Dudağıma yapışan asistan

Ahahahahah ohm pardon kısmında kalmasaydı filmin sonunu kendinize sakladınuz cık cık çok üzüldüm

Bu tarz ilişkileri çok yaşadıkça duygusallık azalır ve ciddi ilişki evlilik vs ondan uzaklasiyorlar sonra da erkekler niye evlilik istemiyor işte cvbi bu. İstediğini istediği zaman alabileceği sadece keyfini sürüp sorumluluğu olmayan yüzeysel ilişkiler varken kim neden evlilik istesin , cinselliği asla yargilamam ama bu kadarı bana fazla an itibariyle konuyu bırakıyorum size bol şanslar ve iyi eğlenceler

Konumla bu yorumun alakası yok zira konu da evlilik isteyen yok....
Erkeklerin evlilik istememesinin sorumlusu da kimse değil

sadece seks için evlenen insanla da evlenmeyin ne bileyim yani
Yüzeysel ilişki yaşayıp evleneni de gördük kişiye bağlı
Size de iyi forumlar

Bıraksan anneciği ile mutluş mutluş bir ömür yaşayabilecek bir adamın tek eksiğini tamamlamak için aynı deftere aynı sayfaya imza attığı biri olmaktansa böyle adamı tercih ederdim. Ne olduğu baştan belli en azından, hiç yoktan birey olabilmiş biri gibi geldi, sadece konu sahibinden ciddi hoşlandığı için korkmuş, dengesiz hareketleri ondan. Neyse ki karşısında iki sevişti diye yüzük bekleyecek biri yok, yoksa yazık olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…