Ne yapsın beni böyle daha da kendisine çekmeye çalıştı önce sanırım haşin erkeklerden hoşlandığımı düşündüAdamın aklı karışmıştır şimdi. Hem abi ayağı çekip hem yakın davranmalar falan. Bir de Hem tokat atıp hem yakın davranmaya devam edince iyice beyin mıncıklanması yaşar
sen tokat atınca naptı?
Kırbaç diyorum ben yanımda küçük bir mezura taşıyorum kırbaç+Anlarsın sennnOoo tokatlı vurmalı sevişmeler. Hem tokat at hem seviş bacım. Birini seçmek zorunda değilsin. Libido bu, başka bir şeye benzemez. Atma içine.
Kırbaç diyorum ben yanımda küçük bir mezura taşıyorum kırbaç+Anlarsın sennn
Annem göster ama elletme dedi hesabı olmuşHanımlar merhaba uzun zamandan beri konu açmıyordum
Bu dönem stajını yaptığım bölümde bir asistanla tabiri caizse bakışıyoruz
Tabii aynı okulda olmamız ve aynı zamanda derslerime girmesi aklımı karıştırıyordu ve bundan dolayı da kendimi çekmiştim
Fakat öncesinde baya bir flörtöz davrandım güzel giyinmeler göz süzmeler direkt adıyla seslenmeler, her fırsatta yanındaolmalar,sonra tabi aklımı karıştıran durumlar vardı yazdığım gibi.
Aramızda libido savaşları vardı
abi ayağı çekiyordum
Neyse bir gün doktor odasında bir hastanın sonuçlarına bakmam gerekti ay adam oracıkta sıkıştırıp dudağıma yapıştı ben de şokla tokadı yapıştırdım
tokadı yapıştırdım ama aklımda kalmadı değil
Böyle itip çekme durumlarına bayılıyorum
Libidom ve etik arasında kaldım
Hadi hayırlısı ne yapayım? Gidip tamamlayamadığımız öpücüğü mü tamamlayayım yoksa ne yapayım? bir yandan flörtöz davranıp geride kalmak da hoşuma gidiyor
tabi gelip bir anda öpmeyi de adlandıramadım yanii bilemedim ne bu hem de terbiyesizce
O da fazla yaz dizisi izlemişNe yapsın beni böyle daha da kendisine çekmeye çalıştı önce sanırım haşin erkeklerden hoşlandığımı düşündü
Yalnız ben istediğim zaman haşin olanlardan hoşlanırım
Odaya girdiğimde stetoskopunu okşuyordu ahahajsjsBence devamı gelmeli
Hangi renk acaba djdjkddldOdaya girdiğimde stetoskopunu okşuyordu ahahajsjs