yapıyoruz Allah nasip ederse olursa
Ustunuzde mi oturuyor altinizda miBiz de onu düşünüyoruz nasıl mış gibi karşılaşabilirim acaba
İnşallah canımInsallah allah nasip eder bebisinizi
Sizin o zamanki yaslarinizdayim suan insanda bi korku olusuyor o tarz bi durumda sizi anliyorum
aynen öyle burunları biraz sürtmeliİnşallah canım
Aa öyle mi valla benim hep Türkan Şoray kurallarım vardı çok zor oldu herşey eşim için çok didindi.uniye giderken filmdekiler gibi otobüsün önünü kesip beni indirmiş ligi bile varama şimdi konu ne zaman acilsa gururlanarak anlatiyor şu kadar peşinden koştum falan diye..erkeklerin burnunu sürtmek lazım sunuda söyleyeyim onu ilk gordugum an o gece uyuyamadım kalbim yerinden çıktı ona rağmen bu aşamalar oldu