- 19 Mayıs 2020
- 46.369
- 207.463
Süründür onu vandi, vur kırbacı.Daha çekeceği var katip ona göstereceğim ben hem monotonlaşmamış olur ilişki hahah eğleniyorum
Katip ben gidiciyim sana emanet sen yönet buralarıSüründür onu vandi, vur kırbacı.Totosu yere insin az. Ohhh.
uzun bi süre gelmemezlik yapma ama daha onu süründüreceğin günleri bekliyurumKatip ben gidiciyim sana emanet sen yönet buraları
Hahah yeminle dizi sezonu çekiyor gibiyim jdjdjd ya gelecem sakin oluzun bi süre gelmemezlik yapma ama daha onu süründüreceğin günleri bekliyurum
dizi bile olur adı da hastanede aşk ay o gerçi çok konusu anlaşılır bi başlık olduHahah yeminle dizi sezonu çekiyor gibiyim jdjdjd ya gelecem sakin ol
Ahahahahah ohm pardon kısmında kalmasaydı filmin sonunu kendinize sakladınuz cık cık çok üzüldümHerkes de masallah nasıl kolay kabullendi sevgilisi bile olmayan bir adamin genc bir kizi kuytu kosede fırsat kollayip öpmesini gercekten cok saskinim.
Dusunsenize ya bu kiz belki istemiyordu bos bir odada abisi yasinda bir asistanin dudaklarina hasince yapisip guclu vucudunu yaslamasini, erkeksi kokusunun burnuna dolmasini ve bir anda aklının basindan gidip oracikta adama deliler gibi karsilik verm....
Ohm pardon.
Gercekten ayip bence. Surada yazılanları okudukca da sasirdim bu forum hangi ara boyle olmus..........
Hayaliyle oynanan kız yok bacımmVandi bütün hayalleri ile oynanan kızların intikamını alacak.
en güzel o yorumluyorBen de böyle flört, takılmacalı şeyler yapıp buraya anlattığımdaKatibin Ruhu senin yorumlamanı istiyorum
Bu tarz ilişkileri çok yaşadıkça duygusallık azalır ve ciddi ilişki evlilik vs ondan uzaklasiyorlar sonra da erkekler niye evlilik istemiyor işte cvbi bu. İstediğini istediği zaman alabileceği sadece keyfini sürüp sorumluluğu olmayan yüzeysel ilişkiler varken kim neden evlilik istesin , cinselliği asla yargilamam ama bu kadarı bana fazla an itibariyle konuyu bırakıyorum size bol şanslar ve iyi eğlencelerCiddi ilişkisi olmamış
Pek şöyle düşün 2 3 günlük ilişkiler sadece sekse dayalı değil normal de vakit geçiriyorsun ama aşk yok
sonra bye bye diyorsun ama diğerleriyle ilişkisi nasıldır bilemem
korunup korunmadığını tahlillerini falan sordum ahahaha
Konumla bu yorumun alakası yok zira konu da evlilik isteyen yok....Bu tarz ilişkileri çok yaşadıkça duygusallık azalır ve ciddi ilişki evlilik vs ondan uzaklasiyorlar sonra da erkekler niye evlilik istemiyor işte cvbi bu. İstediğini istediği zaman alabileceği sadece keyfini sürüp sorumluluğu olmayan yüzeysel ilişkiler varken kim neden evlilik istesin , cinselliği asla yargilamam ama bu kadarı bana fazla an itibariyle konuyu bırakıyorum size bol şanslar ve iyi eğlenceler
Bıraksan anneciği ile mutluş mutluş bir ömür yaşayabilecek bir adamın tek eksiğini tamamlamak için aynı deftere aynı sayfaya imza attığı biri olmaktansa böyle adamı tercih ederdim. Ne olduğu baştan belli en azından, hiç yoktan birey olabilmiş biri gibi geldi, sadece konu sahibinden ciddi hoşlandığı için korkmuş, dengesiz hareketleri ondan. Neyse ki karşısında iki sevişti diye yüzük bekleyecek biri yok, yoksa yazık olurdu.Bu tarz ilişkileri çok yaşadıkça duygusallık azalır ve ciddi ilişki evlilik vs ondan uzaklasiyorlar sonra da erkekler niye evlilik istemiyor işte cvbi bu. İstediğini istediği zaman alabileceği sadece keyfini sürüp sorumluluğu olmayan yüzeysel ilişkiler varken kim neden evlilik istesin , cinselliği asla yargilamam ama bu kadarı bana fazla an itibariyle konuyu bırakıyorum size bol şanslar ve iyi eğlenceler
BenimUyanık olan?