- 19 Mayıs 2020
- 46.369
- 207.463
Hüseyin, Harun, Necati de kudursun.Daha çok ekmek çıkacak gibi hahaah görmeniz lazım
Tatile gitme durumum var kimle gideceksin adları ne bilmem ne ahahah
ayol sana ne dedim
Sen niye gittin herkes kaldı sen gittin nedeeğğğğnnnIste ariyorsa kiskaniyordur yoksa neden arasin
Ciddi ilişkisi olmamışKız poligamik mi bu adam?
Hee canli vibrator olarak kullaniyon sende onu hdbdheh kaybeden yok burda o zaman. Oda kiskandigiyla kalsinyatakta iyi ne yapayım
Demeden de kuduruyor hahahaHüseyin, Harun, Necati de kudursun.
İstiyo ki o herkesle fikfik, ama kadınlar otursun beklesin onu. Pışık.Ciddi ilişkisi olmamış
Pek şöyle düşün 2 3 günlük ilişkiler sadece sekse dayalı değil normal de vakit geçiriyorsun ama aşk yok
sonra bye bye diyorsun ama diğerleriyle ilişkisi nasıldır bilemem
korunup korunmadığını tahlillerini falan sordum ahahaha
Yav beni aşı konusunda şikayet etmişler 1 ay onceki mesajimdan hshshshs ,aşı karşıtı kudurtucuyum mibarekSen niye gittin herkes kaldı sen gittin nedeeğğğğnnn
Dedik konuda teker teker gidiyoruz galiba. Tok sen gittin jajajajYav beni aşı konusunda şikayet etmişler 1 ay onceki mesajimdan hshshshs ,aşı karşıtı kudurtucuyum mibarek
Ya bu aşı konusu değil amaaaaaDedik konuda teker teker gidiyoruz galiba. Tok sen gittin jajajaj
Bende diyorumki ne dedimde ben banlandim sadece hshshsjs bi baktim ki te ne zamandan kalma mesajımı kiblemislerDedik konuda teker teker gidiyoruz galiba. Tok sen gittin jajajaj
Pardon vander diğer konuya yazdı sandım. GidiyorumYa bu aşı konusu değil amaaaaa
Adamda suç yok, suç bunları doktor diye şımartıp tepesine çıkaran totosunu tavana değdiren kezbanlarda. Seni de o model sanıyor herhal. İki fikfikten sonra, '' Biz niyiz şimdi Necatieee?'' demedin, bi afalladı.Ya bir de bazen böyle çok değerlisin diye iltifat ediyor benim tepki şu
ya tabii evet diyorum
Yalancıktan da olsa romantizmin içine ediyorum
Ay inanmıyorum ama ne yapayım
Sonra bana bakışını görmen lazım bön bön bakıyorAdamda suç yok, suç bunları doktor diye şımartıp tepesine çıkaran totosunu tavana değdiren kezbanlarda. Seni de o model sanıyor herhal. İki fikfikten sonra, '' Biz niyiz şimdi Necatieee?'' demedin, bi afalladı.
Aaaa e bu capkin o zamanYoo sevgili olmak istemiyor asla başka kadınlarla takılmayı seviyor ciddiyim
Ben de e tamam o zaman sorun yok ama bana hesap sorma içinden bunun muhakemesini yap dedim
Yahu çapkın olsun canım ben ciddi bir şey istemiyorum ki sorun dengesiz olmasıAaaa e bu capkin o zaman
Aklima direkt doktorlar arslan geldi
Adamın şaftını kaydırmışsın sksksmmsmmxöcSonra bana bakışını görmen lazım bön bön bakıyor
Ay ne diyeyim yahu bizim ilişkimiz belli yani güzelsin de tatlısın de hadi ayılıp bayılayım da
değerlisin sözü yok cıkıs
Böyle dengesizliğe devam ederse kudurtacağım 2 anlamda daAdamın şaftını kaydırmışsın sksksmmsmmxöc
Kabullenemedi kıymetsiz olmayı, kendi yaparken iyiydi.Yahu çapkın olsun canım ben ciddi bir şey istemiyorum ki sorun dengesiz olması
En iyisiYa bir de bazen böyle çok değerlisin diye iltifat ediyor benim tepki şu
ya tabii evet diyorum
Yalancıktan da olsa romantizmin içine ediyorum
Ay inanmıyorum ama ne yapayım